Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. iftiralardan kastını anlamış değilim.. bozmak derken mi iftira.. yani bozdu mu bozmadı mı bunu anlamadım.. veya farklı tipte iftiralardan mı bahsettin bilmiyorum şu an.. aslında , ailene söylemek konusunda blöf yaptığını düşünüyorum.. elin ergeni , senin babana açıp da ben senin kızını bozdum demeye kalkışırsa, o ergenin bacaklarını kırarlar hastanenin önüne de atar giderler.. sıkar biraz yani.. mangal gibi yürek lazım onu yapmaya yani.. ben bunun sadece blöf olduğunu düşünüyorum..
Bunun yanında , sen de blöf yapabilirsin.. hay hay , buyur söyle babama.. ben en fazla sağlam bir dayak yerim , bir kaç ay da odamdan çıkamam.. ama babam yatağın altındaki pompalıyı alır , seni bulur ve acımadan vurur , namusumu temizledim der gider teslim olur, öyle bir manyak benim babam.. ben de senden kurtulmuş olurum.. buyur ara babamı söyle.. bekliyorum gibi bir blöf atabilirsin... veya, senden mi korkacağım , söyleyeceksen söyle banane.. en fazla dayak yerim , ama babam seni bulur ve bütün kemiklerini teker teker kırar.. diyebilirsin.. veya yine karşı blöf atabilirsin.. reşit olduğunu varsayıyorum.. babam zaten bunu öğrendi , bir jinekolog kontrolünde.. annem yanımdaydı, doktor ağzından kaçırdı, annem de babama söyledi. babam bağırdı çağırdı ama sonuçta bir tane kızı var. ne yapacak öldürecek mi.. konuşmuyor benle.. ama kabullendi. falan diyebilirsin... kafana göre bir karşı blöf atabilirsin..
senin hayal gücüne kalmış bir şey.. sonuçta , korktuğunu belli etmen , zayıf noktanı açığa çıkarmandır, ve karşı taraf bu korkuyu kullanır sürekli.. ya karşı tehdit edeceksin ya da amaaan ne yaparsan banane git söyle ne yapayım.. sana asla dönmeyeceğim bu kadar dersin olur biter.. başka da bir seçenek yok gibi.. ya blöfü göreceksin.. ya da karşı blöf atacaksın.. bu tip adamlar , ne kadar havlıyorlarsa o kadar çok korkuyorlardır gölgelerinden.. bu yüzden tehditler savururlar.. panik içindedirler..
ha , bu çocuk seni bozmadıysa da ,, buyur söyle de , ağzını yaya yaya hem de.. en fazla jinekoloğa götürüp muayene ettirirler dersin..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, böyle bir durumda gerçekten insan gibi ayrılman söz konusu değilse senin de onu tehdit etmen gerekir.. Yani bu gün tehdit eden yarın da eder anlıyor musun? Sen bu gün bu duruma susarsan yarın başına gelebileceklere de razı olmuş olursun.. O sebeple isterse iftira atsın isterse başka bir şey yapsın asla boyun eğmez şikayetçi olurdum kesinlikle.. Sana bişey yapmaya çalışan adam zaten sen bu gün sussan yarın yine yapar bunu unutma.. İyi geceler..
00 Yorumla
Tek başına çözebileceğin bir problem değil. Aile büyüklerinden yardım iste. Olayı olduğu gibi anlat. İftira atmakla tehdit ettiğini de ayrıca belirt. Böyle karaktersizlerin huyuna suyuna giderek kurtulamazsın. Aksine kendisinden korktuğunu düşünüp daha çok üstüne gitmeye başlar. Korkmadığını, ne gerekiyorsa yapabileceğini ona göstermelisin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSüper soru olması seni mutlu mu etti :))
Senin korktuğunu bildiği için o şekilde rahat konuşuyor. Aslında hiçbir şey yapamaz ailen ona madalya takmaz herhalde söylediğinde
İstediğini yap senin karekterine ne yakışıyorsa öyle davran benim geleceğim kadar seninde bir geleceğin var dersin.
