Ben 30 adam 33 yasinda, yaklaşık iki aydır görüşüyoruz. ben adama aşık oldum, o da aşık olduğunu söylüyor ama evli adam başkasını sevemez gibi bir tabu var zihnimde, sadece birliktelik için görüşür gibi bi tabu işte.. lütfen ahlak bekçileri yazmasın, lütfen kınamayın. Ben çok kınardım ama insanın başına her şey gelebiliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşık olmak bir sorun veya suç değil. Mesele evli barklı biri olması. Siz de evli birisiniz biraz olsun empati yapabilir misiniz eşinizin böyle bi durumu olsa tepkiniz ne olurdu? Lütfen empati yapın ve daha fazla eşinizi de aldatmadan ayrılın o bunu hak etmiyor. Görüştüğümüz kişi size değer veriyor, ilgi gösteriyor diye aşık olduğunuzu sanıyorsunuz belki bilmiyorum ama bir sorun var muhakkak eşinizle o boşluğu bir başka adamla doldurmaya çalışıyorsunuz. Kusura bakmayın ama ihanet ihanettir burada kimsenin namus bekçisi değilim sadece görüşüm bu şekilde, hakaret etmiyorum veya yargılamıyorum bi çözüm yolu istiyorsanız dediklerimi bir düşünün lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık falan değil. sen de değilsin... hem olsa ne olacak? Yuvasını yikacaksin yuvanın yikacaksin... boşlukta olduğun aklina gelmiyor mu hiç? Konunun bu sorduğun kısmına takilacagina kendine gelip biraz toparla kafanı
Yakıştırma kendini böyle biseyi , sevmiyorsan ayril.. adam aşıksa ayrılacaksin değilse devam mı? Bu nasıl bir soru allahaskina vicdanin da kör sağır olmuş kendine gel biraz
Pişman olursun geri dönüşü de faydası da olmaz , karısının onu aldatmasıni kabul eder mi? Ederse swn haklısın etmezse aradığın cevap orda.. anlayana... umarım tez zamanda aklını başına toplarsın yazık çok yazık...
Onunla devam ettiğini eşinizden ikinizin de ayrıldığını düşün... nasıl güvenecek sana ya da sen ona? Cidden biraz mantıklı olun yahu karısını aldatan seni mi aldatmaz , ki o da onu düşünür yani kocasını aldatan beni mi aldatmaz der... akıl akıl... baska biseye benzemez aklını başına al herkese yazık edeceksiniz boş yere.03 Yorumla
Soran+1 yılYa haklısın ama olayın içine girince öyle düşünemiyorsun. sadece ikimizde yakalanmayalım ve devam edelim istiyorum. ikimisinde yuvası yıkılmasın. ya tamam çok yanlış ama eşlerimizi en ufak yansitmiyoruz hatta şimdi eşimle daha mutluyum, tartışmalarımız azaldı vs. cunku onun hissettirmedigi duygu başkasıyla da olsa hissediyorum.
- +1 yıl
Allah sizi ıslah etsin inşallah
Soran+1 yılHayırlı bir şekilde inşallah, amin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olabilme ihtimali var bunu da en iyi sen bilebilirsin. Niyetini ancak sen çözersin konuşmalarından hal ve hareketlerinden seninle ne amaçla birlikte bunların cvbını en iyi sen verebilirsin. Yaptığınız yanlış umarım yanlışınızdan bir an önce dönersiniz. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görüştüğün kişinin gerçek niyetini öğrenmek kolay. Ona onu çok sevdiğini ve bundan sonraki hayatını onunla yaşamak istediğini, eşlerinizden ayrılıp birbirinizle evlenmenizin en doğrusu olacağını söyle. Eğer gerçekten seni seviyorsa, buna sevinip hemen kabul edecektir. İşi yokuşa sürüyor ya da geçiştiriyorsa bu durumda senden faydalanmak amacındadır. Hatta, bu teklifine net bir cevap verene kadar biraz uzak dur. Bakalım ne olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende eşimden ayrilmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Bir psikiyatri doktoruna göre eğer eşinizi severek evlendiyseniz ve sonradan eşinizin ilgilisi azaldı vs ise. Evliyken karşılaştığınız size ilgi gösteren kişiye aşık değil ilgisine karşı bir duygu durumuna düşmüş olabilirsiniz. Sizi kullanıyor mu kullanmıyor mu onu da bilemeyiz ama hem sizin hem onun eşi bu durumdan dolayı acı çekiyor vs olunca siz de mutlu olabilir misiniz burası da var. Ahlak bekçiliüi değil başına gelmeyen sizi anlamayabilir ama naçizane tavsiyem uzak durun... uzaklaşın ilişkiyi iletişimi kesin yürüdüğü yoldan bile geçmeyin..
