Ben napıcam sizce, kendimi iok kötü hissediyorum : (?

25 yaşındayım. İş yok mesleğim yok param yok hayatım gerçekten eksikliklerle dolu hiçbir şey yoluna girmedi bugüne kadar. 19 yaşında bile çok daha özgüvenliydim tabi o yaşlar cahil kafa oluyor ama mesela kendimden 10 yaş büyük birine aşık olup açılmıştım hatta. 6 yıl sevdim istenmedim bu süreçte çok yıprandım beni baya küçümsemişti “paran yok, onun yok bunun yok kaybedenler kulübü başkanı ol” vs gibi her türlü hakaret ve aşağılamalara maruz kaldım. Zaten hiçbir şeyinizin yolunda gitmediğini bilirken bunu bir de en sevdiğiniz insandan duymak insanı yıkıyor. Birkaç yerde çalıştım ama bir tanesi hariç oralar da beni çok yıprattı. Gel gelelim 25 yaşındayım hiçbir şeyim olmadığı gibi artık özgüvenim de yok. Telefonla konuşurken dahi içimde bir korku oluyor. Tedirginlik korku bunlar var üzerimde. Yetersiz hissediyorum kendimi aciz hissediyorum. İnsanlardan çekiniyorum, arkamda ya da yanımda bir dayanağım olmadığı için ya da maddi gücüm olmadığı için zarar görecekmişim gibi hissediyorum Kötü şeyler yaşamak istemiyorum. Küçük bir kız çocuğu gibi oldum artık
Ben napıcam sizce, kendimi iok kötü hissediyorum : (?