merhaba yaşım 25 artık evlenmek istiyorum ama istediğim kriterde kimseyi bulamıyorum buraya yazıyorum akıl almak için aradığım kriterler :
1) namuslu kimseyle bir şey yaşamamış sevgilisi bile olmamış (duyar kasmayın)
2) tesettürlü biri açık saçık gezmesin utanması olsun
3) namazında niyazında
çevrem çok pis kimse yok maalesef herkes zina içki peşinde, annemin gösterdiği kızlardan ifşası olan bile var neyse saydığım özellikteki kızlar nerede yaşarlar
1) namuslu kimseyle bir şey yaşamamış sevgilisi bile olmamış (duyar kasmayın)
2) tesettürlü biri açık saçık gezmesin utanması olsun
3) namazında niyazında
çevrem çok pis kimse yok maalesef herkes zina içki peşinde, annemin gösterdiği kızlardan ifşası olan bile var neyse saydığım özellikteki kızlar nerede yaşarlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde Kahramanmaraş'ta Kuran kursu hocaları oluyor oralarda dediğim gibi kızlardan daha 1 tane sevgilisi olmamış kişiler var
bu kuran kurslarında çocuklar olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum
Kuran kurslarında çocuklar olmuyor sadece, onları okutan kız hocalar da oluyor. Genelde 20 - 25 yaş arasında oluyorlar
teşekkür ederim inşallah hayırlı bir kısmet bulurum ordan
Amin inşallah
Peki kendin namuslu musun
Tesettürlü müsün
Namazında niyazında mısın?
kardeşim olmasam neden böyle birini arayayım
İnşaAllah
muhafazakar semtlerde yaşarlar galiba veya işte cami çıkışlarında belki denk gelebilirsin.
.
seni takmıyorum
Lütfen takma 🙏
Bu kadar mı. Bunlar benim için olması gerekenler zaten
yaşadığım yerde şu 3 kriterin 1 tanesine bile uyan yok
Benim çevremde de yok istediğim gibi birisi. Nerden çıkacak nasibimiz merakla bekliyorum 😄
1-2 kişi kuran kurslarına bakmamı söyledi annemle konuşacağım yarın bakalım hayırlısı
ne garip insanlarsınız ya sırf el değmemiş diye kız almak bi tık fazla gülünç :D hiç mi zevkin yok insanların iki parmaklık zarından başka.
zar umrumda değil tecavüze uğramış olur kendi kendine yapmış olur bunları anlarım ama başka bir erkeğe kendini sunmuş birini istemiyorum ve bunu kadın olarak anlamanı senden beklemiyorum
tecrübe olmadan ne aşk ne hayat ne iş ne de seks öğrenilir, insanların birbiriyle paylaştığı beden ya duygular kendini sunmak değildir. Daha önce sevmemiş biri sevmekten anlamaz en basitinden, belki bunu bulursan kendini iyi hissedeceğini sanıyorsun ama genel olarak kimsenin aradığı şey bence bu değil.
her görüşe saygım var teşekkürler yorumunuz için
Sen evlenmeee bosverr
sebep?
Çok emek ister ne diyim inşallah bulursun
Tesettür hariç bu saydıkların sende var mı
olmasa neden arıyayım kardeşim ayrıca erkeğin tesettürü göz kapakları ve diz ile göbek deliği arası
Kriterlerin mantıklı Allah gönlüne göre versin. :)
Öyle kızlara kuran kursundan baksın annen
bu kuran kurslarında çocuklar olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum
Öğreticiler oluyorya ama birde yetişkinlere kuran öğreten, hafız yetiştiren cami kursları falan var
teşekkür ederim inşallah hayırlı bir kısmet bulurum ordan
İnşallah. Nerdesiniz ki böyle birini bulamadınız merak ettim
İzmir
Anladım. Kolay gelsin. Allah gönlüne göre versin
amin cümlemize
Bir dışında fazlası var 😂😂. *ME*
Benn
sen nerede yaşıyorsun yani çevren nasıl nerede takılıyorsunuz
Bursada yaşıyorum çevremde de çok düzgün insanlar var ama asıl sorun.. neden seninle evli olayım bu kadar temizken? Üstelik böyle bir platformdan
yanlış anladınız ben sizin gibi insanlar nerede takılıyor onu öğrenmek istedim
Risale-i nur talebesiyim ben. Sen bizim gibileri bulamazsın Allah, nasibinse zaten sana kadar getirir.
Teyze mi? 20 yaşındayım benn
nasıl yani aramam gereksiz mi anlamadım
Araman gereksiz evet zaten nasibin yazılı senin. Akışına bırak
Türkçe seviyen A0 mı? Bu ne anlamsız cümleler... Üniversite okuyorum evet ama sen boşuna uğraşma te bu yaşına gelmişsin daha dilimizi sökememişsin kardeşim.
Ben nereden bilebilirim senin ne yaptığını abe kaba arkadaş nereden bileyim. Sanırım ciddi düşüncesizlik var sizde klavye de hatalı veya eksik yazmam kötü olduğu anlamına gelmez telefon iyidir kötüdür bilemezsin ki bu ne biçim konuşma üslûbu. Cidden sıkıntı var sizde
Peki
Bu kadar atar sinir fazla arkadaş cidden fazla. Bence "gereksiz" sinirlenmemeyi öğren. Fevri hakaretler kötü sonuçlar doğurur. Neyse Hayırlı geceler.
Pekii