Hiçbir şey yapamaz02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle diyeceğim
Soran+1 yılsüper soru kendisi yazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılSeni tehdit ediyorsa gidip savciliga vereceksin blöf yap en azindan sessiz kalirsan daha cok uzerine gelecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Amacı seni kullanmak işte. Bu yüzden gitmene izin vermiyor. Şikayet etmezsen istediğini almak için her şeyi yapar bu tipler.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi görünüyordu aldandım ona, şikayet edemem ailemin kulağına giderse her şey daha kötü olur
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Ya arkadaş böyle erkekleri nerden bulursunuz, böyle erkeklere hayran kalırsınız sonra böyle magdur olursunuz,
Bi bok diyemez, sana ne tür iftira atarsa atsın sebebi tacize iftiraya girdii için cezasını göze alamaz yani şu an boş yapıyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ben bozdum ne demektir yaa. O nasil bir cumledir.
Nasil oluyor da boyle hanzolarla beraber olabiliyorsunuz. Herseyi gectim kendinize de mi sayginiz yok.04 Yorumla
Soran+1 yılYa bende iğrendim o kelimesinden sonra, altımda yattığını söylicem babana diyor üstelik sadece sevişme oldu aramızda
- +1 yıl
Istersen sadece el ele tutusmus olun.
Hanzo insan hanzodur.
Ya cidden anlamiyorum. Bu insanlari size parayla mi veriyorlar. Bula bula boylelerini nasil secip seviyonuz. Sonra diyonuz ki sevginin aşkın icine ettiler.
Asil siz ediyorsunuz.
Vicdanli sefkatli sevgi dolu erkekleri de ezmekten hor gormekten de geri kalmazsiniz. Bazen diyorum ki iyi oluyor ama sonra uzuluyorum.
Soran+1 yılYemin ederim ilk baş melek gibiydi ayrılalım lafını duyduğu gibi delirdi gerçekten çok iyi görünüyordu lanet olsun saflığıma geldi😔🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ahh bee. :(
Ülkemizdeki kadınların sırf bir iftiraya uğrayacağım diye susması beni hep rahatsız etmiştir. Varsın istediğini desin , doğru olmadıktan sonra ne önemi var. Kesinlikle polise başvurmanızı ve durumu ailenize anlatmanızı öneririm. Ve lütfen pasif değil , korkusuz boyun eğmeyen bir kadın duruşu sergileyin. ÜLKEMDE BOYUN EĞEN KADIN GÖRMEK ISTEMİYORUM.
00 YorumlaYani öyle şikayet etme falan diyorsun ne yapacaksın. O zaman ya abilerin varsa onlara dövdür. Ya da ben konuşayım
010 Yorumla
Soran+1 yılAbilerim var 2 tane ama başları belaya girsin istemiyorum babam zaten kalp hastası üzülürse çok kötü hal alır😔
Soran+1 yılFarkındayım, kararlıyım ayrılmak konusunda geri adım atmam asla
Soran+1 yılPeki neden peşimi bırakmıyor
Soran+1 yılİlişki olmadı aramızda sadece sevişme oldu ama o diyor ki ben seni bozdum diye ailene söylicem
Soran+1 yılher şeyi söyledim yemin ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin de önce ye naneyi sonra da ne yapacam ben.. evlenmeden önce yapman bir kere büyük hata! ucunda ayrılık ölüm vs herşey var.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa aramızda öyle bir şey olmadı diyoruum okumadın mi açıklamayı
Soran+1 yılYalan söylüyor işte anlamadın mı
- +1 yıl
Tamam anladım.. aciklamada oyle birşey yapmadım deseydim yanlış anlamazdim zaten.. şey polise verebilirsin onu. Korkma o zavallı birşey yapamaz
Soran+1 yılpolise versem ailem anlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasil tabir arkadas.
Bu nasil soylem
Bozmak nedir
Sen zaten boyle bit tiple gorusme.
Ayrica savciliga sikayet edince santaj ve tehditten islem yapilinca Bu kadar rahay hareket edebilcekmi acabaa04 Yorumla
Soran+1 yılailemin öğrenmesini istemiyorum çok sıkıntı çıkar
Cevap sahibi+1 yılO zaman savciliga gitceksin.
Sikayetci olunca arasira kalemden sorgulucaksin evrak nerde diye.