00 Yorumlaaldatmak niye bu kadar normalleşti be birde üstüne pişmanım derler ulan bittiyse çabuk bitirin hemen boşanın aldatıp boşanıyorlar birde ya ahlak bekçisi diyor birde utanmadan ulan burada ahlak bekçiliği yok empati var empati ben o adam olsam ne kadar üzülürüm ya umarım sende o aldattığın adamda aldatmanın cezasını çekersiniz
21 Yorumla
Soran+1 yılBen bile yapıyorsam herkes yapar.. kimseye güvenmeyin. benim yaşayış ve hayat görüşüm kesinlikle aldatmayı kabul etmezdi ama bu hata yaptım
+1 yılBelki aşıktır..
belki değildir..
belki de sadece zaman geçiriyordur belki bir heyecandır..
bunu bilemeyiz. sanırım sen bileceksin açıkcası..
Sence aşık mı sana
yoksa sen aşık olduğun için mi öyle sanıyorsun10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Evli adam başkasını sevemez diye birşey yok bence... Bunun yerine sevse dahi ailesini bırakmaz daha doğru. Bu erkeklik ile alakalı değil. Hem yuva yıkmak kolay birşey değil hemde toplum aileyi yıkmamak için hep birleştirici baskı yapar. Belli ki ikinizde birbirinize bu dönemde iyi geliyorsunuz ama bunun sonunun olmadığının farkına varmanız lazım. Ne kadar devam eder ne ölçüde evlerinizi etki eder bilemiyorum sadece umarım herşey hayırlı ve güzel bir şekilde biter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEvli birinin eşini aldatması için eşiyle mutsuz olması, uzun suredir evlilik bağlarının kopuk vb olmasi gerekiyor. Eğer eşini seven ve her zaman onun mutluluğunu isteyen birini aldatiyorsa aldatan kişi karaktersiz, ne istediğini bilmeyen, bencil biridir benim gözümde. Afedersin s... Yle kalır. Hayati boyunca
00 Yorumla Bence ikiniz de evliyken araya nişanlı bir çift alıp ilişkinizi daha farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Hatta isterseniz leblebi niyetine üst kattaki komşu, bakkal Hayti amca ve Remziye teyzeyi de aranıza alın, vallahi panayır yeri gibi ohhh misss misss
00 Yorumlaeminim çoğu kişi seni eşeltirecek ama inan yalnız değilsin arkadaşım insan başına gelmeden anlayamıyor bende senin gibiyim hatta senden baya baya ilerdeyim yanlış zamanda doğru insan ve doğru zamanda yanlış insan kurbanlarıyız biz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz anlayan birine çok ihtiyacım var
+1 yılKarısını seninle aldatiyosa sende kocanı onunla aldatıyosan siz birlikte olsanız bile ikinizde baska kapılarda bulursunuz yine
Aşk sizlik degil gibi40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Kadınlara en cok yedirilen yalan, *seviyorum*, azdım demiyor da pezzo, sor bakalım karısı baskasıyla birlikte olursa hoş görürmüymüş, gorurse, lutfen alta telini yaz hatunun, maksat kadın boşta kalmasın aqq pezzosundan
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi eşinin baskasiyla gosrumesini kesinlikle istemez tabi ki
+1 yılNeden böyle bir bataklığa battın? Bir anlık zevk için evliliğini, kocanı, hayatını ve en önemlisi de ahiretini mahvediyorsun. Sence değer mi?
