yazarken hatırlayıp üzülmenize sebep olduysam üzgünüm..
Yıllardır aynı insanı seviyorum diyenler kimler?
yazarken hatırlayıp üzülmenize sebep olduysam üzgünüm..
Sevmek değil de birinden hoşlandığımda karşılık alamasam da uzun süre hoşlanmaya devam ediyorum. Ama eğer o benden hoşlanmıyorsa aramızda bir ilişki olması için de çabalamıyorum.
kımse kımseyı yıllardır sevmeye programlanamaz
bunu yaptım dıen ya yalan soyluodur ya da buyuk bır yokluk ıcındedır
programlayan bir müslüman olarak benim için belli ancak tam olarak nasıl plandığını kimse bilemice için şu şekilde programlanmıştır demek doğru olmaz. böyle bir yargıyı asla kabul etmem. bunu yaptım diyen yalan söyleme ihtimali var ama söylemeyen var ve haklısınız istediği insana kavuşamadığı için büyük bir yokluk içindedir.
bakınız... bır ınsanın omru ortalama 75 yıldır. yanı bu da aşagı yukarı 2 bucuk milyar saniye eder... dunyada yaklasık olarak sadece 3 bucuk mılyar karsı cıns var demektır... buyrun gerısını sız cıkarın
öncelikle insanlar birbirini yıllarca sevebilir. bilimin bunu açıklaması gerekmez. başım ağrıyor dersin ama bilimsel olarak kanıt bulamadığında ağrıyı elle tutamazsın film çektrsen ağrı orda çıkmaz o zaman bilime göre ağrı yoktur. şimdi bilim yok dedi diye bu adam yalan mı söylüyor? ayrıca bilim yanılır, eksık yanlış bilgi verebilir her zaman doğruyu söyleyemez ve bilemez. bir insan birini 10 yıl boyunca hep sevdiyse sevmiştir bunu yapan 1 kişi olsaydı haklısınız diyebilirdim ama pek çok örnek var ayrıca aşık olduğunuzda dünyadaki diğer bütün insanlar isterse dünyanın en güzel/yakışıklı insanı olsun artık sıradan öylesine biri olur kaç milyar olduğunun bir önemi olmaz. birde insan o ömründe o kadar insanı normalde tanımaz. ve çoğu insan durduk yere kendine acı çektirmek istemez. bilimsel açıklamalar beyin içindir kalp için bir anlam ifade etmez
oncelıkle dunyada 3 mılyar karsı cıns yasadıgını sadece bılım soylemıyor herkes tarafından bılınıyor.. ıkıncı olarak sız mevzu bahıs kısıyı on yıldır sevdıysenız bu sızın kısısel bakıs acınızla ılgılı bır olay olup kalple acıklanacak bır mevzu deıldır... cunku ılıskılerde duygusallık mı yoksa mantık mı sorusu baslı basına yalandır.. ılıskılerde mantık olmadan duygu olmaz cunku... mantıktan gecmemıs bır ask duygulardan da vize alamaz... tekrar edıyorum... sız on yıl bekldıysenız bunun sebebı bu sure zarfında sızı ona unutturacak bırının karsınıza cıkmamıs olmasıdır... bunun baglılıkla alakası yoktur... soyle bır dusunun... buyuk ıhtımalle bu kısı hayatınız boyunca tanıdıgınız ılk 1000 erkekten bırı olmalı.. ve sız ne sanslısınız kı ılk bın ıcerısınde dunyanın en mukemmel adamını buldunuz oyle mı... hayır sızınkısı sadece eksık kalmıs duyguların hasretı ya da hırs belkı de ınat... ve cok buyuk olasılıkla da baska bırının hayatınıza gırmemıs olması... olay bundan ıbaret
herkes tarafından biliniyorda bu bilimsel açıklamadır aynı zamanda. insanların aklpleri farklı farklıdır bir insan hayatında 2 kez aşık olabilir mesela ama ilk aşkından sonra 2. kişiyle bir türlü karşılaşamamıştır bu sebeplede aklı hep 1. kişide kalmıştır bu o kişinin bakış açısı ve o kişinin kalbiyle ilgilidir. pardon ama insanların kalplarini bilemezsiniz bu net. buna rağmen çıkmış kalple ilgisi yok diyorsunuz ya bırakın gülerim ben buna kalbi bilemeden kesin hüküm koymak hangi aklın ürünü bırakın bu söyledikleriniz doğru değil. insanların bakış açısıydı yok kalbiydi sorgulamak kimseye düşmez hiç bir insanın net şöyledir diyemezsiniz böyle birşey yok. kesinlik belirtemezsiniz. mantık olmadan duygu olmaz diye birşeyde yok. çok güzel bir kızın bacakları olmayan engelli bir insana aşık olmasının parasıda azsa mantıksal bir açıklaması aslında yok çünkü pek çok negatif yön var ama seydiyse kalbiyle ilgili yani mantık az oluncada aşk oluyor.
