İlk önce bana yakın olmaya çalıştı. Göz göze gelirdik. Gülümserdik bazen. Toz pembeydi herşey güzeldi. Bir sorun vardı yakın olunca yüzüme bakamıyor kafasını önüne eğiyordu. Sonra bir gün arkadaşları bana " Aytunç seni seviyor " dediler. Çaktırmadım hiç ama mutluluktan uçtum.Hatta arkadaşları bağıra bağıra herkese yaymışlardı bu aşkı..Fakat bu defa o hep bana yakın olmaya çalışan, bana bakan çocuk gitti benden kaçan, yüzüme bakamayan, uzağımda olmaya çalışan bir çocuk geldi. Ben ona bakmıyorken yine beni süzüyormuş arkadaşım öyle dedi falan filan. Ben onu normalde görmezden geliyordum fakat artık incelemeye başladım beni görünce kaçıyor, göz göze gelecek olsak asla bana bakmıyor. Neden yani? Hiç muhabbetimizde olmadı kendisiyle bir hata etmişte olamam. Anlamıyorum yardım edin..
Cevabın nedir?
utangaçlık sanırım bunun cevabı, ilk adımı atmaya korkuyor olabilir. Bazı erkeklerde vardır böyle bir huy engel olamaz ya kötü bir cevap alırsam ya beni terslerse korkusu aynı durumu bende yaşıyorum bakışıyorum bir kızla uzun uzun, gözler herşeyi anlatıyor ama konuşmaya cesaret edemiyorum. Sonra kız başka bir erkekle çıkmaya başlıyor. Senden hoşlanıyor ama korkusu var bu korkusunu yenmesi için yardımcı olmalısın ona..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Utanıyor anlamıyormusun...sana söylemeye cesareti yokmuş arkadaşları yayınca daha da kötü olmuş git yanına git ve " ismini söyleyerek seninle biraz konuşmak istiyorum" de çıkın dışarı konuşun baş başa yada tanıdığınızın olmadığı bir yer ayarla kağıda yaz kimseye söylememesini de yaz ona ver ve bekliycem burda gelmezsen birdaha yüzüne bakmam dersen kıpkırmızı olsa bile seni sevdiğinden gelir :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Uzun Bir ilişkiniz olsun istiyordur link :))))
00 Yorumla- +1 yıl
bazı erkekler kırılmaktan bıkmıştır, kendini kapatmıştır. tam emin olmadan birşeylerin içine girmek istemezler, karşıdan bile beklerler belli hamleleri bazıları
20 Yorumla çocuk sana sırıl sıklam aşık utanıyor sende anlayınca duygularını birşey demenden korkuyor :D
00 Yorumladuygularından korkuyo olabılir belki ? yada seni kendısıne yakıstırmıyo da olabılır
04 Yorumla- Soran+1 yıl
neden korksun ki ben sevmiyorum diye mi korkacak? Yani yakıştırıp yakıştırmadığını bilemiyorum önceden yakınımda olmaya çalışırdı. Öğrendikten sonra kaçmaya başladı anlamıyorum ki
- Soran+1 yıl
iyide benim ona karşı hislerimden haberi yok ve arkadaş olmak istese kaçmaz sanırım
Cocuk senden cekiniyor bide ole olunca utanmıstır sen git konuş
00 Yorumla- +1 yıl
Deli ya da hasta ola bilir
10 Yorumla utangaö bu çocuk bence seviyorsan ilk adımı sen at
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
en sonun çocuk açıldımı ? konuştunuzmu
00 Yorumla oğlandır belki
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı