Aşk İlişkileri 23 yaşındaki kız ile 29 yaşındaki erkeğin birlikte olması normal mi? Kkansjjskj Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yaş farkı normal mi fazla mi? Güncellemeler+1 yıl Erkekler 30 a gelsin sonra 20 başlarında kız baksın ne ala memleket ohh😂😂 23 yaşındaki kız ile 29 yaşındaki erkeğin birlikte olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FahriEren01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl 6 yaş fena değil ama 30 - 20 olsaydı sübyancılık olurdu. 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence çok değil ama 30 yaşında olsam 20 yaşında biriryle anlaşabileceğimi sanmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok fark yok bana kalırsa kafa uymuş ise sorun yoktur tanımadan bilemeyiz ama yaş olarak çok büyük fark yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6 yaş hiçbişey. 15 yasa kadar fark olabilir en fazla tabi bu dedigim 22- yasından sonra icin gecerli 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiçte de değil benim 25 yaşında arkadaşım vardı ben 40 dım 1 0 Yorumla
NecmiyeNine Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 6 yaş ideal bana göre 0 2 Yorumla Kkansjjskj +1 yıl Fazla biraz bana göre ama anlaşıyoruz da Yorumla NecmiyeNine +1 yıl Çok bir fark yok ki Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. normal 10yaşa kadar sıkıntı olmaz 1 0 Yorumla
ben_de_soruyom Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Normal, erkek için cennet hatta :) 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. 10 yaşa kadar erkek büyük olabilir 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Normal sıkıntı yok bence 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. niye tersi olunca ne ala memleket olmuyor mu? :) 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Normal. ne var bunda 0 2 Yorumla Kkansjjskj +1 yıl Yaşlı gibi Yorumla kara555555 +1 yıl Yasindan fazla gosteriyordur o ayri 23 yasinda olup 35 gibi gösteren kisi icinse dtamam derim ama oyle bi ayrinti vermedin Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
xBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. normal bence 0 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Retroben Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Ozerben Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Normal. Kizlar genelde olgun erkeklerden hoslanir. 0 0 Yorumla
__diamond__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Cok normal 0 2 Yorumla Kkansjjskj +1 yıl Fazla biraz bana göre ama anlaşıyoruz da Yorumla __diamond__ +1 yıl Yo iyi ya. Fazla degil. Mesela bende 6yas buyuk olsun isterdim. 7 ustu fazla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
6 yaş fena değil ama 30 - 20 olsaydı sübyancılık olurdu.
bence çok değil ama 30 yaşında olsam 20 yaşında biriryle anlaşabileceğimi sanmıyorum
Çok fark yok bana kalırsa kafa uymuş ise sorun yoktur tanımadan bilemeyiz ama yaş olarak çok büyük fark yok
6 yaş hiçbişey. 15 yasa kadar fark olabilir en fazla tabi bu dedigim 22- yasından sonra icin gecerli
Hiçte de değil benim 25 yaşında arkadaşım vardı ben 40 dım
6 yaş ideal bana göre
Fazla biraz bana göre ama anlaşıyoruz da
Çok bir fark yok ki
normal 10yaşa kadar sıkıntı olmaz
Normal ya fazla değil
Normal, erkek için cennet hatta :)
Aşkta yaşın sınırı olmaz
10 yaşa kadar erkek büyük olabilir
Normal sıkıntı yok bence
niye tersi olunca ne ala memleket olmuyor mu? :)
normal bence, abartılı değil..
Pek fark yok aralarinda
Normal. ne var bunda
Yaşlı gibi
Yasindan fazla gosteriyordur o ayri 23 yasinda olup 35 gibi gösteren kisi icinse dtamam derim ama oyle bi ayrinti vermedin
Yaş normal. Ama evlilik yaşı, sevgili degil
Normal
Normal
Normal bana göre
Olabilir nolcak ki
Normal
Çok normal
Normal
Normal
normal bence
Normal
Gayet normal
Gayet tabii
6 yaş fark değil
Az değil ama fazlada değil normal bence.
Normal.
çok değil ama az da değil
Normal
evet aşıksan olursun
Normal
Normal. Kizlar genelde olgun erkeklerden hoslanir.
Normal
Normal
Arada uçurum var
31 e az kalmış ;)
Normal
Normal
Normal bence biz mutlu olamiyoz siz olun
İdeal
Bence sınırda
Bence gayet normal
6 yaş çok normal
fazla degil