şu an aşığım ve sevdiğim kişi kesinlikle mantığımdan geçmiyor iyi özellikleri vra ama mantığımdna geçmiyor ben yinede seviyorum bakın söylediğiniz çürüdü. ayrıca hayatına çok iyi kişiler girmesine rağmen ölen eşindne sonra evlenmeyenler var diğer dünyada onu beklicem diyenler yani bağlılıkta var. sorun ne biliyor musunuz? söylediklerinizi bizzat çürüttüm aksini net belirledim koydum ve bu söyledikleriniz benim için doğru değil. istediğiniz bilimsel açıklamayı yapın aksini gösteren pek çok örnek var asılsız bunlar.
cevrene bır bak bakalım... ınsanlar evlenıyor oyle deıl mı... gıt sor onlara neden bu adamı sectın dıye
bakalım sana ne cevap verecekler ^.^
ahh onu oyle sevdım boyle tutuldum mu dıcekler yoksa sana mantıklı gerekcelerınııı teeeek teeeek anlatacaklar mı gorelım.
:) çok güzel bir kız gidip engelli bir insana aşık oalbiliyorsa çok daha iyilerini alabilicekken burada mantık değil kalplerin birbirine dokunuşu var. ayrıca bir insan babası yaşındaki adamada aşık oldum deyip sonrada parasını svedim diyorsa burada tabi mantık vardır tabi siz haklı çıkarsınız ama sorun şu burada mantık svegisi var kalp sevgisi değil. kalbi parayı sevmiş insanı değil işte siz bunu anlayamıyorsunuz.
örnekleriniz çok yüzeysel ve çok açığı var aksini pek çok örnekle ispatlayabilirim söyledikleriniz tarafımca çürütüldü
biz burada gerçekten svemekten bahsediyoruz çoğu insanın yaptığı gibi mantıken iyi ben bunu seviyim yapmıyoruz ona kalırsa artık aşklar bir gecelik geçmişe bakarsanız ömürlük de var bu söyledikleriniz benim için kesinlikle doğru değil dediğim gibi aksini pek çok örnekle ispatlarım siz adı aşk konan mantık sevgisindne bahsediyorsunuz önünüze 1 milyon örnek koysam neye yarar.
guzel kardesım :)))
ben sana dedım kı gıt bır evlı bayan bul.. bunlar snn arkadasın olsun mumkunse.. yanı belkı fıkırlerınız bu konuda da yakındır dıe torpıl de gecıorum sana bak :)
sonra sor ona.. neden bu adamı sectın dıe.. bakalım ne dıcek sana.. sonra gel buraya ve dedı bak ben haklıymısım boyle boyle dedı..
ve ben de senden ozur dılıcem :)
ne saçmalıyorsunuz? ben evli insanlarlada konuştum parası için evlenende var olmayan kolları ya da bacaklarına rağmen sevgisi içinde. gerçekten hala neyin kafasını yaşıyorsunuz siz hep mantık evliliği yapan insanlara denk geldiniz diye hepsini aynı mı sandınız pardon ben her ikisinede denk geldim. nolucak şimdi sonucuda söyliyim engelli ile evlenmesine rağmen kendide oldukça sağlam çok mutlulardı sorunları var ama birbirleriyle değil hayatın zorluklarıydı yani mantık evliliğindede olan zorluklar. sonucu siz bulun.
ayrı tellerden calıyoruz :)
sızın gosterdıgınız ornekler sızın nazarınızdan ele alınanlar.. ben de dıyorum kı o yuzden evlenen kısılerden saglam olanı daha ıyı bır teklıf gelmedıgı ıcın evlendı...
tabı sen sımdı bunda da kalpsızlıkle suclucaksın benı :)
siz çok dar düşünüyorsunuz ve herşeyi bazı örneklerden yola çıkıp aynı sanıyorsunuz.
bizzat tanıdığım insnalar var çok daha iyisini alabilecekken sırf sevdiği için o kişiden ayrılmayan o insnaı yinede seçen duyma falan değil bildiğim gerçekten örnekler var. hala diyorsunuzki daha iyi bir teklif almadığı içindir ya bırakın bilmesem ya lütfen ben bunları bizzat gördüm yaşadım mutlulardı çokd aha iyi fırsatlar varken geri çevirdi hepsini
ya tamam kardesım bunlar snn dusuncen
ben boyle bır dunya olmadıgına ınanıyorum.. sen hayır boyle bır dunya var dıosun
ee tamam herkes kendı dusuncesınde ozgur... muhım olan benım sana ınanıp ınanmamam deıl senın dedıklerıne ınanıp ınanmaman...
ben farklı pencereden bakmanı ıstedıgım ıcın yazdım... ona ragmen fıkrın deısmedıyse yapacak bısıyım yok.. ama soyle gecmısı donup bır okursan snn tavırların hakaret boyutuna varmaya basladı... sana gore haklı olabılırsın ama bana gore haksızsın... ama bır fark var.. o da su kı ben sana hakaret etmıorum ama sen bana hakaret edıosun... bılmıyorum bunun farkında mısın ama deılsen yazdıklarını tekrar okumanı tavsıe ederım... ıkıde bır de senı curuttum deıp duruosun.. bırak da bunu ben anlıyım senın demenle benım yazdıklarım curumez cunku ^.^
kendiniz söylediniz '' ben böyle bir dünyanın olduğuna inanmıyorum'' peki ben sorumda inanırsınız ya da inanmazsınız dedim mi? hayır. neden burdasınız? ben sizin ne düşündüğünüzü sormadım. kişisel fikirlerinize katılmıyorum aksine örneklerimde var. şimdi niye benim zamnımı alıyosunuz ben size bu konuda şahsi fikrinizi sormadım. söyleme yeriniz burası değildi. lütfen sorumu daha fazla işgal etmeyin yorumlarınızın yeri bura değil zamanımı boşa harcattınız lütfen ne düşünürseniz düşünün size kalmış ben inanıyorum ve örnekleriniz aksine örneklerde verebildim. benim düşüncelerim bana sizinkiler size.
ben senınkılere katılmasam da saygı duydum... sende nıye bu yok onu anlamadım
zamanımı aldınız. şahsi fikirlerinizin sorumla bir ilgisi yok. kesinlik belirten cümleler kullandınız bende bu olmaz deyip karşı çıktım. saygı duymama değil net cevaba tepki bu. ama nasıl anlarsanız anlayın iyi günler bu yazıdan bişy çıkmaz benim aradığım cevap bu değil lütfen yorumlarınızı asıl soruyu bulup ona yazın bura o yorumların yeri değildi.
peki ^.^
16 yasimdan beri ayni insani seviyorum 25 yasindayim. o beni sevmiyor bes senedirde hic gorusmuyoruz. genede ben onu seviyorum baska kimseye donup bakmadim evlenmiyorumda.
Böyle insanlar var mıydı!!!
birileri ortamı kirletsede var
sizden bahsetmedim yanlış anlamayın..
kalbini kirletmemeli insan. o benim kalbimde guzel. baskasina umit vermem o insanada haksizlik olur. benim icimde dursun ama ne yalan soyliyim uzaktanda olsa gormeyi ozledim
sadece facemde sohbeti açık görmeyi bile özledim
Cevap
12Cevap
25 senedir 2 bayani ck seviyorum onlarda beni seviyolar
29 yıldır seviyorum bu aşk sevgi hiç bitmedi bitmeyecek onun yerini kimse dolduramayacak
ANNEM :)
güzeldi :)
benim 12 yıldır sevdiğim kız başka bir erkekle nişanlı...
Yllardr kimseyi sevmiyorum iyi böyle rahatlık batmiyo :)
Bu senede biterse 7 olacak allah nasip ederse
söyedin mi sevdiğini?
Bikez soyledim oda 2 senesinde ama hosbi cevap olmadi sonrasi zaten malum icimde buyutup yetistirmek daha guzel geldi
Eskiden vardı 6 senelik.
Yıllardır hiç kimseyi sevmedim, sevemedim.
mantıklı düşünmeye başladığımdan beri aşığım..:)
Kendimi bildim bileli seviyorum.
4 yıldır seviyorum herşey karşılıklı
karşılıklı yani oda sizi seviyor yalnız ben aslınd akarşılıksız sevnleri sormuştum ama teşekkür ederm
Merhaba
Ben Varım 4 Senedır
4 yıl oldu
ama bir Naber den öteye gidemedik
söylemedin mi sevdiğini?
söyledim
neler neler söyledim
bazı şeyler tek taraflı olmuyor maalesef dedi.
2 ay kadar baska ilden sevgilisi vardi
gecen hafta bitmis ilişkileri
benim onu sevdigimi bildigi icin mi bilmiyorum ama yine mesaj atti yine konuşuyoruz
ben seviyorum hemde çok.. ama beni sevmiyo aramızdada hiç bir bağlantı kalmadı farklı illerde oturuyoruz. telnosu yok. en son facesnde ekliydim mesaj bile atmadımki rahatsız ediyosun demesin diye yazıp yazıp her sefrnde atamadan siliyodum msjları.. buna rağmen sildi en azndn ekli durayım dedim ama işe yaramadı hatta engelledi. şimdi en ufak bir bağlantım yok ben napıcam? başkasını sevemiyorum bunu unutamıyorum şimdi napmalıyım?
bu sorunun cevabını bilsem
4 yıldır bende baskasini bulurdum, en azından sevgilisi olduğunu öğrendiğimde unuturdum onu. hatta unutacak olsam konuşmamizin ortasında bende seneye evlenirim artik gibi bir mesaj attığında unuturdum onu. ama bilmiyorum. çıkmak, sevgili olmak yerine. sevmek, hayal kurmak daha güzel. tesellim de sevgilisi olsam ayrılırdi en azindan simdi konuşuyruz.
kız benim onu sevdiğimi bile bile beni düğününe davet etti. ben naptim gelcem dedim. ilk ona aşık olduğum resmi yolladim 4 yıl önceki halini. ben bu resimdeki kizi gelinlikle görmek için bile olsa o düğüne geleceğim dedim.
o resim bende bile yok dedi. bir hafta sonra sevgilisinden ayrıldı :/
bnimle zerre kadar alakasi olduğu sanmıyorum ama :)
şimdi öyle mal mal konuşuyoruz. seviyorum desem gidecek. bu seferde ben kaçıyorum.
ne yazmışım be :)
en azından konuşabilmissiniz.. biz arkadaştık bana gelir kızları anlatırdı arada ama susar dinler mutlu ol derdim. sırf anlamasın diye sevdiğimi okdr çok uğraşırdımki.. aşık oldum diye geldi bigün mutlu ol deyip gülümsedim ama o an nasıl canım yandı tarif edemem.. arkdş olrk konuştuğumuz için bidaha hiç konşmaz diye sevdiğimi söyleyemedim arada sıkıştırıyodu sevdiğin biri var mı diye var dedim kim diye sorunca sen diyememek çok zordu. elimde bir arkdşlığım vardı onuda aldı bence şanslısınız..
mesajlasmak sanssa evet öyleyim.
ama cekilen acı ayni bence.
sen meslasmadan seviosun.. aci cekiosun.. ben seviyorum. aci cekiyorum. ustune bide sevgidigimi belli etmeden mesajlasmaya calisiyorum
allah herkesi mutlu etsin
. kimsen üzülmeyi hak etmiyor
haklısın.. ben çok yoruldum umarm herkes için en kısa zamnda hayrlısı olur
:)
inşallah
Ben degilim kesin o belli.
6 :|
söylendin mi? sevdiğini..
18yıl oldu...
bu çok gerçekten çok uzun bir süre olmuş.. söylediniz mi sevdiğinizi
Yok soyleyemedim
Bes yıldır :(