Arkadaşım lezbeyen daha detay olmak istiyorsan okumaya devam et?

Merhaba bugün arkadaşım bana yazdı dedi ki kanka biz bir ay içinde sizin binanızda ki 4. Kata taşınacağız dedi çok mutlu olmuştum Ama maalesef arkadaşımın bir iyi bir de kötü haberi vardı kötü haber ise şuydu ; arkadaşımın instagram'da tanıştığı İpek adında bir kız vardı yazışmalarını attı fotoğraflarda şöyle yazıyordu İpekten : Ben Senden birazcık hoşlanıyorum arkadaşımda aslında önceden beri LGBT'Yİ destekliyordu yani arkadaşımda kızlardan veya erkeklerden hoşlanıyordur, Allah'a hep dua ettim ne olur arkadaşım bir kızdan hoşlanması mı diye ama Allah sesimi duymamış demek ki Instagram'da tanıştı İpek adında bir kızla sevgili oldu... , Lütfen beni kötü kalpli veya acımasız gibi birine benzetmeyin Ben sadece arkadaşım öbür dünyada cehenneme gidecek diye çok korkuyorum Hani Allah eşcinselliği yasakladı ya ondan Ben sadece arkadaşımı düşünüyorum onu sevdiğim için bir kız ile sevgili olmasını istemiyorum, Sizce böyle düşünerek Çok mu hata yapıyorum ne yapmalıyım ne olur kibarca bana ne yapmam gerektiğini söyleyin! 🥺
Arkadaşım lezbeyen daha detay olmak istiyorsan okumaya devam et?