Dün felaket acayip bir gün geçirdim. Dibine kadar ölüyordum. Annemi de ağlattım hoşlandığım biri vardı. Bana ikide bir çıplak resim at çocuğumuz olsun ben ona bakarım ama evlenmem dedi. Aynı kişi dün akşam bana Damlaciğim şirin olacak ya benim artık bir sevgilim var dedi. Ölmek istedim moralim çok bozuk. Ne yapacağım ben. Kimse bana bakmıyor herkes evleniyor çirkin de değilim. Bakın resmim.
Arkadaşlar çok mutsuzum biri dün gururumu çok fena kırdı ne yapabilirim?
Kendinin ne olduğunu bu kadar belli eden erkekleri bir saniye bile tutmayın hayatınızda. Özellikle nude isteyen erkek direkt çöp🗑️🚯 Kurtulmuşsun sevin bunun için. İnsanın başına bela olur bu tipler. Sana gerçekten değer veren erkeklere şans ver.
İnsanların sana bakması çirkinlik ya da güzellik noktasına bağlı olduğunu düşünüyor olabilirsin. Fakat senin sıkıntın bakılmamak mı yoksa sevilmemek mi? Çünkü sevilip sevilmemenin çirkinlikle alakası yoktur. İlaveten çirkin de değilsin zaten.
Ne eleştirisi ya verdiğim pozla alakalı o bence yanlış resim koymuşum eleştirinin bile bir adabı vardır yazmak zorunda degilsin peki dedim bitti ne zorluyorsun aşağılıyorsun
Anlıyorum seni. Peki seni sadece bedenen isteyen evlenmem diyen adamın neyini dikkatte alıp gururun kırılıyor? Güzelsin ama yanlış anlama 5 kuruş etmez adama dinleyip gururum kırıldı diyorsan biraz salaksin diyecem kusura bakma