~evli bir insan başkasına bakıyorsa aşık değil, karaktersizdir 📙10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın başına herşey gelmiyor bu senin beceriksizliğin peki beb niye evli biriyle birlikte olmuyorum sen söyle heh yaptığın pisliği normalleştirmeye çalışma sakın
18 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmazsın ama şimdi olmamaman hiç
olmayacağın anlamına gelmiyor. yol uzun hayat ne gösterir bilemezsin. her zaman akıl ve iradeyle hareket edebilseydik cennette cehennemde olmazdı değil mi?- +1 yıl
Alakası yok ben öğle bişey yapıcak biri olsaydım bu yaşıma kadar bacak aramın zevkine yenik düşmeden yaşamazdım
Soran+1 yılKeşke eleştirmeden önce cümle kurmayı öğrenseniz.
- +1 yıl
Ya konuyu saptırma ben sana hakaret etmedim kötü söz söylemedim ama yaptığın benim beynimdeki düşünce yapısına aykırı ben yapıcak biri diğilim
Soran+1 yılYa aldatanların hepsi ortada gezen, ipsiz sapsız ahlaksız yaşayan insanlar olduğunu mu sanıyorsun? ben eminim senden ya da çocuk kişiden daha dikkatli ve hassas yaşayan biriydim ama bu zamana kadarda eşimden başkasına bakmadım kesinlikle. bekarkende esimden başka görüştüğüm biri de olmadı. ama insanız ve iyi-kotu her şey insanlar için asla yapmam demeyeceksin. hz adem yasak meyveyi yemiş ya peygamber hata yapmış sen ben kimiz ki böyle iddialı konuşuyorsun.. ilginç
- +1 yıl
Ben konuşrum çünkü hislerim zevklerim hiç bi zaman beynimdeki düşüncenin hayalin önüne geçemez bak sana hayatımı anlatayımda böyle birşeyi yapmıyacağımdan tatmin ol 21 yaşındayım karşı cinsden bir tane bile arkadaşım yok özellikle karşı cinsden kimsiyle arkadaşlık kurmadan yaşamayı benimseyen biriyim şu an gurbette çalışıyorum çalıştığım iş yerinde kadın yok çalıştığım ortamda da kadın yok e ben nasıl evli bi karıya gönlümü veya zevkimi kaptırıcam bana anlatsana heh
Soran+1 yılŞu bardaginda yokken zaten icemezsin mühim olan oruçlu iken su içmemek, yani mühim olan ulama imkanları varken yapmaman. sen diyorsun ki benim zaten öyle bir şey yaşama imkanım yok çevremde kadın yok diyorsun. ortada imkansızlık var irade yok. o yüzden konuyu uzatmayacagim. ben seni anladım
- +1 yıl
Alakası yom istesem yapabilirim parayla da olsa hertürlü bulabilirim ama istemiyorum bana bi tane kadın yetiyor anladınmı sen elindekinin değerini bilememişin ona sahipken
Neden boşanmıyorsun mutsuzsan ve aynı şekilde boşanmamış birisini buluyorsun insanları ceplerinizde taşımaktan vazgeçin
30 Yorumla
+1 yılKaraktersizlikte zirve yapmışsın. İnşAllah senin kocan, onunda eşi gerçekleri fark eder de size tekmeyi basar. Tövbe et de bir kendine gel. Yazık gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli adam sevmez kullanır. Sevse evdekini boşar seni alır ama metresi yapması daha kolay her istediginde ulasir isini bitirir ve evine geri döner. Hic bir erkek karısı farketmezse gonül eğlendirdiği birisi için boşanmaz. Kısacası Seni sevmiyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi evlisin ve evli adamdan beklntin nedir seninle ilgilenmesimi eşin ilgilenmiyor sende sevgiyi şefkatı evli adamda mı buldun kınanacak bişey yok olan şeyler bunlar ve arttı artık aldatmalar
00 Yorumla
+1 yılO iş yaş.. yaklanirsaniz, hadi yakalanmadıniz. O duygusal depresyon durumları... eger esinizi aldatabiliyorsaniz sevgi zaten ihaneti kaldirmaz. Belli ki evlilik catırdamıs. Fikrimi sorarsaniz ya esinize sarilin ya ayrilin. Diger insan zaten esini birakmaz bu toplumda erkekler her halta bulasir ama bosanmaya bulasmaz. Ben saidim.
