Sevgiliniz size şhop faceap lı fotoğraflarını atsa şhoplu fotoğraflarına aşık olsanız çok güzel diye ama buluşmada bam başka birisi çıksa ilk verdiğiniz tepki nasıl olur?
Sevgiliniz size shoplu fotoğraflarını attığı için buluşmaya gidince "Ne umdum neler buldum" dediniz mi hiç?
Ee bir zahmet buluşacağım kişiylede facetime felan yaparız o aşamaya kadar. Ayrıca tecrübe tavsiyesidir gençler öyle çok takılmayın güzel kızdı felana. Güzellerin genelinde sıkıntı oluyo xd
@pinkkfloydd6s Bir Türk kızına özellikle biraz alımlıysa ortalama 80 milyon erkek yürüdüğü için kız hemen kendini megan fox sanıyor. Elimi sallasam ellisi moduna giriyor. Ayrıca çoğununda geçmişi temiz olmamakla birlikte erkek üzerinde egemen olabilmek adına kıskançlık krizlerini abartıyor. Yönetmeye çalışıyor. Yani genç erkeklere verebileceğim tek tavsiye yabancı kızlara yönelmeleri. 1.65 boyla kendini uzun gören kızların kaprisindense yabancı kızlarla kontak kurmaları daha mantıklı hem onlarda ego kapris felan olmuyor cana yakınlar
@pinkkfloydd6s Ünide çevrem genişti kızda erkekte özellikle alkol alındığında kız bir arkadaşla alıyorsam bir kişi için o an ağlar yarın hop başka erkekle tanıştırırdı beni bak yeni sevgilim diye. Ama erkeklerle ilk içtiğimizde kimin adı geçtiyse 1 yıl sonrada aynı ismi zikrederlerdi. Türk kızlarını az çok çözebilcek ortamım oldu. Bir hocam fransız kadınla evliydi gayet mutluydu valla. Ayrıca dedimya Türk kızları ile normal sohbet bile edemiyorsun bana yürüyor kafasındalar. Tatilde tanıştığım polonyalı ve finlandiyalı kadınlar ciddi manada iletişim konusunda daha pozitif ve iyilerdi