Bir ortama girdiğimizde genelde ilk bana bakarak bir şey söyleyip sorarlar tam cevaplayacağım sırada arkadaşım atlıyor hemen
Çocukken sarı sacliydim şimdi kumralım bana sen gerçek sarı değil sahte sarısın gerçek olsan hala sarışın olurdun dedi
Erkeklerden çok utandığını söyleyip konuşurken hep çekiniyorum diyor ama bir erkek gelsin bir şey sorsun desin çokta güzel konuşuyor utangaç olsa girişkende olamazdı 5 yıllık arkadsim
Çocukken sarı sacliydim şimdi kumralım bana sen gerçek sarı değil sahte sarısın gerçek olsan hala sarışın olurdun dedi
Erkeklerden çok utandığını söyleyip konuşurken hep çekiniyorum diyor ama bir erkek gelsin bir şey sorsun desin çokta güzel konuşuyor utangaç olsa girişkende olamazdı 5 yıllık arkadsim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu bilmem de sen böyle bir soru sorduğuna göre kesin kıskanıyorsun.
Ben gıcık oluyorum geçende mavi gözlü olmak hastalıkmıs yani sağlıklı olmuyorsun dedi
En güzel hastalık:) kıskanıyor seni çok belli. Ağır ergenlik geçiriyor olabilir ya da karakteri böyle bence aranıza mesafe koy ya da açık açık söyle bu hareketlerinden rahatsız olduğunu.
Aslında hep derde çok güzelsin hoşsun keşke benimde senin gibi gözlerim olsaydı ama işte ben birkaç tık geri plana itiliyorum bir ortama girdiğimizde yanındayken
Arkadasin seni kiskaniyor ve belliki saf ayagina yatan yilan birisi
Bunu nasıl anladın güzel tespitte
Bu sene bir kiz vardi arkadasim ay hic sevgilim olmadi nasil bsi falan bana soruyordu. Online oldu sistem ödev var beraber yapariz dedim. Hic olumlu olumsuz bisi demedi. Sinif grubundan bir cocuk x le ödevi yapiyoeuz diye yazinca anladim ki kiz bir yilan. Senin arkadasin da benziyor ona. Ama seninki daha fena seni kıskanıyor. ben olsam iliskimi keserim öyle bir insanla
Ama bana hep diyor güzelsin fiziğin falan iyi
Icten ice kiskaniyordur. ya da kisiligi boyledir. Her seye atlayıp onde olmayi seven insanlar da var
Kızlarla piknik gibi bir yere gittik orda her şeyimizle ilgilnenen bir çocuk vardı hoştuda bende biraz konuşmak isterdim açıkçası bir şey sorulacak oluyo hemen ben yanına gidilecek oluyo hemen ben diyor. Birkaç baktı bana o çocuk ama derdi ilgisi olsa arkadaşıyla gelip o sorardi. Erkeklerle konuşurken çekiniyorum diyor hatta bazen sen sor sen sor yaparız o hemen der tm ben sorayım
Yalan söylüyor iste madem cekiniyoe nasil gidiyor cocuklarin yanina ruh hastasi iste bence hayatinda tutma öyle bir manyağı
Tek bu var diye atamam beş yıllık arkadsim ve şuna kadar ikimizin de sevglisi olmadı normaldir diyorum ya bulmak istiyordur falan
Sacma o zaman niye senin begendigin cocugun yanina hemen damliyor
Tipi hoştu oradaki diğer kızlar falanda baktı ama benim şansım biraz daha yüksek jfbfbfn güzel olduğum için egoist falan değilim ama öyle neyse arkadasim bilmiyor beğendiğimj içimden AA ne kadar hoş bir çocuk dedim tipi falan belkide dedim sevgilisi var
Bırak konuşsun o zaman bu seni daha asil yapar
Kızlarla piknik gibi bir yere gittik orda her şeyimizle ilgilnenen bir çocuk vardı hoştuda bende biraz konuşmak isterdim açıkçası bir şey sorulacak oluyo hemen ben yanına gidilecek oluyo hemen ben diyor. Birkaç baktı bana o çocuk ama derdi ilgisi olsa arkadaşıyla gelip o sorardi. Asillik oluyor ama belkide kısmetim kaçıyor ncncbnfh
Çok rahatsızsan konuşabilirsin tatlım kızla
Öyle diyemem de tak diye bundan sonra bende balıklama atlarım her şeye soracağım yapacağım diye inşallah
Mantıklı ona onun gibi davran bakalım nasıl tepki veriyor
Çatışma çıkar ama jcncjj deniyim
Denemekten zarar gelmez kız dene
Bakalım 😁
Arkadaşın kıskanıyor gibime geldi
Her şeye atlamasına deli oluyorum geçen bir çift yol sordu adam direk benimle göz teması kurdu hani bana bakarak sordu bende anlatıyorum surdan burdan gideceksiniz bir sus ya o bir şey cevaplarken ben susarım ama
Dengesiz ve değişik birisi. İlgi manyağı herhalde. Narsist kişiliği mi var?
İlgi şeysi var diğerleri yok
Ikiniz birbirinizi
Müko ncncnnj
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!