(Eşim benzerim yok ama bana benzeyen partnerim olsaydı harika olurdu ahaha 😛 😄)
#smellsmoke

Hayır tabiki gitmez. Ben insanları biraz daha manipüle eden, kontrolü hep elinde tutan yeri geldiğinde aşırı egoist tavırlar sergileyen birisiyim. Benden bir tane daha olsa katlanamam ve sürekli çatışma içerisinde olurdum. Tek güzel yanı mizah anlayışımızın gelişmiş olması ve uyuşması olurdu bak. Film replikleriyle de espirileri desteklerdik :D
Biri beni mi andı, kulağım çınlıyor 🤪😂😂
Uyum güzeldir..
Duygu ve düşünceleri anlamak, kişinin istediği ve arzuladığı birşeyi karşıdaki kişinin de sevmesi vs.
Ama bu yüzde yüz olursa can sıkabilir, bazen ufak farklılıklar iyidir, renk katar, güzellik katar :)
Düşünsene evde iki kişi uyum içerisinde pembe dizi izliyor ve mısır yiyor..
Ama biri pembe dizi izlemek isterken, diğer kişi "Hayatım çok güzel bir akşam, bir yerlere gidip, dolaşalım mı, bu bize iyi gelir, bir değişiklik olur" demesi, diziden daha güzel olan şeyin ortaya çıkması ve yaşanması demektir..
Rica ederim.. :)
Muhteşem bir eşleşme olurdu.
Biz birbirimize çok benziyoruz bir çok yönden by da bizi çok daha rahat hissettiriyor
küfür de ediyoruz
rakı da içiyoruz
Beraber saçmalıyoruz da.. bazı yönlerden benziyor olmak, aynı deneyimleri atlatmış olmak büyük nimet bence. Çok daha sağlıklı empati yapabiliyorsun bu da ilişkinin sağlıklı yürümesi için elzem.
İşin bir de sonradan benzeme tarafı var ki o daha eğlenceli. Körle yatan şaşı kalkar hesabı 🤣🤣
Cevap
21Cevap
Bana benzeyen birisiyle mutlu olabilirim evet ancak yüzde yüz benzemesin tabi bazi özellikleri benzeyebilir :)
birbirimizin kopyası gibiyiz desem yeridir..
hoşuma gidiyor elbette..
Ruhumun ve zihninin kadın hali 😍
İyi ki varsın hayatım ❤️
Ya şöyle söyliyim ben hiç argo kullanan biri değildim çok nadir tabi erkek arkadaşım hep bana şey diyor sövsene nolur küfür etmem onun hoşuna gidiyormuş çok güzel küfrediyormuşum 😂 Artık beni kendine benzetti çok güzel bi şekilde tabi sınırlı olan birşeyde o da benim bi kaç huyumla çok uyumlu şükürki evet güzel birşey
Şahsen benim hoşuma çok giderdi ya
Ortak noktalarda buluşmak gibisi yok.
Aynı şeylerden zevk almak mesala ama tıpkının aynısı hiç çekilmez.
Yeri geldiği zaman sorunları ve olayları bir taraf idare etmeli ya da susmasını bilmeli.
Huyumuz suyumuz birse çekilecek gibi değil.