02 Yorumla- +1 yıl
@GhosT_TE ben yasadim. Bekar bir kadin olarak. Hala ceremesini cekiyorum. Valla oyle bir yanina kaliyorki artik kocalar aldatsa dahi evli kadinlar bosamiyor. Rahati yerindeyse affediyor ya da cocuklari kullaniyor. ya da tehditle, sosyal statuyle, kimligini soyadini korumak istiyor. Cok nedeni var. Olan burda duygusal varlik olan bir canli ornegi encok kadına oluyor. Her iki kadina da.. adama bir sey olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen adama aşık olabiliyorsan oda sana aşık olabilir değil mi , ama asıl önemli soru buna neden ihtiyaç duydun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimle atamızın kötü olduğu, diyalogumuzun sıfır, tartışmaların yoğun olduğu bir donemdi. niyetim sevgili olmak değildi ama adam istedi, sonra bu şekilde sevgili olduk iste
Soran+1 yılTamam takip ediyorum sizi
Gelsin bir de kocandan istesin, telli duvaklı gelin olarak çıkarsın seni evden, oldu paşam.
Yaprak kürek işler peşinde koşma, ayak üstü çarpışmana bak adamla, sonra evine dön..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence karısından arta kalan zamanları farklı biri ile doldurmak istiyor eşinden ayrılıp sana gelmez veya sen ona gitmezsin )
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikimizde ayrılmayı düşünmüyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir aşık olabilir ama nereye kadar sonunun olmayacağını kabullenmek gerek ve en önemlisi güvenebilecekmisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda güvenmek?
- +1 yıl
Diyelimki sevdi sende sevdin gizli saklı ilişkiniz başladi birgun ayrılmak istedin peşini bırakacakmı seni rahat bırakacakmı
Soran+1 yılİkimizde öğretmeniz. adam bırakır kendini risk etmez
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz tabi ki hiç mi gururun aklın mantığın yok karısına yaptığı doğru birşey mi sana yapılsa napican napardin
10 Yorumla
+1 yılay öff yeter cidden sen burada kocasını aldatan kaçıncı kişisin birde yargılamayın diyor tamam ama şu saçmalığa bir son verin artık
11 Yorumla- +1 yıl
hadi diyelim böyle bir şey var buradaki çoğu kişi sana yapma kocana yazık tarzı şeyler yazıyor milletin düşüncesini dikkate alır mısın bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kınadığın şey başına gelmeden ölmeyeceksin diye bir hadis vardır.
Başkasına aşık olabilir ama genel olarak yatmak içindir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığınız çok yanlış. Karısına ihanet eden biri sizi mi sevecek? Aynı şekilde sizin de yaptığınız hiç hoş degil Bir an önce vazgeçin ve eşinize bunu yapmayın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence sadice cinsellik ikinizde boşanıp beraber evlenemezseniz biriniz vaz geçse diğeriniz vaz geçmez o yüzden bence sadice cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAma sen de evliyim demişsin! Sen sevebiliyorsan o da sever. Bu ara da sevmekle olmuyor ya da yetmiyor. Koskoca bir hayatı bir kaderi karsına alman gerekiyor.. zor bu tip ilişkiler. En iyisi uzsk durmak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman eslerinizden ayrilin ve tabulari iz ortadan kalksin ve iliski icin mi yoksa gercekten bir sevgi mi birlikte gorun yasayin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sana geldiği gibi başkasına gidebilir. Senin ona gittiğin gibi başkasına da gidebilirsin. Hayatın olağan akışı. Sonuç kötü de olsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Evliyken başkasını seven adam senle evliyken de başkasını sevebilir. Herzmaan söylerim "bir kere satan herzman satar" ikinizde güvenilmezsiniz işte.
00 Yorumla
+1 yılKocandan isteyip de alamadığın ne? Neden böyle bir işe girdin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden seni yargilayalim biz şimdi karakterinde vs gururunda kanına su karışmış katıksız sın boynuzlarıniz parlıyor ahlak bekçileri diyor birde namus nerede şeref nerede aşk mış hadi ordan oradan
10 YorumlaEvli kadın aşık oluyorsa adam da olur ama midesizliğe gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSadecee adam senin etinden sütünden nasip leniyor başka bir şey yok yatakta karısına yapmadığı şeyleri senin üzerinde deniyor güzelim hepsi bu o adama sor bakalım karını boşa beni al diye ifadesi ve cevabı ne olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılKarısına neden yapamasın
- +1 yıl
Şimdi yatakta senin üzerinde bi çok fantazi yapıyordur bebegim bunları karısı yaptır mıyor dur şimdi sen o sevgiline yaptığın gibi birçok şeyi kocana yapmıyorsundur canım
Soran+1 yılAlakası yok. karisi neden yaptırmasın ya da ben koca neden yapmayayım? eğer eşler arasında yapilmiyorsa sadece sevgi bittiği içindir. zaten o yüzden ikinci kişi vardır
- +1 yıl
Kocan da ne bulamadın da başkasının kollarına gitti eksisi ney kocayın sevgilinden veya sevgilinde artı ne var
- +1 yıl
Sordun mu yatak da ben mi daha iyiyim karımı diye karısı azına almaz arkadan vermez yüzüne boşalt tırmaz azına boşalt tırmaz ama bunların hepsini sana yapar.. Senin şikişe tin kadar benim cenabet gezmiş lim var bize şikiş öğretme
Soran+1 yılHiç birinde yapmiyorum yapmam da.. sen kendin gibi insanlarla takılmışsın herkesi öyle sanıyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlak bekçisi değilim (kelime olarak da sevmem "bekçi"yi) ama emin olabilirsin: amaç cinsellik, sevgi aşk maşk hikaye/bahane, kaçak et olayları şahane. banko diyorum, konti garanti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılBulamadığı ilgiyi başkası verince insan garip oluyor. En kötü ihtimalle seks olur sadece
00 Yorumla Evli kadın sevebiliyorsa evli erkekte sevebilir. Zaten Seven erkek belli eder kendini
00 Yorumla
+1 yılAşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee seviyor olsaydı sende boşan bende boşanayım evlenelim derdi. yani sözlere değil icraate bakın. o söylemler işin edebiyat kısmı. amacı sadece seks odaklı
00 Yorumlaseks içindir kaybetmemek için de öyle der. Boşanalım dersen çocuk var vs vs der 😉. Evli partner değil ama bi partnerim olsun isterdim yine
010 Yorumla
Soran+1 yılBen boşan demiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz ayrılacağım ama çocuklara kıyamıyorum diyor. ve eşiyle özel hayatlarında bitmiş, ayrı yatiyorlarmıs
Soran+1 yılPeki eşini seviyor mudur sence?
Soran+1 yılSen eşini seviyor musun? seviyorsan neden aldatiyorsunuz? seven niye aldatır ki? bide görüştüğün kadınlara kötü kadın gözüyle mi bakarsiniz
Soran+1 yılTakip ediyorum orijinal diye başlayan hesap
+1 yılSevip aşık olabilirsin ama içine atıp yoluna bakabilirdin. Aşık oldun diye görüşmek zorunda değilsin. Ha diyelim görüştün kocanıda sevmiyorsun ee ayrıl adamdan.
