[url=https://www. hizliresim. com/gyfp8hu][img]https://i. hizliresim. com/gyfp8hu. png[/img][/url]
[url=https://www. hizliresim. com/r5w0bp4][img]https://i. hizliresim. com/r5w0bp4. png[/img][/url]
Türk erkeklerinin çoğu kaba. Dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar. Şu yoruma bak, bize bayılîyorsunuz demek zaten. Senin bu sorunda aşağılayıcı hiçbir şey yok. Sadece uyuşmazlıklarını söylemişsin. Ama birtakım kaba Türk erkekleri yine kendini belli etmiş
demedik*
uyuşmadıklarını*
Uyuştuktan ve karakterli olduktan sonra yabancı erkeklerin damat olmasını da sonuna kadar destekliyorum
Erkek düşmanı ne ya? Var kafada bi şey 🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen öyle Türk erkeklerinin yetiştiği ataerkil, muhafazakar ortam ve bize sunduğu ilişki hiç cazip değil
Türk erkeklerinin Türk kızlarını aşağılayıpdurmasından da bunaldık artık. Gerçek hayatta hiç böyle Türk erkekleriyle karşılaşmıyorum. Sanalda içindeki tüm pislikleri döküyor olmalılar
Şu "ulusal kaşar" diyen hanzo yorumları siliyor. Ben de bu salak Tipik Türk erkeklerinden söz ediyordum. Kibar Türk erkekleri bulunmaz Hint kumaşı gibidir.
@matmazelmaria ya gerçekten de bana ulusal kaşar diyene yorum yapıyorum ama yorumum yok silip duruyor ve diğer konuda da haklısın gerçekte böyle erkeklerle karşılaşmıyorum sanalda bütün pisliklerini döküyorlar
Ya bir git 😂😂 Avrupali sevgili bulcakmis Avrupali seni napsın burda atarsin tutarsin anca
Kim Avrupalı sevgili bulacakmış?
Muhatabım sen değilsin. Özürlü değilse bunun cevabını kendisi de verebilir
Aynen soran kişi ve sen Avrupali sevgilisi varmışta mutluymusta anca burda yalan yanlis hava basarsiniz
@Mehmetks04 💅🏻😏https://resimyukle. link/i/2S661
https://resimyukle.link/i/2S4jO
Benim öyle bir iddiam olmadı. Beni tanımıyorsun. Bırak da buna beni alacak kişi karar versin kardeşim :) Atıp tuttuğum bir şey yok. Yorumdaki hanzoları görmemek için zihinsel engelli olmak gerekir
Harika fotoğraf. Hep mutlu olursunuz umarım 💕
Kedi ulaşamadığı ciğere pis der. D a n g a l a k olduğunuzdan ikinizin de yorumlarınızı kaldırıyorum. Başka yerde ciyaklayın
@Mehmetks04 Ahlaksızlık diz boyu? :D Bir kız öpüşünce ahlaksız mı oluyor? Senin anlayışını kafa yapını ben çözdüm daha fazla lafa gerek yok 😂 Ayrıca yalan söylüyorsun dedin fotoğraf attım hepsi bu
@matmazelmaria çok teşekkürler ❤️❤️
Teşekkürler <3
@Zzzazzz İnsanlara bu şekilde ahlaksız yaftası yapıştırmak asıl senin ahlaksız olduğunu gösterir Kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa en namussuzu odur diye bir söz vardır :))
@Zzzazzz namussuz anandır düzgün konuş köpek
Yorulma canım. Ben sildim o pis yorumları
Harika bir seçim yaparsın ben nişanlıyım. Nişanlım Amerikalı 3 senedir beraberiz 3 ay önce nişanlandık ve 9 ay sonra evleneceğiz. O kadar güzel bir iliskim varki Turk kadınlarıyla, yabanci kadinlarin arasındaki farkı iyice anlamaya başladım, ve keske daha önce hiç Turk kadınlarıyla beraber olmasaydım dedim. Mesela bu zamana kadar maddi konular bir kere bile açılmadı. Ama bunlari bir turk kadınıyla acmamak neredeyse mümkün degil. Turk kadınının saygısız, sadakatsiz, egolu, kendini begenmis, güvensiz, dedikoducu olduğunu anlamak icin illa sevgili olman gerekmiyor, birseyler yasaman gerekmiyor bu saydıklarım zaten acik ve net bir şekilde etrafa bakincada anlaşılıyor. Turk kadınlarının en büyük örneği Şeyma subaşıdir.
Türk kadınının gözü açıldı artık. Kendisine yapılan baskıcı, kısıtlayıcı hayatı istemiyor. Avrupa'lı bir erkekle evlense her açıdan daha rahat eder. Hem Avrupa'da yaşama fırsatı, hem medeni bir eş. Türk kadınıyla Avrupa erkeği iyi gidiyor. Çevremde yabancıyla evlenmiş Türk kadını var ve hallerinden de gayet memnunlar. İki kızım var büyüdüklerinde bende isterdim Avrupa'lı biriyle evlenmelerini.
👏👏👏 Sonunda aklı başında ruh hali sağlam bi adamın yorumu.
paraya bakıyoz demiş kısaca avrupada yaşama fırsatı diyerek tr kızı şaşırtmadı
Bunun cünsiyetle ırkla bir alakası yok, türkiyede insanlara özendirilen bir hayat var, sosyal medya, ünlülerin hayatı, zenginlerin hayatı, güzel kadın/yakışıklı erkek, italyanı türkiyeye getir 6 ay geçmeden kavga etmeye başlarsın ya daha güzelini aramaya başlar yasa stresten gergin bir yansıması olur. Cinsiyet fark etmeksizin, türkiyede her insan stresli geçim derdinde vs
Türkiye'deki yaşam şartları da ilişkiyi kötü etkiliyor
Evet öyle bunun dışında, en negatif unsur, sosyal medyada güzel/yakışıklı sergileri, saatlerce insanlar sosyal öedyadan çıkmıyor oradaki sahte güzeli yakışıklıyı göre göre realde öyle tipler arıyorlar bu yüzden hep elindekinin daha iyisini arama çabası içinde insanlar bu yüzden bağlar zayıf sevgi bitmiş, sadece daha iyisini bulana kadar oyalanma.
@Zzzazzz Yahu aldatılmışım aldatılmamışım orası beni ilgilendirir kendi fikrimi söyledim Her yerden fırlıyorsun yok günahtır yol aldatılırsın yok Avrupa erkeği şöyle böyle Ya kardeşim sanane Günahsa bizim boynumuza aldatılırsak biz aldatılıyoruz sanki siz meleksiniz hiç aldatmıyorsunuz Bu kadar mı zoruna gidiyor Türk erkeklerini beğenmememiz Takip ediyorum 1 saattir bu baslıktasın Gelip gidip yorum yapıyorsun git işine ya yobazı seni
Fotoğraf ekleyebilseydim eklerdim bakıp bakıp kudurabilesin diye neyse sonra eklediğimde görürsün sana çok koymuş seni beğenmememiz belli
@Zzzazzz
https://resimyukle.link/i/2S661
https://resimyukle.link/i/2S4jO
Eninde sonunda Türkle evlenicem? 😂
@Zzzazzz Kaş ar mıyım? Sen benimle ne biçim konuşuyorsun? Hiç tanımadığın bir insana hakaret etme hakkını nerden buluyorsun?
@Zzzazzz sen ruh hastası bir müptezelsin, kızla nebiçim konuşuyorsun edepsiz terbiyesiz, sana olum kızının imanını insanlığını puanlamak sana mı kaldı cibilliyetsiz, sürekli kıza imansız dinsiz gibi kelimeler söylüyorsun hıyar ağası, sanamı kaldı, sen kendi imanını sorgula çapsız.
