umursamaz gozukere kacarak neden kendıne baglamaya calısır bu egomu oluyor erkek kostugu zaman egomu kasıyor yoksa sevıyormu erkek bıraz gerı durunca korkuyor daha cok telaşlanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Rus kizlari turk kizlarina bin basar ya hic bi turk kizi bakmiyo belki rus kizi bakar yas olmus 28 :D :D :D
Çok hoşlanan bir kız belli bi zaman gectıkten sonra neden o erkek pesımde koşşun ister?
Bende böyle bi durum var knk ilgimi çekti soru tıpatıp aynısı bende bırıne aşığım fırıncı bır kıza ama o benı hıc takmıyor bıraktı gıttı uzaklastı 4 aydır yok gelmeyecekte artık bılıyom o bılmıyo ama ben onu sevıyom işte kalakaldım öyle derbeder etti bu birde ilk defa aşık olmuştum bir yere varamıyorum ya ona üzülüyom olsaydı ilk gözağrım olcaktı ne yapcam ne etcem zamanla unuturmuyum bılmıyom ama hala aşığım ruyalarıma bıle gırıyor ekmek kokusuyla geliyo mübarek ama çare yok işte :(
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
dogrudur ama yapıcak bısey yok yas kacki senin yaz gıtsın bısey olmaz ya
anldm benımkı cok farklı ama benzıyo senınkıne ama bu kızın cok sevgılısı olmus ben kendımı ona karsı ezık hıssedıyom hatta zar zor buldum ınstasını falan engelledı farklı hesaplardan ayzdımama fayda yok pesınde kosturmak ıstyor bnun amacı baskaya
dogrudur ya ben cok sevıyom ama bakalm umutlarım tukenmeden nolcak zalımın kızı derbeder etti beni ben hala sevıyom onu ama balım benim ruyalarıma bıle gelıyo ama o bılmıyo bu kadar sevdıgımı uzaklastı benden ama vardır bı bıldıgı dıyom bosver o zekı bı kız :)
elimde degıl takmamak bazen oyle bı sınırlenıyorum normalde temız kalplıyımdır ama oyle boyle degıl bazı gunler sevmedıgını dusunuyom sinrimden acayip oluyorm ama sonra bi bakmişım yumuşamışım bende anlamadım ne zamn btcek bılmıyom
ego kasıyor seven gıtmez emın ol sen kostukca havalara gırer sevse halbukı gıtmez yanında olur senınle oynuyor deger verdıysen hemen vermeyı kes o hıc bıseyı haketmez oylelerı bırak ne halı varsa gorsun gebersın
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın seven gıtmez zaten benım zamanımı calıyor allahda ondan calsın ben ne yaptımda boyle yapıyor sankı kotuluk ettık hıcde acımazlar ınsanlar harbıden merhemetını kaybetmıs bnde artık ona gore darancam herkeze ılk defa bı sevgılım olacaktı olmasın daha ıyısınıde bulrm ıns ne dıyelım uzulmuyorum artık bile
bak şöyle düşün sevse neden gitsin kendine oyun arıyor koşmanı istiyor sen koştukca ne kadar ınkar etsede ego kasıyor tamın oluyor emın ol sevgı yok asla sen ıyı bır ınsansınkı kendın gıbı gormussun temız saf zanetmıssın aldan kımse boyle degıl hemen defet onu baskasını bulursun evet ınsanlar acımasız senden tamın oluyor pesınden kosuyorsun senın cektıgın dert sıkıntı umrunda degıl sadece kendı zevk alıyo ınsanlar boyle ozellıkle kızlar sıktır et gıtsın kaşarı
dogru soyluyorsun artık benle oynayamazda ah ettım zaten evde kalır inş kısmetı kapanır allah yanına bırakmaz zaten benım derdım benden sonra baskalarına yapmasın ben sogumusumn zaten delı gıbı aşıkken severken :)
peşinden koşturmak istemesi çekingenlikmi oluyor erkek kooek gıbı koşşa egosu kabarıcak o adam umrunda olmaz dahada egosu devrede cunku boyle degılmı bu yuzden yol vermek daha mantıklı degılmı sence sevgı boylemı oluyor
ne bakmaması deli gibi aşıktım benım neler yaşaığımı bilmiyor kaç paket sigara bitti onun ıcın ciğer kalmadı halada ıcımde bıseyler var ona ama bılmıyom sevse gıtmezdı dıyorum
ben dıyorumkı benım neler cektıgımı bılmıyor sen yukarda bana bakmaz yakısıklıysa dedın ya onu dıyorum onun ıcjn neler cektıgımı bılmıyor derdı pesmden koşsunn sadece
cekıngen tatlı bı kız ya ben ona kızmıyom kızamam zaten sevgı boyle bır sey bısey demıyom zaten oyle sormak ıstedım sadece meraktan yanı boyle neden yapar merak edıyorum halada sevıyorum o benı sevmesede ama akışına bıraktım onun boyle yaptıgı ıcın hiç kötü bilke düşünmedim düşünemem cunku gercek sevgı demek boyle oyle degıl :)
Iste kosturmak icinatiyor ne olur bana akil ver 3 seneyi gecti pesindrn kpsuyorum hala ne yapayim sen olsan ne yapardin bana akil ver nolur yardim et nasil sogurum ondan
Sen bile sevdigimden kosturum demissin keske herkez senin gibi merhametli bi kiz olsa o sevmedigi halde kosturmak istiyor yanj sevdigi icin kosturdugunu bilsem eyv da bilmiyom iste kotu durumdayim
Hadi cevap yazsan nolur zaten tek basimayim memleketteyim su anda iyice bunaldim nolur tanissak zarar gelmez benden sana hem onu unuturum belki ne diyorsun lutfen
Peki tm ya bende sana meraI degilim zaten yakinda yurtdisina cikicam isi icin zaten memleketten doniyim bide rusyaya ordan blrm rahatlari mruslar turk kizlarina bin ceker
Ya sevmiyor amaci sadece kosturmak napiyim kizda baya guzel normalde ben en basta kendimi ondam asagoda gordum zaten bir sueu de sevgilisi olmus benlede oynuyo iste nereye kadar canima tak etti bu kadar sene sen kosabolirmisin bi dusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende böyle bi durum var knk ilgimi çekti soru tıpatıp aynısı bende bırıne aşığım fırıncı bır kıza ama o benı hıc takmıyor bıraktı gıttı uzaklastı 4 aydır yok gelmeyecekte artık bılıyom o bılmıyo ama ben onu sevıyom işte kalakaldım öyle derbeder etti bu birde ilk defa aşık olmuştum bir yere varamıyorum ya ona üzülüyom olsaydı ilk gözağrım olcaktı ne yapcam ne etcem zamanla unuturmuyum bılmıyom ama hala aşığım ruyalarıma bıle gırıyor ekmek kokusuyla geliyo mübarek ama çare yok işte :(
dogrudur ama yapıcak bısey yok yas kacki senin yaz gıtsın bısey olmaz ya
24 bıtcek 25 gırcem nerden yazııym hıc bıseyı yok
anldm benımkı cok farklı ama benzıyo senınkıne ama bu kızın cok sevgılısı olmus ben kendımı ona karsı ezık hıssedıyom hatta zar zor buldum ınstasını falan engelledı farklı hesaplardan ayzdımama fayda yok pesınde kosturmak ıstyor bnun amacı baskaya
dogrudur ya ben cok sevıyom ama bakalm umutlarım tukenmeden nolcak zalımın kızı derbeder etti beni ben hala sevıyom onu ama balım benim ruyalarıma bıle gelıyo ama o bılmıyo bu kadar sevdıgımı uzaklastı benden ama vardır bı bıldıgı dıyom bosver o zekı bı kız :)
valla benım umrunda degıl artık yurtsısına cıkıcam yakında orda hueiler var benden sana bi tavsiye kımsenın kuklası olma fazla sevme degersizleşirsin
anladım bakalım hayırlısı ya ben ılk defa kyt oldm gızlı yazamıyom 2 pert nasıl olurum bılgın var mı
yanı oglen gıbı kayıt oldum
yorum yaparak galıba tam bılmyıorum
tamamdır fazla takma bu işler adamı zora sokar