Bu kardeşim her halde seni kullanmaya ve tehditle istediigni yapmaya devam etcek. Ailem duymasin diye sen korktukca buda istedigini yapacak
Soran+1 yılNe yapayım bilmiyorum ya savcılık vs olmaz
Cevap sahibi+1 yılYazdim ok
+1 yılPolise sikayet ederim seni. senelerce iceride kalirsin de. Yaptığı büyük suç
08 Yorumla
Soran+1 yılSeni rezil ederim etrafta diyor benimsin sen diyor ileride evlensen bile eşini bırakmam sana bir ömür bela olurum beni bırakamazsın diyor😔
- +1 yıl
Bunlari mutlaka whtsaptan konusurken de yazdır. Sinirlenmesini sagla2seni tehtit etmesini sağla. Ondan sonra git polise hayati kaysın köpeğin. Ne alaka lan cinsellik yaşadın diye niye rezil olasın . Bu senin en doğal hakkın bunda rezil olacsk ne var.
Soran+1 yılİşte o çocuk sığ kafalı anlamıyor
- +1 yıl
Fark etmez sen wtsaptan yazdır. Gerisi kolay iş. Asla cesaret edemez. Sen korkuyorsun diye uzerine geliyor p*c.
Soran+1 yılAllah belasını versin ya
Soran+1 yılTehdit mesajlarını hepsini ss alcam ne olur ne olmaz
- +1 yıl
Hepsini sakla. Ve konusurken ozellikle kızdır. Daha da buyuk tehtitler yapsın
Soran+1 yılÖyle yapcam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılElinden geleni ardına koyma de ona!
Elinden kaçırmak istemiyor.
Kaç yaşındasınız ikiniz04 Yorumla
Soran+1 yılBen 18 o 20
- +1 yıl
Daha çok gençsin ve bu durumu ailene söylemenin başına neler getireceğinin hesabını yapamayacak yaşta henüz. Bu bekaret bozulma hadisesi 18yaşından önce olmuşsa kayıtsız şartsız cezaevine girer
Soran+1 yılKardeşim ben bakireyim diyorum yalan söylüyor işte ayrılmamam için
- +1 yıl
O halde hiç korkma, yapabileceği hiç bişey olabilemez..
Birde erkeğin or@spusu var tabiki 40 yıllık f@hiseler yanında stajer kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
+1 yılde kuzenimle evleniyoruz beni rahat bırak kendisi belalıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni de kuzenimi de öldürür
- +1 yıl
öldüremez sen çok büyütmüşsün sen onu
Asla korkma korkak olma sen korkak olduğun için bunkarı diyor istediği kişiye söylesin peşimi bırakmazsan polise giderim ailemede anlatırım de cesaretli olman lazım kesinlikle eğer iş ciddiye binerse ki sanmam ailene anlatmalısın cesur ve asi ol
30 YorumlaKendi derdini bıraktın sorun süper soru seçildi imamı takıldın 🙄
00 YorumlaEğer ailene kızınızı ben bozdum derse sende bana tecavüz etti bağırdım çabaladım ama elimden bişey gelmedi de iftiraya iftira yaptığı terbiyesizlik kim oluyo da sana böyle davranıyo pislik böyle insanların dünya üzerinden tükenmesi dileğiyle...
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin ya..
Soran+1 yılİnşallah hallederim😔🙏🏻
Bu kadar korkma sende onu tehtit et ve engelle her yerden ayrıl eger bir daha rahatsız ederse polise gidicegini söyle basına birsey getirebilir neler görüyoruz kadın cinayetleri iyi düsün basına birsey gelsin istemem
08 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim zaten annemi arıyor mesaj atıyor
Soran+1 yılAynen annemden de engelleyeceğim onu
Soran+1 yılAma annemden engellediğimi anlarsa farklı nolardan yazar
Soran+1 yılYa ben bakireyim gerekirse hastaneye de giderim orada sıkıntı yok bu şerefs*iz yalan söylüyor ayrılmamam için
Soran+1 yılAilem yüz çevirir bana onlari benden iyi tanıyamazsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyun eğersen kolesi olursun. Sende onu tehdit et belli ki laftan anlamıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılSeni şikayet edeceğim diyorum et bakalım ben neler yaparım diyor korkuyorum ister istemez😔
- +1 yıl
Korkma istersen kalabalık bir meydana çağır sonda aniden bağır beni taciz ediyor diye bir linc edilsin. Sonrada karakola gidersiniz bu mahkemelik olur. Beni tehdit edeeek cinsel istismarda bulunuyor de ailenin kulagina gitmeden cozersin
Soran+1 yılAilemin kulağına gider ya
- +1 yıl
Evini biliyor mu senin
Soran+1 yıl3 sokak ötede oturuyor
Soran+1 yılBiliyor evimi
- +1 yıl
Git ailesine şikayet et bisi yapmazsan onun dediğini yaparsın. Korktuğun şey basına gelince o kadar korkutucu olmadığını anlıyorsun ama bu kadar süre kolelik yaparsan vay haline çoğu tehdit sahtedir. Amaç Baskı kurmak
Soran+1 yılAilesine ne diyeceğim ailesi onu savunuyor zaten pislikler
+1 yılsağlam bir dövdür kuzenlere arkadaşlara falan..
