Ya ben cok istiyorum ama hayur diyor her seferinde nasil ikna edicem bilmiyorum ani olarak kalmasini istiyorum siz sevgilinizle foto cekildiniz mi?
Cevabın nedir?
Bizat Bende Daha Sevgilimle Fotograf Cektiremedim ama Cektirmek İstiyorum Tam Cekerken Onu öpmek İstiyorum Mesela :)
Fotograf Cekinmemesinin Tek Sebebi Vardır Bence Kendini Güzel Bulmuyordur
alıştırman Gerekiyor Sonucta Kadın Olan sensin Dİşini Gecircen azucuk Ve Başarıcaksan
hayır Desede zorla Bİrşey Olmaz Sonra Alışır zaten :D01 Yorumla
En İyi Cevaplar
telefonum ikimizin resimleriyle dolu hatta aralarından en güzellerini seçip düğünümüzde slayt gösterisi yapıcaz
211 Yorumla- +1 yıl
Bunu bizde yapacaktik herkes gorecekti ama terk etti. Tebrikler siz yapacaksiniz @primline
- +1 yıl
Nişan slaytini yaptik bizde cok guzel oldu binlerce fotomuz var primline senide kutlarim hayirlara vesile olsun
- +1 yıl
Amin tesekkur ederim darisi olmayanlarin basina :Dd
- +1 yıl
benden +1 güzeldi..
Sosyal ağlarda paylaşmamak kaydıyla var bir miktar fotoğrafımız. Özel bir nedeni olmadığı sürece pek çekilmeyiz tabi.
00 Yorumla
+1 yılevet işte fotomuz
demircitarik.com/.../...ik-resimler-1358254(1).jpg01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Evet hep benden daha güzel çıkıyor ama ya :(
https://i.hizliresim.com/Z2dANZ.jpg
https://i.hizliresim.com/MlVlk7.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Üstüne kuma getirdim ama bak ne hale geldi kuma :)
https://i.hizliresim.com/voRvqv.jpg
+1 yılen iyisi cekmemek bnce ayrılınca bakar bakar üzülürsün :(( bizde çekinmiştik ama sildim bn eminim onda hala duruyo
00 Yorumla
+1 yılmalesef hic sevgilim olmadi yakisikli oldugum halde kader
011 Yorumla- +1 yıl
benim ilk sevgilim evlendigim kadin olcak buyuk ihtimal malesef
- +1 yıl
keske ama buyuk ihtimalle bizde gorucu usulu evlencezz
- +1 yıl
oooo anadoluda dolu o dedigin sadece İstanbul ve İzmir icin gecerli bide İzmir de yasiyoruz
- +1 yıl
aynen biri bize yardim etsede yakiskli olur guvenimz yerine gelse
- +1 yıl
yok hic tipsizsin diyen cikmadi ama ben oyle hissediyorum
Benim sevgilim yok hiç çekilmedimde ama olsada gülme krizine girer çekilemem herhalde güzel bişey olmalı 😐
02 Yorumlaeski sevgilimde bana diyordu resim çekilelim diye beraberken aklımıza gelmiyordu bir kere çekildik ondada karanlık çıkmıştı özet olarak bir resmimiz bile olmadı
01 Yorumla1 kere başlayınca durmuyor çünkü bende sevmiyorum her dk. foto foto foto oda bayılıyor Allah'ım Allah'ım. wc girsek beraber çekecez 2-3 poz. kızmaya başlıyorum artık
01 Yorumla
+1 yılO kadar çok çekildim ki bazılarını canım sıkılınca siliyorum zevkine.
03 YorumlaCocuk işinde profesional Alkışlıyorum :D
Bu ne demek biliyormusun yolunu verdiği zaman üzülmemeni istiyor :)13 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu diyecektim kardeşim @VİP_UYE
insan sevgilisiyle fotoğraf çekilmez mi ya. Biz eskiden artık poz bulamaz saçma sapan şeyler çekilip bakıp gülerdik :) tabi bunlar eskide kaldı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar bir kac tane gizli cekilen. Yani biz yan yanayken baskalarinin cektigi. Birlikte oldugumuz tek fotograflar onlar oldu zaten. Artik fotograf cekinme gibi bir sansim da yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece 2014 yılında 800 tane falan fotomuz vardı. Yıl bitmeden o ilişkimizi bitirdi. Geçen yılları saymıyorum bile.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende
+1 yılfotojenik değilim sadece tek ben olursam olur fotoğrafta
01 Yorumlavar bir kaç tane ama genelde foto çekilmeyi sevmem..
00 Yorumla
+1 yılo seni bırakır emın ol. ya da başkalarıda var sen yedektesin ;)
01 Yorumlaevet yüzlerce hemde ama beraberken değeri oluyo, ayrılınca acı keder sahibi yapıyo insanı düşündükçe ya ağlarsın ya da oturur dertlenir içersin
00 Yorumla
+1 yılçekildim tabi resim çekilmek istememesi garip ben ki fotojenik değilim ben bile çekiliyorum hehe :D
06 Yorumla- +1 yıl
:) var o sevgilide bir şey foto çekilelim facabook yükleriz mi dedin yoksa
- +1 yıl
hmm bilmem belki feyste başka biri vardır konuştu ondan mı istemedi acep benim kankam da aynını yapıyordu bir kıza hatta dedim kızla oynama l*n sevmiyorsan ne ümit veriyon ama sizin ki de bu şekil demiyorum ama garip geldi bana
- +1 yıl
:) o zaman acele etme çekilirsiniz
Sevgiln madem niye hayir diuor :s benim bir milyon tane var yani vardı ayrildiktan sonra hepsini sildim yaktim.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCook silemiyorum duruyor hepsi. Aci kaldi. Hic cekinmemek daha iyimis. Herald oda bunu dusunerek istemiyir demekki
01 Yorumla Fotoyu cekip. Sosyal medyaya koyup diger olanaklarindan mahsur kalir diye korkuyordur akilli oglanmis vesselam:)
02 Yorumla
+1 yılsenin ki barzoymuş kardeş hayur diyen adam mı olur.
03 Yorumla- +1 yıl
ama hayur demiş.
Çok çekildim de. Sevgilinin seninle çekilmek istememesi ilginç gerçekten.
03 Yorumlaben foto değil video çekerdim genelde ama olmaz burası yeri değil.
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğin korktuğu bşy yoksa fotoyu kendi çekilir anı kalsın diye benim de sevgilim sevmiyor ama yne de gönlüm olsun diye çektiriyor
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbnmki de öyle foto çekilmeyi ama göönlü olsun diye işte çekiliyor ve fotojenik bir yüzü hatta çevresinden boyun zun olsa manken olurdun diyen çok ama yine de sevmiyor gıcık alıyor
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ama küs bakalım o zmnda mı yok diyecek bide biraz acındır kendini
Cevap sahibi+1 yılağlar gibi yap benim şu kız arkadaşım sevgilisi sürekli foto çektiriyor gelip bana gösterip kıskandırıyor falan de benim ondan neyim eksik de
Cevap sahibi+1 yılgösterdiler de ve ilerisini düşünüyor musunuz ciddi misiniz
Cevap sahibi+1 yılilerde çocuklarımıza ne göstercem de ağlar gibi yap ama acısın baya
Cevap sahibi+1 yılşuanda aklıma gelmiyor bnde acitasyon yaparak yüzük takmaya ikna etmiştim :)
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelirse tarım iyi geceler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan... Seninle görülmek istemediği için olabilir mi acaba?
04 Yorumla- +1 yıl
Mesele çirkin ya da güzel olmak değil ki!! Hem durumu buraya nasıl bağladın, hayret...
- +1 yıl
Ya arkadaşım saf mısın sen? Nesin yani, dede korkutun torunu musun, ne bu ego böyle!!!
Seni sevmiyor demek ki. Isi bitince birakacak o birakmadan sen onu birak sevgili dedigin resim cektirmekten kacmaz.
02 Yorumlainsan seviglisinle neden fotograf çekinmez ki? vardır bunda bir iş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçektik, ayrıldık fotolar 2 yıldır hala duruyo ne yapsam ki kızılaya mı bağışlasam.. çekme ablacım çekme allah kimseye çektirmesin evlenmeden!!
01 Yorumla
+1 yılNiye hayir diyor ki evlimi bu adam yoksa başka sevgilisimi var
04 Yorumla- +1 yıl
Belki cirkinsin o zaman karizmayi çizmek istemiyor adam
- +1 yıl
O yanlis cevap iste cirkinlerlede cikilir ben çok ciktim lisede eee tabii malumun daha kolay hersey
la hic sevgilim olmadı ki fotoğraf çekileyim
kahretsin. .01 YorumlaSevgilim yok ki foto çektiriyim 😔😔😒 Lütfen biraz yalnızları da düşünün. s. s. s
20 YorumlaResim değilde daha çok videolarımız var nereye gitsen video çekiyoruz ;)
00 Yorumlaben ciddi düşünmediğim sevgililerimle fotograf çekmek istemezdim :D
10 Yorumlasevgilim olmadığından hiç yok :D ama hiç çekinmedim benim için ciddi anlamda özel olan biriyle böyle bişeyi yapmak istiyorum
00 Yorumlacektirdim kanka ama aci ani olarak kaliyo sktr et bosver
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnılar dan hoşlanmam kaybettiğin de onu düşünmene daha da yardımcı olur.
11 Yorumla
+1 yılçekildim hicte güzel değildi cocuk daha ıyyyyyyyyyyyyyyy mal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHee çektik arşivim var hatta bir sürü bir sürü değişik degisik
00 YorumlaHiç bir sevgilim. Benle fotoğraf çekilmedi lan.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 4 senede sanırım yüzlerce olmuştur
01 YorumlaNasip olsaydı :D ama hayır çekilmedim
00 Yorumla
+1 yılHersey hazır telefon felan bir sevgili eksik
02 Yorumla- +1 yıl
Bakalım insallah
Nasıl istemez be ne diyor seviyorum mu dıyor
00 Yorumla
+1 yılHaberi yokmuş gibi çek :D değişik anı olsun :)
01 Yorumla
+1 yılÇekmiyorsanız problem var bence.
00 Yorumlahiç çekinmedim çekinmem de :D
00 Yorumlayaa bir ara paparazilere yakalanmıştık. s. s
02 Yorumlabelkide güzel cıkmam diye korkuyor olabilir bence
11 Yorumla
+1 yılÇekildim ama çekilmez olaydım.!
04 Yorumla- +1 yıl
Aldatıldım çünkü 15 gün önce !
- +1 yıl
Ben daha beterim :// kendi keyfinde sanki bişy olmamış gibi.
4 yilda milyon defa cekilmisizdir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep selfie çekiyoruz zaten
01 Yorumlasayamadım hepside duruyor ayrıldık ama saklıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet cok sefer cektim gayette normal yani
00 Yorumlaçekindim tabiki ya :D
00 YorumlaElbette. Neden istemiyor ki? Sevmiyordur belki
00 Yorumlanayır... naslaaa.. vee olamazz :D
00 Yorumlaeski sevgilimle birkaç selfie var
017 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. hayır az önce söyledim cekilelim diye tesadüfe bak
01 Yorumla
+1 yılCekilmedim cekilmemde zaten
00 Yorumlaevet her ani ölümsüzlestiririz
00 Yorumla
+1 yılbizim zamanımızda foto yoktu
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi