Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben 20 yaşındayım ve 4 senelik mutlu, güzel giden bir ilişkim var. Sorun şu ki bu yaz tatil yapmak istiyoruz ama ailem böyle şeylere çok karşı ve katı oldukları için karşı çıkıyorlar ve bu da aile içi şiddetli tartışmaları doğuruyor. Geçen sene de buna benzer bir olay yaşandı bir kamp yapmak istedik ama kesinlikle izin vermediler ve benim de maalesef param olmadığı için gidemedik. Bu bana bir ders oldu bir yandan okulumu devam ettirirken bir yandan da işe girip hem harçlığımı hemde tatil paramı çıkarttım. Şimdi de gidip yaklaşık 1 haftalık bir tatil yapmak istiyoruz öncelikle yapmasanız ne olacak tarzında düşünmeyin hemen emin olun ki ikimiz de çok zor zamanlar geçirdik ve buna ihtiyacımız var ve normal 20 yaşına gelmiş bireyler olarak bunu istiyoruz. Ama bu meseleden dolayı hem ailemle kötü oluyorum hemde böyle karıştıkları için sevgilimle aram bozuldu. Dertleşecek arkadaşım da olmadığı için sizden fikir istiyorum. Asıl sorum da şu ben aileme rest çektim zaten gideceğimi söyledim kız arkadaşımın da sonuna kadar yanındayım bu konuda ama dediğim gibi ailemle çok kötüyüz ama yine de bir yandan üzüldüklerini de gördüğüm için gözümü çevirip boşveremiyorum, aslında daha anlatacağım çok şey var ama bu kadar umarım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.
Sevgili ile tatil için aile baskısı?

En İyi Cevap