ailene söylerim ne demek..10 YorumlaSavcılığa vereceğim seni de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehdit mi ediyor söle de bende tecavüz etti sesimi çıkaramadım korkumdan derim de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHic korktugunu belli etme, gerekirse polise gidecegini soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrabaları topla bana iftira atıyor falan de eşek sudan gelesiye kadar dövsünler hak etmiş şerefsiz.
Ki bakire olsan da olmasan da fark etmez ya da savcılığa git ya da gitmiş gibi yap yani blöf yoluyla korkut.00 YorumlaKertenkelelerle birlikte olup, biz elitlere ağliyosunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk baş çok iyi görünüyordu tamam mı benim bu haytta ilk sevgilimdi o da böyle çıktı, melek gibiydi ayrılalım lafını duyduğu gibi delirdi.
Soran+1 yılDoğru konuş terbiyesiz ilişkiye girmedik hiç, sadece öpüşme oldu
Soran+1 yıltamam yalan söylüyor işte
+1 yıl553 8476465 beni ara ben onu karı yaparım rahat ol bilgi at bana
00 Yorumlaya bu malmı tehtitle aş gemisi yururmu hiç salak bu yeminle bence tehtitlere boyun eyme derim
00 YorumlaAilenden başka kime sığınacasın onun seks kölesimi olcaksın bakireyim diyorsun korkma
00 Yorumla
+1 yılTers davran aranızı boz
010 Yorumla
Soran+1 yılSen bana ne yapsan senden ayrılmam diyor defalarca ters davrandım küfür bile ettim sana aşığım asla bırakmam diyor ne yaparsan yap
- +1 yıl
Bekaretini o mu aldı?
Soran+1 yılAramızda bir şeyler geçti ama ben bakireyim bozmadı yani beni sadece sevişme oldu lanet olsun
- +1 yıl
Neden lanet olsun? Foto vs çektirdin mi ona
Soran+1 yılNormal foto selfie çektik ama, uygunsuz asla çekmedik
Soran+1 yılİnandım çünkü ona ondan lanet olsun diyorum
- +1 yıl
Anladım. Sıkıntı bi tip mi? Kaç yıldır birliktesin neden ayrılmak istiyosun
Soran+1 yıl2 yıl oldu sıkıntılı bir tip olduğunu ayrılalım lafını duyduğu an anladım
Soran+1 yılÇok kıskanç bu yüzden artık bunaldım
- +1 yıl
Konuşmak istersen tkp atabilirsin
+1 yılbırak söylesin sende yalan söylüyor dersin biter
00 Yorumla
+1 yılhangi şehir çocuk nereli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kes lan tatavayı sapık - deyip polise git
00 YorumlaTakılma öyle şeylere canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılşikayet ediceğini söyle korkut gözünü
00 Yorumla
+1 yılGit şikayet et korkunun ecele faydası yok
30 Yorumlasende bozdurmasaydın.
01 Yorumla
Soran+1 yılya aramızda öyle bir şey olmadı yalan söylüyor işte anlamiyon mu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende tecavüz etti dersin
00 Yorumla
+1 yılÇıldırmış olmalısın tehditlerine boyun eğemezsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vay çakal
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek
Soran+1 yılBabana altımda yattığını söylicem diyor üstelik sadece sevişme oldu ilişkimiz olmadı
Soran+1 yılYalan söylüyor işte 🤦🏻♀️
Soran+1 yılAilem inanır ona
+1 yılHic Sorun yapmadan ondan ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Olaylara bak
00 Yorumla
+1 yılPapuc birakma
00 YorumlaSen ayrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri