Güncellemeler
+1 yıl
GÜncel
Güncellemeler
+1 yıl
xgücnell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abazanlar sağnak şekilde yağmaya başladı.. evlenmeyeceksin ne yapacaksın
tamam da kızlara düzgün de açılsam olmuyor neden insanlara empatiyle yaklaşmayıp abaza diye yaftalıyorsunuz sanki benimle olmaya can tan kızlar var ben mi olmuyorum
kız bulmak çok mu zor bu kadar. şimdi çıkayım 3-4 kişi bulurum normal erkek arkadaşlarım da çok var. sen işi bilen bir erkek arkadaşından yardım al
Senin erkek bulmandan bahsetmiyorum kız arkadaş bulamıyorum evet çok zor yakınlaırma bu durumu çok açtım hiç yardımcı olmadılar.
Dış görünüş beklentimi sıfıra düşürdüm yine kızlarda bi tavır bi direnç anlamadım gitti
dış görünüşü güzel değilse nasıl isteyeceksin onu senin kafan çok karışık. ben estetik yaptırmadan önce kimse istemiyordu vücudum harika ama yüzüm iyi değildi şimdi çok farklı güzellik kadının özelliğidir
cinsel anlamda isteyebilirim fark etmez ama sevgili olmam
hoş bir düşünce değil ama yapamıyorum yani canım istiyor bazı şeyleri. ama çok şükür kimseyi kullanmaıdm seviyorum ayağına yatıp bir kızdan faydalanmak bana göre değil onu yapamam. sadece cinsellik beklediğimi söylüyorum o zaman da kaçıyorlar
sen cinsellik içinmi sordun soruyu dengesiz biri daha bizde akıl veriyoruz abazana yuh
Duygusal birliktelik kurmayı güzel bulduğum biriyle yapmak istiyorum. Ya cinselliğin nesi kötü ayrıca
istiyor olmak niye abazalık oluyo hala anlamış değilim
vah kardesim vahhhh. nolcak senin bu halin.
Nerde yaşıyon
İstanbul
İstanbul'da nasıl bulamıyon olm git starbucksa al bi kahve bak kulaklık takıp telefonla oynayan tek oturan bi kızın karşısına otur bir şey demeden
tip yok kanka ürkerler benden
Tipsiz halinle o hareketi yapacak özgüveni gösterirsen daha çok merak edecek
genç yaşta kelim lan :/
Bu ne yokluk
Evet yok işte ama halden anlayan da yok