Kocam çok ilgili?

Arkadaşlar 27 yaşındayım evleneli 2 yıl oluyor kocamla 10 yıldır birlikteyiz. Tanıştığımız günden beri çok ilgili. Çok ilgili derken bayağı bunaltacak şekilde eskiden iyi bir insan olduğu ve beni sevdiği için susardım. Ama fark ediyorum ki tartışma bile yaşayamıyoruz. Her şeye "tamam aşkım sen nasıl istersen vb" diyor. Her sabah kahvaltıyı o hazırlıyor beraber hazırlayalım diyorum sen beni izle yorma kendini diyor. Duş alırken bile o beni yıkamak istiyor. Yolda yürürken yoruldum desem hemen kucağına almaya çalışıyor. Sosyal medyada karşıma yemek videosu çıksa videonun yorumlarına falan bakarken görse beni, istemediğimi söylesem bile o yemeği bulup getiriyor. İş için bazen dosya hazırlamam gerekiyor ilgi alanı olmamasına rağmen ben yorulmayayım diye öğrenip kendisi yapmaya çalışıyor. Daha çok şey var üstelik. Ve bu her gün böyle. Onu çok seviyorum ama bu kadar da ilgili olmalısın ya. Ne yapayım sizce? Söyledim daha önce bu kadar ilgili olmamasını seni seviyorum böyle olmak istiyorum diyor.
Kocam çok ilgili?