16 Yorumla
Soran+1 yılİki tane çocuğum var bu kadar kolay mı saniyorsun
- +1 yıl
Çok kolay babalarını aldatıyorsun ama. Ben olsam çocuklarımın yüzüne bakamam
Soran+1 yılBaşlarken bende öyle düşündüm, çok ağladım. ama bi yerden sonra alışıyorsun, yüzsüzleşiyorsun. onayladigim bir durum değil ama vazgecemiyorum
- +1 yıl
Üzüleceksin bak ailen hayatın dağılabilir seni tanımam etmem ama iki tane çocuğun var yarın öbür gün doyulursa o çocukların yüzüne hep vurulur bence uzak durmalısın yinede sen bilirsin
Soran+1 yılÇok haklısın. ya böyle bir şeye hiç bulasmamak lazım, yoksa insan önünü göremez oluyor.
- +1 yıl
Dediğim gibi çok üzülürsün. Kocanı bir tarafa koy o iki çocuğunu düşünmelesin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz bekarız millet evliye aşık oluyor ne biçim hayat lan bu
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül kimi isterse onu sever senin istediğini değil maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşına gelen her belanın sebebi sensin haberin olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adam başkasını sevemez ama evli kadın aşık olabilir ne kadar güzel bir mantık harikasınız 👏👏👏👏👏👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlâk bekçisiyim ama yakında ahlak polisi olacağım. Allah cezanı vermiş zaten. Yakında tv lerde...
00 Yorumla
+1 yılEğer denemek istiyorsaniz, 6 ay seks konusmayin. Hala devam ediyorsa bir umut var demektir.
Adamin sizi arzulamasi fitri birsey. Liseli sevgiki degilsiniz. Başat unsur tabiki cinsellik00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir gayet normal aşkta olabilir heveste ama sonu olmayan bi yol.
00 Yorumla
+1 yılGına geldi metreslerden namussuzlardan. Kınamayın demiş birde!!! Eskorttan ne farkın var ki.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadın aşık olabilirse, evli adam da aşık olabilir. O açıdan bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey evli insan aşık demek değildir sadece alışkanlıkta olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. yaa bırakın bu işleri insan gibi ilişkilerin tutkunu olun Bu tür ilişkilerin sonu pek hayır getirmez
00 Yorumla
+1 yılAdam seni seviyorsa karısından boşansın ve nafakasını ödesin!!
00 YorumlaAhlak bekçisiyim. Siz de beyinsiz...
30 YorumlaEvet sen onu kuma alırsın o da seni.
20 Yorumla
+1 yılBu işin sonu aşkı memnu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzını hayra açsan keşke..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir şey benim de başımda o zelden konusabiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli biriyle mi görüştünüz
Soran+1 yılKonuşursak memnun olurum
+1 yılOyle arabzıda bişeyler oldumu
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadık ancak yakınlaşmalar oldu tabiki.
- +1 yıl
Oluyorsa aranızda bişeyler niyetinde cinselik olmasın
+1 yılPeki hic buluştunuz mu
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemen hemen her gün
- +1 yıl
Buluşunca neler yapıyorsunuz peki
Soran+1 yılYakinlasiyoruz öpüşüyoruz filan
- +1 yıl
İlişki oluyormu peki
Soran+1 yılHayır olmuyor
- +1 yıl
Niye sorun ney
Soran+1 yılYa adamda bende çok rahat yaşayan insanlar degiliz ya tamam aldatıyorum ama o kadar da rahat değiliz yani. o yüzden olmadı sanirim
- +1 yıl
Neden ki ev tutup yapabilir siniz
- +1 yıl
Sen eşini sevmiyorsun galiba görücü usulü mü evlendiniz siz
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. evliliğini hiç ediyorsun bırak bu işleri
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Ya KDHDJDJDJ evlilikten soğumamak elde değil
10 YorumlaOlsada ilerisi olmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ve evli bir adamla görüşüyorum. Sizce evli bir adam başkasına aşık olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler