1.70 boylu siyah saçlı olmalı eli ve yüzü temiz olmalı kalçası dolgun ve beli ince olmalı bide konuşurken kibar olmalı böyle bir kız istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım
Birincisi sakal uzatmiyorum ikincisi yüzüm güzel olduğu için kızlar sakalsız daha çok beğeniyor beni son olarakta ben dünya kadar bakım yapıyorum kendime
Bu senın hakkın ya da değil demedik, istersin istemezsin sana kalmıs ama isteme bicimin cok komik aynı abazanlar gibi o yuzden asagıdaki diğer kisilerin yorumuda benden farksız olmamıs
Ee Twitterda Instagramda kızlar yapıyor aynısını yok mu şöyle 1.80 geniş omuzlu bir erkek diye paylaşan kızlar dolu o platformda aç bak onlar çok mu güzeller peki böyle bişey bekliyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kız kardeşim tam 1.70 değil ama 1.70’e yakın boyu ve tarif ettiğiniz gibi görünüyor.
Esmerde olucak varya
Bulursun dehoss
Dehos ne demek
Rüyanda
Rüyamda mi? sürüylen kız peşimde dolanıyor kimseye yüz vermiyorum hangi rüyadan bahsediyorsun sen?
Hahsndjd yüz verdikleri icin mi burada ‘NERDEN BULABİLİRİM’ diyorsunuz beyefendi :)))
Hansjs abi zoruna mı gitti sözlerim xnxkdmd
Ben senin gibi köylüye bakmam diyim çok zorlama bence elimi sallasam ellisi zaten
Hansbdjddnd abiii beni cok güldürdün cnxjdndd
Siparişle pasta mı alıyon
güzel kardeşim
Rüyanda bulursun abi
Senin gibi 1000 tane var reelde rüyaya mı kalmışım ben?
Reelde olsaydı burada bu soruyu sormazdın abicim
Her önüme gelene yüz vermiyorum işte en güzel olanı bana yakışanı seçiyorum senin gibi pasaklıyi ben ne yapim
Pasaklı mı hahahahah 😂😂😂 işinize gelmeyince böyle cevaplar verirsiniz tabi sen önce gitte saçın sakalını kes birbirine girmiştir pasaklı sensin asıl
Birincisi sakal uzatmiyorum ikincisi yüzüm güzel olduğu için kızlar sakalsız daha çok beğeniyor beni son olarakta ben dünya kadar bakım yapıyorum kendime
Demek ki başkalarının gorusune gore yasayan bir bireysin:)))
Ben doğal halimle iyi görünüyorum canım en azından siz kızlar ama makyajla güzelleşiyorsunuz
Dogal güzel olanda var abicim makyajla bile güzel oluyorsa guzeldir sonucta olamayanda var 👍
Ee makyajı duvara yapsak duvarda güzel olur önemli olan makyajsız güzel görünmek
Ben sana makyajsızda guzel olan var diyorum anlayabiliyor musun acaba
Yorumum o kadar zoruna gitmis ki
Zoruma gitmedi ilk sen bana çattın rüyanda demeseydin eğer bana hoş bişey söyleseydin bunlar olmicakti demi?
Ruyanda demek kotu bir soz mu 😂😂😂😂
Siparis verir gibi yazmıssın
Rüyanda diyerek aşağılamişsin ama beni şuanda sen tipim güzel kendim gibi kız istiyemem mi bu benim hakkım değil mi?
Bu senın hakkın ya da değil demedik, istersin istemezsin sana kalmıs ama isteme bicimin cok komik aynı abazanlar gibi o yuzden asagıdaki diğer kisilerin yorumuda benden farksız olmamıs
Ee birisi senin gibi yorum yaptı en başta ötekileride manipüle etti o yüzden böyle oldu
Ne alakası var ben de onun gibi yorum yaptım mesela?
Sen burada abazan gibi yok surası soyle burası boyle dersen tabi ruyanda der
İsteme şeklim abaza gibi değil normal bir şekilde kız beğeniyorum fark ettiysen
Hic oyle değil be abicimm boyle yazarsan millet oyle anlar işte…
Bir kız cıkıpta şoyle boylu şoyle kaslı birini istiyorum yazsın tum erkekler doluşur der ki sen nesin ki oylesini istiyosun diye anlatabildim mi?
Sen de boyle siparis verir gibi yazarsan millette sana ruyanda mı der biri sana boyle dedi diye o kisiyi azarlamaya hakkın yok
Ee Twitterda Instagramda kızlar yapıyor aynısını yok mu şöyle 1.80 geniş omuzlu bir erkek diye paylaşan kızlar dolu o platformda aç bak onlar çok mu güzeller peki böyle bişey bekliyorlar?
Guzel abicim bu platforma bu soruyu soran erkeklerin cogu abazan oldugu icin anlatabildim mi acaba