Valla bi gün kız arkadaşım olucak kişi benim evleneceğim kaďın olucağı için onun için ona karşı itici olmamak için tabiki de ayamı denk alırım küfür konusunda yanı şekilde onunla temas anında benden soğumasın diyede sigrayı bırakırım tabiki de
Ikimizde birbirimizé benzersek olmaz yaa bence. farklılıklar güzel kılar benim ilişkimi. Zıt olanı severim o çeker beni. benim evet dediğime o hayır desin bi kaos çıksın. önce savaşalım sonrada...😄 pisikopat bi tarafım var benim😄
Gider tabii. Hep kendim gibi düşünce yapısına sahip birisi istedim. Giyim tarzından bile belli eder insan bence sana o kişinin benzeyip benzemedigini. Kişiliğimr zıt birisi klr hayatta anlaşamam
Hayır çünkü ben ateşim onun su olması lazım 😅, ben zaten dediğim yapılsın isterim, inadım daha çok sözünü geçirmek isteyen ya da yöneten kişiyim o yüzden aynı dominant karakterle yapamayabilirim :)
Yok ya gitmez ikimizde benzer olduğumuzda zaman geçtikçe sıkılırız. ortak düşüncelerimiz olsun ama zıtlık olması güzel bir şey yeni şeyler keşfetmek gibi
Zevklerinin benzemesini isterim. Onunla vakit geçirmek eğlenceli olur. İlgi alanlarımızında benzetmesini isterim. Üstelik bu konuyla alakalı mevlanın çok güzel bir sözü var. Eşler birbirine çorapın eşi kadar benzemeli der. Zıt kutuplar birbirine çeker klişesi aşırı saçmadır zaten. Sürekli kavga etmek zorunda kalırsınız. Aynı kumaştan olmak şart bence.
bana bazı konularda benzeyip bazılarında benzememeli benim gibi çabuk soğusaydı falan kötü olurdu birine olan sevgim anında bitebilir ya da aldatsaydı falan üzülürdüm çoğunlukla bana benzemese iyi olur
Töbest sadece bazı konularda hepsinde değil.. tehlikeli çünkü.
Biraz evet biraz hayır ne çok benzesin bana ne de benzemesin ama guzel de olurdu yani bana benzemesi
Farklılıklar olması daha güzel olur diye düşünüyorum..
Bazı yönlerimiz aynı bazı yönlerimiz bambaşka eşimle.
Kesinlikle hayır. İlişkide renk ve farklılık, çatışma olmalı.
Zıt kutuplar birbirini çeker ama benim gibi biriyle de güzel eylenirdik
Yok hiç hoş bir şey değil zıt kutuplar birbirini çeker
Mümkünse benzemesin diyorum bundan sonra.. benzeyeninin de gördük... getek yok benzemesin
Hoşuma gider evet niye gitmesin ki benden bi tane daha var bence bu mükemmel olurdu 😂
@Faruk2059 öyle tabiki kardeşim
Evet hoşuma gider ama zıt karakter olursa daha iyi anlaşılır bence
neredeyse her konuda aynı kafa yapısında olduğum biriyle flörtleştim. Olur bu iş dedim gel gör ki o istemedi.
Ruhumun ve zihninin kadın hali.
Kesinlikle evet. Kendim gibi birini bulsam ömür boyu kölesi olurum. Sadakat, sevgi, merhamet, insanca muamele vs. Ama nerdeeee.
Hayır benim 3 senelik ilişkim var çocuğu kendime benzettim oda kuruntu yapıyor ve çok sinir bozucu dövesim geliyor sjalaşaçaşş
Sadık olsun, yalnızken bile başkasına bakmasın yeter
Giderdi aslında ama anlasamicaz galiba ben sabırsız ve bencilim biraz
Benzemesin eksik olan taraflarımı tamamlasın zıtlık olmalı biraz
Bana benzesin ama tamamen aynımda olmasın isterim ben.
yok gitmez benden iki tane olsun istemem kendimi çekemiyorum zaten
Hoşuma giderdi kesinlikle, süper ikili olurduk.😄
Hayır bana benzemesin anlaşamayız çünkü.
evet kesinlikle isterim
Aa yokk benden bir tane daha çekemedim heralde 😂
Hoşuma gider
Yapmacık olmasın kendi gibi olsun yeter...
Olabilir tam emin değilim
Bacı özellikleri evet bazı özellikleri hayır
benzemeli yoksa anlaşamayız zaten
Ruh ikizi olayi 😎 keske ah keske
Çok hoşuma gider ama hayalden öteye geçemez.
Ya ben isterdim ayyyynı benim gibi olsun.
Hemde çok hoşuma gider
Evet evet evet 🥰
Benzedi bile
Hem de nasssııılllll
Hayır
Kimin gitmez ki
Gider tabi
Gitmezdi
Gider tabi ikiz gibi
Çokk hoşuma gider.😌
Benzerlik olmalı huy
Allah korusun