Sevgilim 19 ben 21 yaşındayım. Ama herkes yaşımın küçük gösterdiğini söyler. 21 yaşında olduğuma inanamıyorlar.
Bazen ilişkiyi kafaya takıyorum çevredekiler ne der, veya sevgilim ne düşünüyor, kendinden büyük birini gerçekten sevebilir mi diye düşüncelerdeyim.
Bu arada ben üniversite okuyorum sevgilim ise işte çalışıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce benim 2 yaş büyük olmam bir sorun olur mu?
Bazen ilişkiyi kafaya takıyorum çevredekiler ne der, veya sevgilim ne düşünüyor, kendinden büyük birini gerçekten sevebilir mi diye düşüncelerdeyim.
Bu arada ben üniversite okuyorum sevgilim ise işte çalışıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce benim 2 yaş büyük olmam bir sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
merhaba, sevgililer arasında 2-3 yaş farkının pek sorun olacağını zannetmiyorum ama 4-5-6 yaş farkı varsa evet sorun olabilir
Teşekkür ederim
rica ederim
Erkek kadından 3 yaş küçük ile 5 yaş büyük arasında olması doğru kabul edilir. Hiç bir sıkıntı olmaz karakterleriniz uyumlu ve anlaşabiliyorsanız.
Kafalar uyuyorsa ve dediğin gibi de küçük gösteriyorsan bir sorun olmaz. Yaşın bir önemi yok.
Teşekkürler umarım öyle olur
Neden olsun ki bn 26 sevgilim 24 yaşında yaşla alakalı değil ki bu yaşa takılanları anlamıyorum ben 30 yaşında olan biri hiç olgun olmayabilir hal haraketleri ama 25 yaşındaki çok oldun ve edebli olabilir yaşa değil kişiliğe ve karaktere bakın
Nedwn sorun olsun ki sen onunla anlastiktan sonra
Bilmiyorum ilk defa kendimden küçük biriyle oldum
Ya ola ilir tabani 2 yas var senide goren 10 yas var sanir kadinin buyuk olmasi oturakli olur
Evet ben daha olgunum. Ama keşke o öyle olsaydı
Nasip boyleymis yapacak bir sey yok
Kız biraz minyon ise olabilir
Evet küçük gösteriyorum
Olabilir karşı taraf da sorun yapmıyorsa
Bilmiyorum bu konuyu konuşmadık pek
Bunu bir konuşun. Hatta çocuk kabul etse bile ailesi ve akrabaları bile belki engel olur, ya da kendi ailen bile belki. Ama pek sorun olmaz anlaşıldığı takdirde, çok fark yok gibi; ama erkeğin olgunluk seviyesi ve kadınların doğurganlık/daha erken çökme durumları vb... de dikkate alınmalı
Ama alt tarafı 2yas. Öyle bir yazmışsın ki 10yaş büyük hissettim😀
Yaşın ne önemi var canım
Bilmem biraz takıyorum
Senden küçük olması sorun sorun değil seni mutlu etmesi onemli
Yani bazen ediyor bazen etmiyor
Nasıl durumlarda mutlu ediyo ne zaman etmiyo peki
sıkıntı olmaz sanırım
Kadının büyük olması iyidir
Böyle olmasını istemezdim ama
Eşimde büyük benden
Kaç yaş
6 yaş büyük
Sizinki daha çokmuş
Ama çok güzel
Hayir sorun olmas 5 yaş ta büyük olabilir.
5 yaş çok
Birbirinizi sevdikten sonra olabilir bence. Tercih meselesi tabi ginede 🙂
Olur
Neden
Sorun değil.
Hiç sorun değil
Neden sorun olsun
Ablası gibi görüyorsa falan
Sevgilin mi
Evet
Sevgilin sapık değilse zaten neden sevgilisi olmuş bir kızı ablası olarak görsün :D
Ben denedim olmadi
Neden
Bi zaman sonra ne kadar cocuk dusuncelere sahip olduğunu fark ettim ve herseye açtı ben bazi seylere doymus ve olgun erkek istiyorum yanimda snei bilemem
Şu an değil