Nişanlım başkasını sevmeye başladı ne yapmalıyım?

Nişanlımla 2 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıldır da sevgiliyiz. Herşeyiyle mükemmel bi kadın ilk defa bu kadar sevdim ilk defa bu kadar sevildim bu kadar güzel sevildim. 1.5 yılımız ufak tefek tartışmalar dışında çok güzeldi. 1yılın sonunda evlenme kararı aldık aileler tanıştı düğün planlandı Allah'ın izniyle 11 temmuz pazar günü düğünümüz var ama aklımı karıştıran bi şeyler var. 1 ay önce çalıştığımız yere yeni bi direktör geldi. Müstakbel karım ona karşı çok şey ne denir bilemedim ama benden hoşlandığı zamanki gibi davranıyo. Adam kafeteryaya indiğinde utanmalar adamın yanında saçma sapan tepkiler hayran hayran bakıyo adama sanki bana ilk zamanlar baktığı gibi. Nişanlım 24 ben 27 yaşındayım adamda otuzlarında gibi duruyo. O adam geldiğinden beri aramız açıldı bana soğuk davranmıyo ama ne bileyim eskisi gibi değil aynı yerde çalışmamıza rağmen daha az görüşüyoruz. Arkadaşlarıyla da daha az görüşmeye başladı sanki hoşlandığı için pişmanlık duyuyo çok durgun olmaya başladı. Lütfen ayrıl boşver falan demeyin o hayatımdan öylesine çıkarabileceğim bi kadın değil ve bi hafta sonra düğünümüz var adamın dövsem adamın suçu yok hatuna bişey demeye gönlüm el vermiyo çünkü hissediyorum o da pişman. Şimdiye kadar hiç izin kullanmadık düğün sonunda bolca tatil yapmak için yıllık izinle evlilik iznini birleştirip 1 ay balayı yapacağız inşallah yurtdışına çıkamasakta şehir dışında güzel bi tatil nişanlımın kafasındaki şeyleri unutturur mu? Sizce ne yapmalıyım
Nişanlım başkasını sevmeye başladı ne yapmalıyım?