Uzak dururdum ama seni gelip engelleyecek değilim. Sadece empati yap uzak durmanı öneririm. Sen bugün evliye yazarsın. Başkası da evlendiğinde senin karına yazar. O yüzden bunu yapma. Bir sürü bekar kız var onlara git en azından.
Bu mantık saçma abi başkası seni ilgilendirmiyor ki sen kendin için erdemli olan davranışı yap tabii hoş geliyor bu normal anlıyorum ama yapmamanı tavsiye ediyorum. Bugün ona yarın sana
Bilemem belkş önceden seviyordur sonra sevmemiştir cinsel hayatlarında sorun vardır ya da parası yoktur para için evlenmiştir var öyle kadınlar onun kafa yapısını bilemeyiz ama aldatmak büyük karaktersizlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
mal aw. uyar kendisini ve baştan sona ss vesaire al konuşmaları fotoları falan sonra engelle. ilerde sıkıntı olmaması içi böyle yap benc
Evli birinin başkasına nude atması... Tövbe estağfurullah. Polise şikayet et
Bişey çıkmaz kadın hakları var ben yapsam içerde çürürdüm
Adamın yuvasını yıkma engel at. Evlileri rahat bırakın arkadaşım git bekar bul onla yap ne halt yapacaksan. Aynısını sana yapsalar kıyamet koparırsın
Sen olsan ne yapardın
Uzak dururdum ama seni gelip engelleyecek değilim. Sadece empati yap uzak durmanı öneririm. Sen bugün evliye yazarsın. Başkası da evlendiğinde senin karına yazar. O yüzden bunu yapma. Bir sürü bekar kız var onlara git en azından.
Ben olmasan başkasına yazar
Bu mantık saçma abi başkası seni ilgilendirmiyor ki sen kendin için erdemli olan davranışı yap tabii hoş geliyor bu normal anlıyorum ama yapmamanı tavsiye ediyorum. Bugün ona yarın sana
Bu nasıl karaktersizlik hem akli sende hem kalbi kaşar
İlk senle yaptıysa unutmamıştır ya da kocası senin gibi yapmıyordur
Benim gibi yapanı zor bulur zaten
Kanka guruba çevir 😅😅😅
Kocası kabul edermi ki ağzını yoklayayım bi
Yokla yokla hakkını vereceksin böylelerin...
E yani evet
Neden evlendi o zaman sizce
Bilemem belkş önceden seviyordur sonra sevmemiştir cinsel hayatlarında sorun vardır ya da parası yoktur para için evlenmiştir var öyle kadınlar onun kafa yapısını bilemeyiz ama aldatmak büyük karaktersizlik