Cevap
17Cevap
Türk erkekleri iliskiye girmis kadina kotu gozle bakarlar karilari ondan fazla kazanmasin isterler soet giymesin isterler kendileri ne derse dogru odur zannederler tam bi kıroluk hakim yani (cogu boyle) ama biz kizlar boyle degiliz ben mesela ne islikiye girdim nede şort giydim ama hepsine her seye saygim var bu yasam tarzindaki kadinlari savundum. diye oyle olmuyorum mesela. Ama bunu turkis erkeklere anlatamazsin biz kadinlar zaten ailede baski goruyoruz bide killi erkek cekemeyiz
iliskiye girmek o. puluk degildir kardesim kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez sen hemen kufrettin her yer biliyorki cinsellik normal biseydir zina derken? herkex musliman degil
sen hayatinda baska ulke gordunmu gormedin ama boyle diyosun araplar boyle der sadce sizde muslumansizin ama arab degilsiniz kabul edin insanlara saygi duyun namus demek bacak arasi demek degil birisinin hakkma girmemek hirsizlik yapmamak namustur sen sadexe kadnlara laf ediyosun. ilsiki ayip degil
Bencede Avrupa'lı erkekler zihniyet, düşünce yapısı, dış görünüş, sunduğu ilişki ve yaşam şartları her açıdan Türk erkeklerinden öndeler bence
hayir namus demek o demek degil benim dinim kimseyi alakadar etmez o. pu kelimesi parayla yapanlara denir siz guya musluman ulkede ama devlet kendi isletiyor genelev
kadinlar tek basina yapmiyo erkeklerle yapio zina erkeklerede haram ve gunah sen sadece kadina laf ediyosun yukardada dedim zaten turk erkekleri iliskiye girmis kadinlara laf ediyo diye iliski ayipsa herkede laf edeceksn iki yuzluluk yapma bu yuzden istrmiyor kizlar sizi
cok cayilsin yazma
ailen seni yetistirememis saygisiz kufurbazsin
@Zzzazzz diğer dinlerde günah ancak Avrupa'da bekaret diye bir şey yok Yabancılar bizim gibi bu olayı saçma sapan namus meselesine dönüştürmüyorlar. Onlar için cinsellik vs çok normal şeyler Günah, namus konularını sizinle tartışmıycam nasıl zihniyette bir insan olduğunuzu gördüm Türk erkekleriyle zihniyetim düşünce yapım uyuşmuyor derken haklıymışım bunu bir kez daha anlamış oldum :))
onemsemez tabi oyle bsey yok cunku bilim bunu redddiyor sen cok chail
Dakiyka 4:50 bu she is a doctor
https://youtu.be/eZ2SvwaOdN0
sen cahil diyince kiziyorsun bana senin bilimden haberin yok
Şimdi türk erkekleri yabancılar gibi geniş olmadıkları için oluyor bunlar
Bence genişlik değil medeniyet
Kaç tane yabancı gördün hayatında? Kaçını yakından tanıdın? Kaç tanesini kucaktan kucağa gezdirdiklerini gördün? Senin medeniyet anlayışın kucaksa bir şey diyemem
Kucaktan kucağa farklı bir şey. Tek kişiyle zina yapmakla kucaktan kucağa aynı şey demek değil. Küfretmek dinin neresinde var peki? Başkalarına dini dayatmadan önce kendin uygula. Sana verdiğim tüm cevaplar için kendimden özür diliyorum ve seni sığ düşüncelerinle baş başa bırakıyorum
Ben günah değil demedim. Herkesin seçme hakkı olmasaydı bu dünyaya gönderilerdik. İnsanlara bir şey dayatman çok yanlış. Senden farklı düşünen herkese dinsiz yaftası mı yapıştırıyorsun?
@matmazelmaria türk erkeklerinin hakkını yiyorsunuz bende çok fazla karışan bir kişi değilim ama evlenince öyle olmuyor yaşadığın şehrede bağlı biraz senin giyinmen hala daha bazı yerler kendini aşmış değil öyle yerlerde açık giynmesine tabiki karşırım yani yoksa insanların alışık oldupu yerlerde kimse kısıtlamaz ya da ne bilim arkadaşlarınla çok samimi olmasana bence gerek yok
Senin söylediklerin bunlar değil. Kucaktan söz ediyorsun, pisleşiyorsun. Şimdi de aynı şeyler üzerinden savunsana kendini
Ya he
Bize davrandığınız gibi onlara aynısını yapın da görelim yabancı damatları. Bizden başka sizin kahrınızı kimse çekmez.
Onlara öyle davranmayız ;)
Buna iki yüzlülük deniyor ama :D sizin gerçek yüzünüzü görenler sizden koşarak uzaklaşır. Bize onlar gibi davrandınızda biz mi size karşı geldik. Siz Layt erkek arıyorsunuz belli oldu amacınız hiç bir şeyime karışmasın her dediğimi yapsın. Biz bunlara gelemeyiz taş fırın erkeğiyiz biz.
