Sevgilim neden boyle? Sevgilim köle mi? Psikolojik sorun mu? Yardım edermisiniz?

Arkadaşlar çok iyi bir ilişkim olduğunu zannediyordum ta ki dune kadar hala şoktayim. Sevgilimin evinde görüştük her zaman ki gibi normal muhabbet ediyoruz. Birden sana birşey söyleyicem ama tepkin nasıl olur acaba felan dedi bende lütfen ağzında geveleme ne var dedim. Birden ayaklarıma kapandı ve senin kölen olup beni asagilamani cezalandirmani istiyorum dedi. Tuttum kendine gel felan dedim ve direk çıktım evden. Ne mesaj attım ne arası cevap verdim ve garip bir haldeyim ben onunla hayaller kurarken bunları yapması anlamı ne psikolojisi ya da kişiliğimi bozuk? Birde çalıştığı şirkette müdür konumunda kendisi yani yüksek bir mevkide lütfen bir akıl verin bana çıkmasa girdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şu an konustum ve bir süre görüşme istemediğimi söyledim kendisine. Biraz düşünmem lazım kafamı toplamam lazım yani ciddi olduğunuz ilişkide böyle saçma bir şey olunca kolay değil ve yanlış bir şey yapmamak için biraz zamana bırakmam lazim🙄
Sevgilim neden boyle? Sevgilim köle mi? Psikolojik sorun mu? Yardım edermisiniz?