İnsana sevdiği birini başkası gelip bana ayarlasana dersen ne yapar?

Ben birisini seviyorum uzun zamandır da seviyordum yani altı sene oldu sevdiğimi söylediğim de dört sene öncesiydi biliyorum olmaz dedi ve kestim konuşmayı başkalarıyla sevgili oldu filan sonra aradan zaman geçti karşılaştık konuşmaya başladık tekrar işte hediyeler alıyorum geziyoruz sürekli konuşuyoruz mesajlasıyoruz iyiz yani onun okuduğu kitaplar onun filmleri filan hep ben onun için çaba sarf ettim didindim resmen herkes yapma etme dedi dinlemedim kimseyi. Sonra geçen sene birden mesajlar kesildi yazmalar kesildi ters konuşmalar başladı anladım birşeyler olduğunu ayrı şehirlerdeyiz onunla işte arıyorum açmadı yazıyorum ters konuşuyor filan sonra şüphelendim araştırdım birisini buldum konuşuyoruz dedi o kişide bana evet konuşuyoruz dedi sonra bana ayarlasana dedi bende ağzıma geleni dedim küfür ettim filan engelledim tabi gidip direk ona söylemiş oda geldi bana sen benim hayatıma karışamazsın arkadaşlarımı ekleyip küfür edemezsin filan dedi bedudalar etti engelledi heryerden. Cevap verme hakkı bile tanımadı aradım filan numarasını değiştirdi sonra bir daha da aramadım bende. Herkese de öyle anlatıyormus hayatıma karışamaz benim arkadaşıma diyemez filan diyormuş ya magdem karısamam da benle iki sene ne gezdin ben kimdim ozaman niye konuşuyordun benimle geziyordun yiyordun hediyeleri kabul ediyordun yani
İnsana sevdiği birini başkası gelip bana ayarlasana dersen ne yapar?