Aşk İlişkileri Sanalda tanışıp yüzünü bile görmediğiniz ama konuştugunuz birine aşık olur musun? Briqhnes Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yorumları alalım Güncellemeler+1 yıl Hadi ama Sanalda tanışıp yüzünü bile görmediğiniz ama konuştugunuz birine aşık olur musun? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
7h7h7vtfrc Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Herkes olmam diyorda instadan snapten sevgili yapan insanlar kim o zaman sjsjs 0 8 Yorumla Briqhnes +1 yıl Demi biladerim Yorumla 7h7h7vtfrc +1 yıl Yalnızlıktan tinder indireni bile gördüm. Herkes çok namuslu maşallah Yorumla iremd02 +1 yıl Yüzünü görüyorlae gerek foto olsun gerek görüntülü gerekse buluşmaya giderek konuşarak aşık olmuyorlar Yorumla 7h7h7vtfrc +1 yıl Hiç bilmiyorduk söylediğin için sağol Yorumla Briqhnes +1 yıl Yüzü güzelmiş yakışıklı konuşmasıda iyi hadi sevgili olalım mı yani bu mu Yorumla 7h7h7vtfrc +1 yıl Evet Yorumla iremd02 +1 yıl Uff tamam arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz Yorumla 7h7h7vtfrc +1 yıl Sen farklısın ama ben gördüğümü söyledim Yorumla
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Olmam. 0 1 Yorumla Briqhnes +1 yıl Konuşması farklı geliyor sizi etkiliyorsa bile mi Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmam.. 0 1 Yorumla Briqhnes +1 yıl Neden ayol çok kibar ve beyenti konuşup ruhunuza işlese bile mi Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla Briqhnes +1 yıl Ama konuşmaları sizi etkiliyorsa farklı geliyorsa bile mi Yorumla iremd02 +1 yıl Yok hayır görmeden aşık olmam belki hoşlanırım ama aşık olmam belki de troll kız çıkabilir tanıdığım bir arkadaşım beni işletiyor olabilir olmam yani Yorumla Briqhnes +1 yıl Temkinli yaklaşmak anlaşıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkes olmam diyorda instadan snapten sevgili yapan insanlar kim o zaman sjsjs
Demi biladerim
Yalnızlıktan tinder indireni bile gördüm. Herkes çok namuslu maşallah
Yüzünü görüyorlae gerek foto olsun gerek görüntülü gerekse buluşmaya giderek konuşarak aşık olmuyorlar
Hiç bilmiyorduk söylediğin için sağol
Yüzü güzelmiş yakışıklı konuşmasıda iyi hadi sevgili olalım mı yani bu mu
Evet
Uff tamam arkadaşlar anlamak istemiyorsunuz
Sen farklısın ama ben gördüğümü söyledim
Olmam.
Konuşması farklı geliyor sizi etkiliyorsa bile mi
Olmam..
Neden ayol çok kibar ve beyenti konuşup ruhunuza işlese bile mi
Hayır
Ama konuşmaları sizi etkiliyorsa farklı geliyorsa bile mi
Yok hayır görmeden aşık olmam belki hoşlanırım ama aşık olmam belki de troll kız çıkabilir tanıdığım bir arkadaşım beni işletiyor olabilir olmam yani
Temkinli yaklaşmak anlaşıldı
Olursun
Olmazsın