Köprğimi gezdiriyordum birden çekti beni ben de tasmasını elime dolamıştım birakamadım bokun içine düştüm eşofmanım bok içinde burnumu da yeni yaptırdım yüz üstü düşmemek için yüzümü yan çevirdim yanağım çamur içinde
Anahtarım da yok annem işte eve de giremiyorum
Şu an bir bankta oturdum ağliyorum 😭
Anahtarım da yok annem işte eve de giremiyorum
Şu an bir bankta oturdum ağliyorum 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yakınlarda illa bi avm cami vs lavabosu olan yer vardır git oraya temizlen
Mübarek insansın bu kadar bela çok iyi bir şey yaşaman için başına gelmiş büyük ihtimal
Öyle mi oluyormuş
@ɳⲟⲣⲗiɳ evet. Ya da günahlarını döktü ama bela göründüğünü aksine iyidir bazen
28 senedir çekmediğim kalmadı söylediğin doğruysa güzel günleri ne zaman göreceğimi çok merak ediyorum
@ɳⲟⲣⲗiɳ coook yakındaa. Dua ediyor musun
Uzun zamandır etmiyorum ve inan ki çalışmaktan yorgunluktan kendime bile vakit ayıramıyorum yeterince dinlenemiyorum namaz kılıp dua edecek vakti nereden bulayım çok zor. Dürüst olmak gerekirse umutlarım heveslerim o kadar köreldi ki dua ve ibadet etmeye ne iradem yetiyor ne de moralim motivasyonum kalıyor bitik durumdayım
@ɳⲟⲣⲗiɳ ibadet et dua et. Çok genç ve de akıllısın. Yorulsan da yap düşsen de yap biteceksen böyle bit. Emin ol farz namazdan sonra ne dua ettiysem çok şükür kabul oldu. Ben de zorluk çok çektim ama hep sonrasında güzel bir şey olacağına bilip rahatlıyordum. Enerjini kendine ve yaraticina ver dünyaya verirsen dünyadan bir şey bekle. Allaha verirsen Allahtan bekle ki o her şeyi verebilir sana. Tam adını söylersen sana dua edicem içimden geldi. Umreye gidicem ben
İkisi içinde çalıştım çabaladım kendimi bildim bileli iyi bi insan olmaya çalıştım doğru bildiğimi yapmaya çalıştım ama sürünmeye devam ediyorum sonuç olarak. En kötüsüde bu durumda olmamın sorumluları hayatlarını yaşarken benim bunca rezilliği çekiyor olmam.
@ɳⲟⲣⲗiɳ Şikayet edersen de tam olarak iyiyi seçmiş olmazsın. Ne gelirse gelsin hamd et. Dunayay bu kadar anlam yükleme hepsi Bi ölümle zaten biticek. Gençsin acılara çok anlam yükleyip kendine eziyet ediyorsun. Seni yoran yıpratan üzen ne varsa ibadet vs dışında vazgeç. Ruhunu da dinlendir ama bedenin ve zihnin de çok yorgun.
Ben bir kere çok hamd ettim ve inanır mısın ağzım açık kaldı kaldı bana gelene. İnançla ısrarla Ne yaparsan alırsın.
Sana acı cektirenlere gelecek olursak Allahin adaletini sakın sorgulama iki dünya için de yaptıkları miktarında karşılığını yaşarlar. İstedikleri kadar iyi olsunlar ya da iyi gorunsunler. Ya caktirmiyorat ya da daha karsilasmadilar yaptıklarının karşılığıyla.
Çoğu zaman pozitif olmaya çalışıyorum zaten her gün umutlarla uyanıp hayal kırıklıklarıyla uyuyorum ama yine de yaşamaya devam ediyorum çalışmaya devam ediyorum
@ɳⲟⲣⲗiɳ tamam pes etme. İçini Allaha dok kimse bi şey yapamaz o yapabilir. Ben düzeleceğine inanıyorum. İsmini söylemedin orada sana dua edecektim ama burada Bi şekilde edixem yine de umutsuz olunmasını bu kadar gençken mutsuz olunmasını sevmiyorum ondan sebep. Kendine iyi bak aklına seni üzecek Bi şey gelse bile hemen atmaya çalış iyiysen iyiyi hakediyorsundur
@ɳⲟⲣⲗiɳ Ben maalesef sosyal medyada sohbet ilerletmihorum. Sıkıntılı bir insan görünce üzülüyorum sadece tavsiye vermek istedim. Kendine çok iyi bak lütfen. Bir şey sormak istersen ama burdan cevaplarım
İlerletmek için değil zaten engelleyebilirsin tekrar sorun değil
@ɳⲟⲣⲗiɳ burdan söyle isim mi vericeksin
Evet
Etrafta su mu yok öu
Kıyamam bebeğime ❤️