Bir erkek peşinden gittigi hoşlandıgı kızdan neden kaçar? Isteyen oydu kız adım agınca neden adım atmaz?

aydır peşimdeydi cok istedi ben yüz vermedim ama peste etmedi sonra bir düğünde karşılaştık ve benim ilgimi cekemye calıştı bende bunu belirtim ama hızlı belirtim belkide hatam buydu ama cocuk sogumuştu vazgecip umudunu kaybetmesin diye aceleci davrandım sorun yok her mesajıma cvp verdi her gördügünde selam verdi ama yazışırken hep bilmiyorum bekledigim gibi değildi sonra ben bunu ona söyledim sanki zorla yazıyomuşsun gibi birdaha yazmicam dedim benim bölüme bizzat geldi öyle diyorsun ama bak ayaklarına geldim dedi. Neyse oldu başka bir gün ve bir davet geldi yanıma oturan o benim elbisem kısaydı topuklu ayakkabımı değiştirdim ve ipi bağlayamadım ondan rica ettim yaptı ondan sonrada cocuk yok oldu ya hoşlanan adam neden bir gelir görür deliriyor beni başkasıyla görünce kıskanıyorda ama adım da atmıyor napmak istedigini anlamıyorum istemeyen erkek bu kadar şeyde yapmaz gecen yazdım bana zamanın var mı diye evet dedi bende yazamam uzun olur konuşmam lazım dedim şu an konuşamam dedi bende zamanın olunca yaz dedim ve geri dönmedi amacı ne?

Bir erkek peşinden gittigi hoşlandıgı kızdan neden kaçar? Isteyen oydu kız adım agınca neden adım atmaz?