Fikir istiyorum.
Kendim yaşımdan olgunum nerede çocuksular var onlar denk geliyor ne yapacağım?
Fikir istiyorum.
Kızlar erkeklerden daha hızlı ve önce olgunlaşır.. Sen 18 yaşındayken bile 30 yaşında birini gayet iyi idare edersin mesela.. Fakat nadiren de olsa olgunluk yaşa bakmıyor. 35den aşağı yaşı olan, hayattan sille yemiş, gezip görmüş birisiyle ancak anlaşabilirsin..
Bazı insanlar değil 30, 45 yaşına bile gelse olgunluğa ulaşamıyor. Bunun en önemli etkisini hayata geç başlamak, hayata atılmakta zorluk yaşamak veya istediğini hep elde etmek hiç çaba sarf etmemekten geçiyor sanırım. Ben o şekilde düşünüyorum, sayılar azalıyor bundan dolayı da
Büyüklerin öyle söylemiş güzel. Ama senin olgun olup olmadığını bilmen icin senden olgun biriyle tanışman ya da karşılaşman gerek. Tabi bir de olgunluktan anladığın ve beklediğin nedir
Cevap
8Cevap
Malesef öyle gormemislik cehalet ve bilgisizlik böyle oluyor 30 üstü diyorsan cocuktanda çocuk çıkıyor şans artık kendimde boyleydim o yüzden tercihimi Türkiye dışından kullanıyordum herzaman
Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir şey bir kişiye mesuliyet vermezsen onun yerine hep kararlar alırsan olgunlaşması çok daha geç oluyor.
Hehh aynen öyle küçüklüğümden beri kardeşlerimin sorumluluğunu aldım ben abladan çok anne oldum. Dolayısıyla girdiğim ortamlarda da bunu belli ettim
Mesela sizde olgun birine benziyorsunuz ama normal şartlarda birlikte olamayız çünkü yaş farkımız çok fazla
Ben daha yaşlarımız yakın ama olgun birini istiyorum. O da olmuyor.
Mesleğiniz nedir?
Hayalimdeki meslek-ti :)
Çok şanslısınız, başarılar dilerim.
Size takip attım dm atabilir misiniz
Evet oyum o
herkesin karakteri farklıdır sen de kendince haklısın ama seni rahatsız eden insanlar varsa hayatından çıkar o zaman
aradığın olgun insanlardan az sayıda olduğu için denk gelme ihtimalin düşük
Abim 40 yasinda akil yasi 5 hala. Bazi erkekler asla olgunlasmiyor. Yasla cok ilgisi yok. Umarim kendin gibi birini bulursun
Gerçekten çok sıkıldım bu tip insanlardan
Umarım bulurum
insanı yaşı değil yaşamışlıkları olgunlaştırır. bir insan 40 yaşında bile çocuk gibi olabilir
İlla var da karşına çıkmamış 🙄🙄
Nerde senin gibi kemale ermiş insanlar efendim
istersen konuşa biliriz
Burda olgun dolu
Kalmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?