Çok güzel bir ilişkim var şu an ama dün bı anda eski sevgilim aradı nudelerimi herkesle paylaşacağıni söyledi evet yaptım bı hata ve o kadar pişmanım ki attığım için 1 yıldır bunun vicdan azabıyla yaşıyorum ailemin yüzüne bakamıyorum. Ve ben de ondan öğrenmesi yerine benden öğrenmesi daha iyi diye durumu anlattım çok pişman olduğumu bı daha konuşmak istemezse anlayış gösterecegimi söyledim ben halledicem dedi çok bozuldu ama normalde o kadar güler yüzlü pozitif bı insan ki bütün neşesi her şeyi gitti ben kendimi açıkladım çok kırıldı, tamam hata yapabilirsin benim sana güvenim sonsuz falan dedi ama o kadar soğuk ki dünden beri şimdi buluşucaz ben yüzüne bakamam falan dedim yine de buluşalim dedi ne yapacağım gönlünü nasıl alırım daha iyi hissettirin siz olsanız ne yapardınız? kaybetmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkiniz eğer bu sebepten bitecekse, zaten ortada aşk yoktur. Geçmiş ilişkilerde yapılanlar bu ilişkiyi bağlamaz. Kaldı ki sevgiliye nude atmak bir hata değildir. Hata, eski sevgilinin bunu kullanmasıdır. Onun yaptığı resmen şerefsizlik. Sen neden bundan dolayı kendini hatalı buluyorsun. Ona güvenip özel fotoğraflarını atmışsın. Eğer sevgilin sana değer veriyorsa, bunun üzerinde durmaması gerekir. O çalkala da papuç bırakmayın. Bir kişinin fotoğraf ve görüntülerini izinsiz yayınlamak suçtur. Bunu arkadaşa hatırlat. Bunu başkası kanalı ile dahi yapması onu kurtarmaz. Savcılığa vereceğin bir dilekçeye bakar. Zamanla durumun düzeleceğini düşünüyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence herşeyi söylemekle en iyisini yapmışsınız bundan dolayı sizi tebrik ediyorum, gelelim erkek arkadaşınızına ben derim siz dürüst olduğunuz için size dahada güvenecektir üstelik Siz yüzüne bakamam dediğiniz halde yinede buluşmak istiyorsa güveni tam demektir, siz gidin rendavu yerine buluşun ve anın keyfini çıkarmaya bakın geçen mazi olmuştur zaten, yalnız en ufak bir nude ilgili veya ona ima yen bir kelime kullanmaya kalktımı arkadaşlığınızı orada bitirin, haydi bakalım şimdi buluşup eğlenme zamanı anın tadını alın.
10 Yorumla
Bu Yüzden Derim Hep Geçmişinizde Bu Tarz Hatalar Yapıp Gelecekte Önünüze Sorunlar Çıkartmayın Diye. Geçmiş Daima Geleceğe Yön Verir. Şahsen Ben Olsam Affetmezdim. Evet Her İnsan Hata Yapabilir. Lakin Böyle Uçuk Bir Hatayı Bence İnsan Yapmamalı. Aşkından Önce Ahiretini Düşün. Çünkü Sevgilin Affetmeyebilir Lakin Allah Affedicilerin En Affedicisidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbuna benzer bir durum yaşadım, seni tebrik ediyorum anlatmakla en doğrusunu yapmışsın, ben sevgilime anlatamadım heran öğrenebilir korkusu yaşıyorum böylesi çok daha kötü, sevgilin de olay daha yeni olduğu için sinirini atamamıştır sonra eski halinize dönersiniz, umarım
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
86Cevap
+1 yılOlay daha dün olmuş hiçbir şey olmamış gibi güleç davranmasını beklemen saçma değil mi? Adam zaten olabilecek en güzel şekilde cevaplar vermiş sana. Biraz yetinmeyi bilsen daha iyi olur. Olay taze ve zamanla eski neşeniz yerine gelir. Sen de git eski sevgilini savcılığa şikâyet et.
50 Yorumla
+1 yılBende aynısını yaşadım eski sevgilim nudelerim ile tehdit etti beni ama ben her zaman ilişkinin başında böyle şeyler yaptığımı söylerim kimseden saklamam. Çünkü bunlara hata olarak bakmıyorum ya da bir kusur olarak. Kusursada benim kusurum benim vücudumda ne yaptığım kimseyi alakadar etmez. Kimse benim bacak aramın derdine düşemez böyle bir hakları yok. Ayrılmış olabiliriz ama eskiden sevdim ve sevdiğim kişiyi arzuladım gayet normal bir şekilde. Bundanda asla pişman değilim eğer bir erkek beni bu yüzden istemeyecekse yol yakınken s * ktrip gitsin hayatımdan.
40 Yorumla
+1 yılŞu an kaybetme korkunuz yüzünden düzgünce düşünemiyorsunuz. Bu normal biraz daha sakin olmaya çalışın. Sevgilinizin sizden ayrılacağını sanmıyorum ancak ona zaman verin ki bu olayları çözsün. Şu an bir tehtid var ortada onun derdinde o. Kırılmasını gerektiren bir durum yok ortada ondan önceki hayatınız. Anlayışlı biri ise zaten üstesinde durmaz yüzünüze vurmaz bu durumu. Zaten gerekenleri söylemişsiniz buluşunca da yüz yüze elini tutarak sevgini ve pişmanlığını göstererek belli edersin. Ama dediğim gibi bi sakin olun zaman verin şu tehtid işi bi kalksın ortadan.
20 Yorumla
+1 yılnudeleri attığın tarihte zaten eski değil halihazırda sevgilindi değil mi? Yoksa yeniyi aldatmak suretiyle mi oldu?
Aldattıysan bunun affı yaw he. O erkekten hayır gelmez zaten bu bir.
İkincisi ise aldatmadıysan yani sevgiline nude atman normal bir şey olduğuna göre bir vicdan azabı duyman da gereksiz. Özelinize saygı göstermeyen leş insan utansın ayrıca utanmakla kalmasın hukuksal olarak da bedel ödesin. Tehditlerini ss al ve savcılığa başvuru yap. Telefonu, bilgisayarı ve dijital kayıt cihazları alıkonulur muhtemelen. Silinip geri iade edilir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Seni seviyor özür dileyip yalvar yakar moda girme sakın. Evet ben böyle bi saçmalık yaptım bunu savunmuyorum ama şu anda da yapabileceğim bir şey yok bunun için de. Yalvar yakar moda girersen terk eder. Eğer girmez güçlü durursan yanında olur. Ayrılmak aklına bile gelmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Akıllıca
+1 yılBu tamamen karşıdaki kişinin psikolojik durumuna bağlı sonuçlanır. Ne düşünüyor bilemeyiz bize söylemesi kolay.
Ama sen ona eskisinden daha bağlı olduğunu hissettirmelisin. Buluşmada sarılıp ağla sadece bir özür dile. Yapabilecek başka birşeyin yok.10 Yorumla
+1 yılKeske soylemeseydin. Bazen durustluk cok da iyi olmuyor, ileride bu durumu basina kalkabilir iliskiniz devam ettikce. Yerinde olsam hemen sikayetci olurdum, ayrica muhtemelen sadece tehdit etti cunku bunu yaptigi takdirde ya cok agir para cezasi oder ya da birkac yil hapse girer. Mahrem fotograf yaymak cok buyuk bir suctur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılEkstra çaba gösterme. Kendini affettirmek için buna da nude atma. Ona attın bana da atacaksın diye saçmalarsa, o hataydı sennle hata yapmak istemiyorum falan de. Çok üstelerse ayrıl gitsin. Sevgili olaylarında kocanız gibi davranmayın yahu. Ezdirmeyin kendinizi. Hep dogru yapamazsınız ya hatalarınızla da sevmeli sizi. Gerektiginde bas tekmeyi gitsin. Çok ağrıtmayın kafanızı
19 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğine katılmıyorum. Bir kız geçmişte bircok erkege nude atmış olacak ama evleneceğimiz halde bana nude atmayacak. Böyle bir kızla evlenmezdim. Geçmişte başkalarıyla yaşadıklarını, eğer evleneceksek benimle de yaşamalı. Geçmişinde başka erkeklere nude atıp da "Aaa o hataydı, bir daha kimseye nude atmayacam" diyen kızdan uzak dururum. Böyle bir kıza basarım tekmeyi. Kafamı çok ağrıtmam.
- +1 yıl
@MaviTürk1 herkese evleneceğim adam gözüyle bakıp her manitasına nude atsın o zaman. Senin dediğin olaydan faydalanmak oluyor. Nude istemek, atmak tamamen ergence zaten.
- +1 yıl
Hayır. Ben bir kıza evleneceğiz dedim mi, aramızda büyük bir sorun olmadıkça veya kız benden ayrılmadıkça onu bırakmam. Diğer erkekler gibi değilim. Nude isteyen her erkeğe atmamalı ona katılıyorum. Hatta nude isteyen hiçbir erkeğe atmasın. Fakat benden önce başka erkeklere atmışsa ve o kızla evlenmeyi düşünüyorsam bana da atmalı.
- +1 yıl
@MaviTürk1 iste ben de onu diyorum sevgili arkadaşım. Önceki sevgilisiyle de evlenmeyi düşündükleri için attı belki de. Çocuk bunu öğrendi diye ona da atmak zorunda hissetmemeli kendini. Ve madem zaten evlenecekler, çocuk da bu konuda israr etmemeli. Gerçekten nude istemek de atmak da cocukca geliyor. Dokunamadiktan, yannda olmadıktan, senin olmadıktan sonra ne anlamı var. Evlenince canlı canlı göreceksin zaten.
- +1 yıl
Farz edelim ki bir kizla sevgili olduktan 3-4 yıl sonra onunla evlenecem. Bu durumda 3-4 yıl mı görmek için bekleyecem? Yaş zaten 27 olmuş. Başkasına attıysa ve evleneceğimiz halde bana atmiyorsa bunu bana yapılmış haksızlık olarak kabul ederim. Ben mi o kıza gidip önceki sevgilisine atsın dedim. Beni alakadar etmiyor. Benim beklentim bu. Bir kız gecmişte eski sevgilileriyle ne yaşadıysa ve benimle de evlenmek istiyorsa, benimle de aynılarını yaşamalı. Ha daha önce kimseye atmamış olsa ve bana da atmak istemese, o zaman atmamasına saygı duyarım. Benim amacım kızı kullanmak değil, sadece bu tip durumda haksızlığa uğramamak.
- +1 yıl
@MaviTürk1 yaptığı hatayı seninle tekrarlasın istiyorsun yani. Saygı göstermek hak getire. Bir kere hata yaptı diye devamını getirmek zorunda mı? Ben bunu diyorum. 3 4 yıl sonra evlenecek olman senin problemin.
- +1 yıl
Evet benimle evlenecekse bu riski göze almalı. Geçmişte başkalarına nude atmış bir kızla, bana da atacaksa evlenirim atmayacaksa da evlenmem. Zaten şu hayatta kızlarla cinsellik yaşayamamış birisiyim. O yüzden başkasına atıp da bana atmamasını kabul edemem. Bana senin problemin demişsin. Tamam benim problemim. Ve problemimi çözmek için de beklentilerimi yazdım. Sana da saygı duymak düşüyor.
- +1 yıl
@MaviTürk1 saygı göstermediğim bir nokta göremiyorum. Sen 3 4 yıl sonra evlenebilirsin diye o kız sana 3 4 yıl boyunca fotoğraf atmak zorunda hissedecek, bu zorlaman yüzünden. Isteyerek ya da istemeyerek. Kendi görüşünü yazıp fikrini beyan edebilirsin. Burada kendini bana anlatmana gerek yokki. Sevgiyle kal 🤗
+1 yılGüzel bir konuşma ve zaman gerekli. Eski sevgilin boş tehditler savurmuş çünkü yapamaz bunu sen ona direk diyecektin ki, istediğini yap ben kendim acıklarım senden de şikayetçi olacagım diyerek dava açsan donuna kadar alırsın. Onla buluş gerçekten yüzüne yansısın uzgunlugun ve hatamı farkındayım fazlasıyla pişmanım ve ders aldım de. Gerisi artık ona kalmış geçmişi değiştiremeyiz ama anca ders çıkarırız. Bi süre böyle olması normal zoruna gitmiştir. Sende sıkma çok üstüne yüklenme ustune duseni yapıp geri çekilmelisin.
{Rica etsem sende sorumu yorumlar mısın fikire ihtiyacım var?}00 YorumlaYakın bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı hatta o bakire olmadığını falan da söyledi çocuk biraz soğuk yaptı hatta hala aklına geldikçe yapıyormuş ama evlendiler sorun yok. Artık bunları sorun yapan erkek çok az kaldı sevdikten sonra her şey boş..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılGün gelir çok sevdiğimiz insan böyle acımasızca tehdit edebiliyor. Bu yüzden göklerde nikahımızda kıyılsa resim göndermemeliyiz. Gerçekten seven evlensin. Evlenmeyen esko*rta gitsin. Her zaman karşıyım.
00 Yorumla Eski sevgiline karşı korkak davranma ona söyle istediğin yere at lann umrumda mı ne bok yiyorsan ye sonuçta seninle ilişkiye girmedim falan söyle hiç bir bok yiyemez emin ol o sadece cinsel yönden abazalaşmış o yüzden sana öyle mesaj atmış
10 Yorumla
+1 yıleski ilişkide yapılan hatalar şuanki ilişkinize etki etmemeli tabi eğer pişmansanız. karşı tarafın gözündende bakmak gerekirse eğer gerçekten seviyosa pişman olduğunu göz önünde bulundururak seni kaybetmemek için göz ardı edebilir ama kişilik meselesi şimdi göz ardı edip en ufak bi kavgada yüzünede vurabilir. o yüzden yüzleşip akışına bırakmaktan başka şansın yok bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Adamın gülmesini beklemen hata çocuk sana sorun değil demiş bence yeterli bir cevap halledeceğini söylemiş gülüp oynamaya devam etse sıkıntı olurdu geniş biri olarak olurdu çocuk davranışı normal yani
00 Yorumla
+1 yılSeni geçmişinle yargılarsa eğer bence bırak gitsin. Ama bence atlatacaktır buluş ve her şeyi etraflıca konuş. Evet pişmansın anlıyorum ama bence çok da kendini küçük düşürme
00 Yorumla
+1 yılHallettinmi bilmiyorum, ama ona ne olursa olsun samimiyetinle davran. Şunu kabul etsin kızlar saftır erkek ne derse desin inanırlar, güvenmek isterler. Bir şekilde kadının yapmak istemeyeceği şeyi yaptirabiliyorlar. Ona de ki "ben artık o ben değilim. Ben seninle değiştim, başka biri oldum. şu an ki ben sadece senin, başkasının değil." Ben böyle hissederdim herhalde. Ne hissediyorsan odur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBir hatayı ne kadar normalleştirirsen karşındakinin de bunu kabullenmesi kolaylaşır. Aman nude işte attım gitti taa ne zaman deyip basitleştir olayı. Sen böyle ciddi davrandıkça bu konu kapanmaz.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zaman ver. Ben en azından kırıldığım zaman o an ne yapsa daha çok batar. Bir iki gün beklemede kal. Mesaj atacaksan bile darlama, niye böylesin vs. deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte ne idüğü belirsiz adamlara özelinizi atmayın , hadi karşınızdaki sapık ama hayır bundan siz ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum … bir hatadır olmuş umarım aranız iyi olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilimi eski konuştuğu kişi ifşa edecek o lavuğu bulurum suratını Japonya’daki adalara benzetirim dağıtırım onu bir daha insan içine çıkamaz.
10 Yorumla
+1 yılNormal sağlıklı bir tepki onunki. Daha dün öğrendiği bir gerçekle yüzleşip bir gün de nasıl sindirsin duyduklarını? Az empati..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEksi bir ilişki ve kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum. Suratını düşüreceğine gitsin kendi yaptıklarının muhakemesini yapsın.
00 Yorumla Öteki malın yediremediği ne? Alacağını slmış göreceğini görmüşsün. Seninki erkeklik yapıp gidip ona sataşmasın?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş sonuçta ondan önce olan bişey bu bunu neden bu kadar büyütüyor ki senden önce kırdığı fındıklarin hesabını veriyor mu sana
00 Yorumla
+1 yılKafadan atamazsa, ki boyle bisey zordur hele hele erkek icin.. iliskiniz o ne kadar zorlasa bile bitecek gibi gorunuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO hayatında yokken yaptığın bir şey. Aşırı pişman olduğunu dile getirmişsin zaten daha fazla uzatma derim. Fazla uzatıp kendini küçüktürsen iyi olmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen en doğrusunu yaptın anlatarak her insan hata yapabilir sende yapmışsın umarim ilişkiniz devam eder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilinin yerine kendini koy... Sevdiği kızı başka bir erkek ÇIPLAK hâlde görmüş. Nude atmakla bunun arasında hiçbir fark yok. Sevgilin gayet normal tepkiler veriyor, bunun iğrençliğini hazmetmeye çalışıyor. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini mi bekliyorsun?
10 YorumlaEski sevgilinin telefon numarası hala o telefonda olması bile çok ilginç.
10 Yorumla
+1 yılBende kocama söylemiştim anlayışla karşılayıp konuyu kapattı boş ver sende uzatma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey yapma. soru sorarsa cevap ver sadece. sen normal davrandığın gibi davran. ona zaman vermelisin bu gerçeğin verdiği acı ile savaşmak zorunda...
ona zaman ver.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit savcılığa şikayet et özel resimlerini herkese gönderiyor diye rezilin yaptığına bak ya imkanın varsa avukat tut dava aç
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Eskiden yaptığın şey seni ilgilendirir. Bunun için üzülmene gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBitmemiştir bence. Sana değer veriyorsa seni anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun bitmese de ömür boyu aklında kalır nasıl ogreni neler oldu merak ettim seni
00 Yorumla
+1 yılPişmanlığını dile getirmelisin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sevgiline sen anlatarak iyi yapmissin. Sevgilin anlayis gostermis elbette kirilacak ama duzelir araniz. Sadece biraz gayret goster. Dugunune beni cagirmayi unutma gelin cicegini bana at lutfen senin sevgilinin aynisindan istiyorum var mı trendyol linki?😂♥️ Uzme kendini bu kadar. Hersey duzelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılYani bi bakima şöyle düşün bitsede bitmesede bi gizlin kalmamış olcak sevgiline karşı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBUnun benzeri başıma gelmişti
Çocugun ağzını burnunu kırmıştım00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir de bu meşhur kızlar camiasında, yalaş yutuş çıplak foto at sonra pişmanım :)) hadi laynnnn, iyi olmuş a. k., o da adamsa senin gibi kevaaşeye bakmaz bir daha
118 Yorumla- +1 yıl
Pişman olsa kasar olmasa yüzsüz diyorsunuz mk ve neden onun fotolarını paylaşan adama kimse bir şey demiyor da kızı sıkıştırıyosunuz orası da senin adamlığın dimi kanka; )
- +1 yıl
@Banlamayinbeniyeter he kardo aynen, neyse sevişinn gençler hayat çok kısa :)
- +1 yıl
@asfgjfdaf seni mi kıracam büzzük dudak :)
- +1 yıl
Ben sevişin demedim
- +1 yıl
@ophelia-a dilin süper bee :)
- +1 yıl
@asfgjfdaf erkek farkli kadın farklı sen 30 erkekle seviş fark eder biyolojik bile fark eder ama bize olmaz yani acı ama gerçek sorry
Bakire kız frover - +1 yıl
@Banlamayinbeniyeter erkek farkli kadın farklı sen 30 erkekle seviş fark eder biyolojik bile fark eder ama bize olmaz yani acı ama gerçek sorry
Bakire kız frover - +1 yıl
@Banlamayinbeniyeter Pardon yanlış kişi sana degil
- +1 yıl
@asfgjfdaf Pardon yanlış kişi sana degil
- +1 yıl
@busted123 ororsbu kopek
- +1 yıl
@Banlamayinbeniyeter Ne küfür ediyorsun bayan ha kötü söz sahibine ait doğrular acidir
- +1 yıl
@busted123 lan ne dogrusu mknneyse beni de etiketlemeyin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılıyorsa biter zaten, sürekli konuyu dile getirmesen daha iyi
00 Yorumla Ben biraz soğurdum ama bi daha yapmiyacagini biliyosam ve guvensizlik yoksa tekrar eskisi gibi olurdum
20 YorumlaNasıl insan bunlar ya yaşanmış bitmiş bir ilişki ne ifşası bu özeliniz o sizin. Bunu yapan adam değildir net.
10 Yorumla
+1 yılİyide ilk olmadıgını biliyor dimi trip atmasına gerek yok ondna öncr olan bişry yapıcak bişey yok brncr
04 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim olmadiğini biliyordu tabiki ama çok üzüldü daha önce hiç bu kadar üzgün görmemiştim
Soran+1 yılAy yanlış yazmışım olduğunu*
- +1 yıl
Bence atlatır ya biraz ilgi gözter bence
- +1 yıl
Bak bundanda ayrılabilirsin bari aynı hataları yapmamaya çalış ya da sus söyleme bidaha
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yeni sevgilin varken eskisine neden atıyorsun bitsin zaten
10 Yorumla
+1 yılÇok üstüne gitme sen de soğuk dur sanki çok kafana takıyormuşsun kafan karışıkmış gibi dalgın ol hatta dediğimi yap pişmann olmazsın ;)) bu arada cidden işe yarar hbrn olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata diye buna denmez soyunup çıplak resim atmanın neresi hata
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtmasaydin seni mi düşüncez şimdi biz bizde attık ama yüzümüz saklı şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar utanç duyulacak bir şey değil ama erkeklerin öğrenince genelde tavrı değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki biter büyük ihtimalle eski sevgilinden niye ayrıldınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişin hakkında böyle yapması saçmalık sonuçta o zaman o yoktu
00 Yorumla
+1 yılNude atma olayı çok iğrenç bir olay. Seks yapmış olması bile daha masum. Nude nedir mk
00 YorumlaHerkes hata yapabilir eski sevgilin çok mu masumdur evet yanlış bisey ama önemli olan birdaha yapmaman
10 YorumlaHayal kırıklıgı olurv güven biter. Cocuk senden sogur
20 Yorumla
+1 yılNe yapın ne edin kimseye nude filam atmayın tehtidlere de kanmayın tehtid ediliyorsan ihbar et bitdin gitsin
00 Yorumla
+1 yılŞunu çok merak ettim nude larınızda yüzünüz var mı ve tamamen çıplak mısınız eğer cevaplarınız hayırsa korkmayın bişe yapamaz
00 YorumlaSenin geçmeşinde olmayan insan geçmişine karışmasını doğru bulmuyorum şu an onun olucağı, olduğu zamanlar onu ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bakire olmayan kızlarla bile bir yola giriyorlar artık. Fotoğrafın neyinden rahatsız olmuş
10 Yorumla
+1 yılHaydar dümen ile iletişime geçmen senin için çok sağlıklı olacaktır bence 🤔
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim, eski sevgilime nude attığımı öğrendi. Sizce bu aşk bitti mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler