aydır peşimdeydi cok istedi ben yüz vermedim ama peste etmedi sonra bir düğünde karşılaştık ve benim ilgimi cekemye calıştı bende bunu belirtim ama hızlı belirtim belkide hatam buydu ama cocuk sogumuştu vazgecip umudunu kaybetmesin diye aceleci davrandım sorun yok her mesajıma cvp verdi her gördügünde selam verdi ama yazışırken hep bilmiyorum bekledigim gibi değildi sonra ben bunu ona söyledim sanki zorla yazıyomuşsun gibi birdaha yazmicam dedim benim bölüme bizzat geldi öyle diyorsun ama bak ayaklarına geldim dedi. Neyse oldu başka bir gün ve bir davet geldi yanıma oturan o benim elbisem kısaydı topuklu ayakkabımı değiştirdim ve ipi bağlayamadım ondan rica ettim yaptı ondan sonrada cocuk yok oldu ya hoşlanan adam neden bir gelir görür deliriyor beni başkasıyla görünce kıskanıyorda ama adım da atmıyor napmak istedigini anlamıyorum istemeyen erkek bu kadar şeyde yapmaz gecen yazdım bana zamanın var mı diye evet dedi bende yazamam uzun olur konuşmam lazım dedim şu an konuşamam dedi bende zamanın olunca yaz dedim ve geri dönmedi amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burada bence çocuk haklı çok net!
Sen onun ilgisini yanlış anlayıp 100 vermemişsin ya
O da ilgi gösterdiğini kaçmandan korkuyor… Sen adım atman gerekiyor artık… Tekrar ilgi gösterdiğini kaçmanı istemiyor… Vaktim yok ağırdan alma tamamen hava…. Cool görünme taktiği … öncesinde taktik yapamdığı için red ettin çocuğu diye çocuk bununla girmiş…
Bu konuyu yönet ve ona güven ver yani onu gerçekten değer verdiğini istediğini hissettir sen adım at bir şey olmaz o seni istiyor ki zaten vazgeçer gibi olduğunda korkup bak ayağına geldim demiş…
İyide yaptim daha neyapayim zaten bende hata oldugu icin böyle adim attim asla yapmazdim yoksa kendimi biliyorum ama cocuga hak verdim yaptim yazdim dedim bana zamanin var mı mesajlasmaja ok dedi ama telefonlasmaya yok dedi bende tamam ozaman zamanin olunca bana yaz dedim ve yazmadi daha napabilirim? He birde bisey daha yaptim arkadas grubuyla gün düzenledil gezmeye demek yemege gelmedi ve son anda gece kisa ugradi pat diye selam vermeye geldi hepsi bu ee bapabilirimki ben daha ben ablamiyorumki bunun tutarsiz davranislarini
Tutarsız değil… taktik yapıyor işte sen ilk anda evet desen bunlar olmazdı… iyilikten anlamdın diye taktik yapıyor… filimlerde görmedin mi hiç…
Geç cevap ver
Partiye uğra selam ver çık…
Şöyle böyle
Sen konuş çocukla seni seviyorum de bak nasıl taktikler bitiyor
Ya ters teperse o daha gelip demeden ben nasil seni seviyorum diyim
Sen konuş hissettir sadece ama bu sefer bir tık fala ve şunu söyle taktik istemediğini
Benimle ilgilen de böyle yapma de net olalım artık de ben konuşmak istiyorum de
Bu sevgili olacak biri mi evlilik mi olay
Önce sevgili sonra evlilik tanıdıkca ama yani düzgün birisi evliligi ileride tanıdıkca düşünebilecegim birisi bir olay daha oldu gecen işte bu olay o ben buna telden konşalım dedigim oda cevap vermedikten sonra oldu bu geldi birgün biz aynı vardıyada degiliz 1 ay sonra tekrar beraber calışcaz işci hastaydı bu benimleydi 1 gün tek yanıma yine geldi bizzat merhaba demeye o arada başka bir işci arkadaş geldi beni övdü bu kız makina gibi calışıyor dedi ama patronlar görmüyor dedi benimkide dik dik baktı benim için makina degil ilk zamanlarda herkes öyle dedi ters ters cvp verdi ve gözünü cocuktan almadı bende anlamadım o hareketi sonra cocuk buna acıklama yaptı hani insanlara iyi calışdıklarını söyleyince bunun etkisii sonrasında cok iyi oluyor diye falan filan resmen cocuk buna acıklama yaptı sonra gitti ben bunu gördüm yanıma cagırdım o diğer cocugu adını söyledim cocuk duraksadı 1 dk ve sonra yanıma geldi bana kusura bakma demin için dedi bende ne alaka dedim kötü bişey demedinki dedim hatta git patronlara söyle dedim nekadar iyi calıştıgımı güldük tamam dedi gitti mesela cocuk kötü bişey yaomadıgı halde özür diledi bence o bir bakış yaptı ona cünkü cocuk beni överken hiç gülmedi ve cocuga baktı böyle mesela onuda anlamadım sonra bi ara uzaktan gördüm birisiyle konuşuyordu bana bakıyordu sonra mola oldu bu ilk başka yerde oturup yemek yiyordu sonra bitti gitti 1 dk sonra başka bir cocukla dönüp benim adka masama oturdu ama görmen lazım kıvranıyordu bana doğru bakmaya calışıyordu ve sandalyesini düz oturmadı cocuga dönük cama cevirdi bana dogru bakmak için mesela bunlar oluyor ama adım da atmıyor sence neden
Deli gibi kıskanıyor seviyor seni ama seven taraf üzülür diye sen
Kıymet bilmiceksin diye taktik yapıyor yazık çocuğa
İyide neden direniyor oyun oynuyo ben adım attım işte geriside erkege düşmez mi ben napim başka delircem
Bikmistir