elimde degıl takmamak bazen oyle bı sınırlenıyorum normalde temız kalplıyımdır ama oyle boyle degıl bazı gunler sevmedıgını dusunuyom sinrimden acayip oluyorm ama sonra bi bakmişım yumuşamışım bende anlamadım ne zamn btcek bılmıyom
yani ona sinirim enfazla bi kaç saat gibi bişey
anlıyorum ama fazla kaptırma ok akışına bırak kızlara guven olmazz bunu tanımla kendıne once eyv
akışına bırakcam zaten napıyım ben normalde onun ıcın kosarımda sevdıgını hıssetsem kosacam da kosmak ıstemıyom hıssetmedıgım ıcın hısssetsem turboya takacam koasacam :)
ego kasıyor seven gıtmez emın ol sen kostukca havalara gırer sevse halbukı gıtmez yanında olur senınle oynuyor deger verdıysen hemen vermeyı kes o hıc bıseyı haketmez oylelerı bırak ne halı varsa gorsun gebersın
haklısın seven gıtmez zaten benım zamanımı calıyor allahda ondan calsın ben ne yaptımda boyle yapıyor sankı kotuluk ettık hıcde acımazlar ınsanlar harbıden merhemetını kaybetmıs bnde artık ona gore darancam herkeze ılk defa bı sevgılım olacaktı olmasın daha ıyısınıde bulrm ıns ne dıyelım uzulmuyorum artık bile
bak şöyle düşün sevse neden gitsin kendine oyun arıyor koşmanı istiyor sen koştukca ne kadar ınkar etsede ego kasıyor tamın oluyor emın ol sevgı yok asla sen ıyı bır ınsansınkı kendın gıbı gormussun temız saf zanetmıssın aldan kımse boyle degıl hemen defet onu baskasını bulursun evet ınsanlar acımasız senden tamın oluyor pesınden kosuyorsun senın cektıgın dert sıkıntı umrunda degıl sadece kendı zevk alıyo ınsanlar boyle ozellıkle kızlar sıktır et gıtsın kaşarı
dogru soyluyorsun artık benle oynayamazda ah ettım zaten evde kalır inş kısmetı kapanır allah yanına bırakmaz zaten benım derdım benden sonra baskalarına yapmasın ben sogumusumn zaten delı gıbı aşıkken severken :)
Çekingen
nasıl yani acıklarmısınız
herkez demıs ego kasıyor sevse kosturmaz banada oyle gelıyor sırf bu yuzden sogudum oynadıgı ıcın
peşinden koşturmak istemesi çekingenlikmi oluyor erkek kooek gıbı koşşa egosu kabarıcak o adam umrunda olmaz dahada egosu devrede cunku boyle degılmı bu yuzden yol vermek daha mantıklı degılmı sence sevgı boylemı oluyor
Nasıl tanıştınız
Biraz dah anlat ayrıntılı
tanışma yok
Bakışmalar nasıl
nasıl derken
Bakıyor mu mesela rahat rahatla
yok cekıngen
İşte gözlerini kaçırıyor bakamıyorsa utanıyordur böyle düşün bir de
ıyıde cekıngen olabılır onemlı olan boyle yapması
Ya ne yaptı tanışalım kahve içelim dedin de hayır mı dedi sen biraz cesaretli ol Allah aşkına
peşinden kosturmak ıstıyor ben bısey yapmadımkı ego tatmını yapıyor oyun oynuyor se vmıyorkı
Ya ben kendimden biliyorum belli edemiyorum çünkü utanıyorum hele de ortalamanın üstünde bir tipi varsa bu bana bakmaz diyorum
ne bakmaması deli gibi aşıktım benım neler yaşaığımı bilmiyor kaç paket sigara bitti onun ıcın ciğer kalmadı halada ıcımde bıseyler var ona ama bılmıyom sevse gıtmezdı dıyorum
Kız biliyor yani o zaman lafım yok geçmiş olsun
bılmyor ne alaka
E bilmiyorsa nerden bilsin sigaralar bitirdiğini kardeşim
ben dıyorumkı benım neler cektıgımı bılmıyor sen yukarda bana bakmaz yakısıklıysa dedın ya onu dıyorum onun ıcjn neler cektıgımı bılmıyor derdı pesmden koşsunn sadece
sence sevse kosturmu sen sevdıgını kosturmusun
Ya sen ona açıldın mı kız nerden bilsin senin onu sevdiğini diyorum ve ben koşuşturmam çünkü çekingenim
ben acılmaya calıstım ama soguk yaptı ben hala onu sevıyorum ama ya bılmıyorum kafam karışık :D
bak sen kosturmassın sen ıyı bırısın demekkı kosturması ego tatmını oluyor sen bıle yapmam dıyorsun
Nasıl açılmaya çalıştın mesela ama az çok kızın görünüşünden belli olur çekingen mi değil mi sen de anlamışsınıdr
Ben yapamam hoşlanmadığım birine karaktersizlik bu
cekıngen tatlı bı kız ya ben ona kızmıyom kızamam zaten sevgı boyle bır sey bısey demıyom zaten oyle sormak ıstedım sadece meraktan yanı boyle neden yapar merak edıyorum halada sevıyorum o benı sevmesede ama akışına bıraktım onun boyle yaptıgı ıcın hiç kötü bilke düşünmedim düşünemem cunku gercek sevgı demek boyle oyle degıl :)
zaten ben kendımı ondan aşağıda goruyodum bana bakmaz falan dıye dogru tahmın etmısım :)
Sosyal medyandan falan ekle bir şey yap
şey sorcam sana sen utangac olsan bıle hoslandıgını pesınden kostururmusun
İşte utandığım için bir şey yapamam en fazla istek falan atarım
anladım
ya almak ıstedıgım tek cevap kosturmak ıstemesı sevdıgındemı egomu kasıyor
Sen sosyal medyadan yürü orası daha rahat
İşte benim gibi bır kız iste sevdiğinden ama kızı tanımıyorum
anladım pekı sızın hıc sevgılınız oldumu daha once tecrubenı zvarmnı bu konularda utangacım dedınız
buna gore bısey anlatıcam
Olmadı
sosyal medyadan yurudu m ya engelledı
orasını hıc soyleymeyın :)
zar zor bulmustum zaten ısntasını
farklı hesaplardanda yazmaya calıstım yazdımda ama umursamadı ıste kosturmak sıtıyor cevap vermeden engelledı ıste sen soyle ben napıyım asrtık bıktım
Aaaa o zaman hoşlanmıyor boşver
Oylemi dersin baskalarina mi yoneleyim sence
E tabi engel atmış bir de daha ne oksun çekingen falan dedik
Değil
Iste kosturmak icinatiyor ne olur bana akil ver 3 seneyi gecti pesindrn kpsuyorum hala ne yapayim sen olsan ne yapardin bana akil ver nolur yardim et nasil sogurum ondan
Ya abartma tek kız o sanki önüne bak
Sen bile sevdigimden kosturum demissin keske herkez senin gibi merhametli bi kiz olsa o sevmedigi halde kosturmak istiyor yanj sevdigi icin kosturdugunu bilsem eyv da bilmiyom iste kotu durumdayim
seninle tanisabilirmiyiz olurmu istersen gizliyi acsan biraz konussak derdimi anlatsam hem belki tanisiriz olurmu?
Maalesef burdan konuşmuyorum
Hadi cevap yazsan nolur zaten tek basimayim memleketteyim su anda iyice bunaldim nolur tanissak zarar gelmez benden sana hem onu unuturum belki ne diyorsun lutfen
Burdan derken onu anlamadim nerden konusuyorsunki onu soylersen rahatsiz etmem dahada
Instagramdanmi konusuyorsun burdan konusmuyorum derken
Kimseyle konuşmuyorum hayır
Son kararinmi ykisiklI derler bana baya yesil gozlerim falan pisman olursin sonra
Son kararım
Peki tm ya bende sana meraI degilim zaten yakinda yurtdisina cikicam isi icin zaten memleketten doniyim bide rusyaya ordan blrm rahatlari mruslar turk kizlarina bin ceker
Hani ölüyrdun diğer kız için
Ya sevmiyor amaci sadece kosturmak napiyim kizda baya guzel normalde ben en basta kendimi ondam asagoda gordum zaten bir sueu de sevgilisi olmus benlede oynuyo iste nereye kadar canima tak etti bu kadar sene sen kosabolirmisin bi dusun
Haklısın
Ya sende konusmak istiyon iste hadi naz yaoma tanisalim knsrz arkadasca aciyim istek at
İstemiyorum ya git başımdan
Al iste ya bi tane daha egolu kiz hepniz aynisiniz be sanki hint kumasisiniz