Valla ben o şerefsize hiçbir şey demem. 8 aylık sevgililiğimizde askere gitti bekledim, her gün konuştum, ona ilgili oldum, bakkala bile gitsem aklı kalmasın diye onlarca fotoğraf attım, askerden geldi, ayrıldık, 1 ay olmadan benden önceki sevgilisine geri döndü. Tek bir vermek istediğim mesaj var ama yaşattığını yaşamadan ölme.
Seni gerçekten çok sevdim.. seninle gerçekten evlenmeyi düşünüyordum.. ama kader olmayınca olmuyor bazı şeyler … inşallah hayat gönlünce olur.. ha bu arada sana aldığım hediyeleri bana geri vermek istemiştin ayrılırken.. sen o hediyeleri sonuna kadar hak ettin … senin bana verdiğin hediyeler halen bende duruyor.. hayatın geri kalan bölümünde inşallah çok mutlu olursun
Gelmelisin çünkü herşey olması gerektiği gibi değil be kızım;etkilendim... vazgeçemediğim kimse yok. vazgeçmişimki eski olmuş... Eskiye de mesaj yok dolasıyla ama gelecekte olacak şanslıya bir msjım var... ADAM OL AKILLI OL😄💋💋💋
Öyle bir durum olmadı. Ama olmuş olsaydı. Çok özlediğimi üzgün olduğumu söylersem bence daha etkili olurdu. Kadınlar, sevdiği erkeğin ağlamasına dayanamazlar. 🖖
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz yanlis biliyo olabilirmisiniz. Biz sevdigimiz adamin aglamasini gormek istemeyiz...
Ağladığını Görmek istemediği için diye düşündüm 😄. Bir yerde okumuştum erkek ağladığı zaman kadın daha çok bağlanıyormuş. Göz yaşındaki koku dan dolayı mış. 🤔🤯
Vazgeçemediğim eski sevgilim yok, hepsinden vazgeçtim ve vazgeçtiklerimle de işim olmaz, ancak söz değil de bir şarkı bırakayım ben.https://youtu. be/idMIEUFP3Ys
Mümkünse bir daha gelme bana. Adımı ağzına alma , bensizligin senin için dayanılmaz olduğunu bensiz asla yapamayacağını söyleme. Çünkü artık sana inanmıyorum, sen ve sahte duygularını al da git. Eğer senden vazgeçtiysem bunun için her şeyi yaptigindandir simdi de karşıma geçip tekrar deneyelim diye ağlama bu hale geldiysek senin suçun. Zaman-ı varken sana defalarca şans verirken onları degerlendiremedin , üzgünüm bizi bu hale getiren birine bir daha bizi bitirme fırsatı veremem!
Her ne kadar olumsuzluklar olmuş olsa bile hayatında başarılar dilerim. Kimseye olanlardan dolayı kin kusacak halim yok. Ben iyi hatirlanmayı tercih ederim.😇