rehberine bile öyle kaydetmişler. erkek bi arkadaşım. çok yakın veya samimi değiliz ama. sizce olumsuz bişey mi veya neyle ilgili olabilir bu takma isim?
Güncellemeler
+1 yıl
dipnot: boyum kısa değil aksine uzunum
Yerçekimi diye takma isim takmışlar bana anlamı ne olabilir?
Normalde sadece bunlar anlasilir. Ama sizin bir yasanmisliginiz vardir sen dusup duran birisindir. Ya da bi derste bi soruya yanlis cevap vermissindir oyle de takilmis olabilir. Bizim bi arkadasamermer diolardi mesela ogrendimki bigun gecerken sivri bi mermerin uztune popo ustu dusmus falan . Boyle yasanmislik biseyden de olabilir. Ama hicbisey yoksa sarkik olan biyer verdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşırı uzunsan ondan. 1.85 falan boy varsa sende, yer çekimine meydan okuyorsun anlamında takmislardir
Memelerin sarkiktir. ya da popon sarkiktir. Boyun uzin olmasi biyerlerinin sarkik olmasina mani degil.
bol giyiniyorum ve o tarz yorum yapacak kişiler değiller daha masum birşey çıkmaz mı?
Normalde sadece bunlar anlasilir. Ama sizin bir yasanmisliginiz vardir sen dusup duran birisindir. Ya da bi derste bi soruya yanlis cevap vermissindir oyle de takilmis olabilir. Bizim bi arkadasamermer diolardi mesela ogrendimki bigun gecerken sivri bi mermerin uztune popo ustu dusmus falan . Boyle yasanmislik biseyden de olabilir. Ama hicbisey yoksa sarkik olan biyer verdir.
Dalga geçme
işte neyle dalga geçtiklerini anlamaya çalışıyorum hiçbir mantığı yok bence
çekiciliğin kuvvetli belki ondandir
çekici olduğumu veya beni çekici bulduklarını düşünmüyorum, aksine negatif bir anlam arıyorum ben
Boyun kısa ise böyle bir şey yapmış olabilir.
popon yere yakındır
uzunum bebiş
Kısa mısın
benim de o geldi aklıma ama değilim uzunum hatta 174üm...
185 be de
peki kanka
Ya bişi aklıma geldi de bişi diyemedim burdan
söyle bakim bişe olmaz
Yok yok burdan diyemem
soruyla mı ilgili
Evet