İki yüzlülükle alakası yok :D bize yapılan muameleye karşılık muamele Eğer sen sevgili olduğun Türk kızını her alanda kusurlarsan işte erkek biriyle arkadaş olamazsın onu giyemezsin oraya gidemezsin buraya gidemezsin bilmem ne karşında da sana aynı şekilde davranan birini bulursun o da kıskançlık, trip şeklinde sana karşılık verir Avrupa'lı erkeklerin ilişki anlayışı kısıtlama yönünde değil bizde onlara o şekilde karşılık veririz Yani ikiyüzlülükle veya milletle alakası yok aslında Türk erkeğiyle de ilişkim oldu bana ne şekilde davranıyorsa ona da o şekil davrandım sonuç olarak birbirimize yasaklar koyan kısıtlayan toksik bir ilişkiye dönüştü ve kötü bir ayrılıkla son buldu
*her alanda kısıtlarsan
@Zzzazzz Evet garimüslimler ve rahatlar Bizimde işimize bu geliyor Ataerkil toplumda büyümüş Türk erkeğinin kısıtlayıcı ilişkisi işimize gelmiyor bu yüzden diyorum ya Türk erkeğiyle Türk kadını gitmiyor o yüzden yabancılarla evlenmek bende daha cazip
@udixon neden 1-2 sene sürsün? Türk çiflerin boşanma oranları eskiye göre nedeb arttı? Çünkü Türk kadınları artık Türk erkeklerinin kendilerine sunduğu boktan ilişkilere hayır diyebiliyorlar Herkes kafasına uyuşan kişiyle evlensin Bizde bizi kısıtlamayan karışmayan erkeklerle evlenmek istiyoruz işimize bu şekil geliyor bu yüzden yabancıya gidiyoruz Sizde "taşfırın" erkeğisiniz ya sizi kabul eden yabancılara gidin
Bizim gelenek göreneğimiz diye bir şey yok Türk aile yapısı diye bir şey yok Baskıcı ataerkil Türk erkek zihniyetine kılıf uydurmak için gelenek görenek diye uydurmayın artık
@Zzzazzz Müslümanlık kadını kısıtlamak özgürlüğüne müdahale etmek değil çünkü Sırf kadını avcunuzda tutup kukla gibi oynatmak için götünüzden element uyduruyorsunuz bunun içinde dini kullanıyorsunuz
@udixon Sence Avrupa'lı biriyle ilişkiye başlamış bir Türk kızı hiç ilgi manyaklığı, trip bilmem ne yapıpta o erkeği kaçırır mı? :DD İşin sonunda Avrupa'lı medeni bir erkekle evlenip Avrupa'ya tanışıp vatandaşlık alıp güzel bir hayata kavuşmak var. Onlar Türk erkeği gibi baskıcı kısıtlayıcı değil. Tam bizim kafamıza uyan şekilde. Ayrıca çevremde Avrupa'lı erkeklerle evlenen tanıdıklarım var. Teyzemin kocası Alman. Gayette mutlular. Türk kadınıyla Avrupa'lı erkek uyuşuyor. Yabancı kızlar da iyiler sizde onlara gidin işte
Bizim örfümüz diye bir şey yok Götünüzden örf adet uydurmayın
@Zzzazzz sanane ya ister dinsiz olurum ister müslüman ayrıca din sabit bir şey değildir insanın yorumuna göre değişir Kur'an'ı kerimle ilgili yorumlanan yazılan kitapları okursanız hepsi farklıdır çünkü din yoruma açıktır bana göre bu şekilde doğru
@Zzzazzz kıyafet konusu ise karisilir mi? Niye bir kadinin özgürlüğünü kısıtlıyorsun istediğini giyer sanane işte bu yüzden diyorum türk erkegiyle evlenmek mallıktır
Afedersinde seni tutan yok ülkede. cift milliyetli melez bir cocuk dunyaya geldiginde ben neyim kimdenim diye sormaya basladigindan neyin ne oldugunu anlarsin.
O cocuk ben kime aidim milliyetim neresi dediklerinde o zaman gotur ben seni
Ya bırak böyle böyle milliyet yapısı bozuluyor insanların
Ben evlenmek istemiyorum sahsen orf ve adet ime uygun degiller
Melezlik elbette var ama cocuk dogup biyudukten sonra sorgular annesine babasina bile kızar. Yani kolay değil öyle
Evet evet eder ne demezsin toplumdaki insanlar onunla dalga geçince o zaman işler değişir iki yetiskin insanim dogacak cocugunun psikolojisini bozmaya gerek yok
Ben ırkçı değilim kültürümü korumaya çalışıyorum. hem büyük savaslarin cikma neticeside milliyetini korumak, örf ve geleneklerini kimseye ezdirmemek. Devletler niye üniter parlamenter o zaman, devletlerin hepsi ırkçı o zaman bu düşünceyle öyle bir şey yok insanlar kendi kulturlerini korumak isteyebilir bu hetkesi en tabii hakkıdır
Oğuz töremi kimseye ezdirmem hangi ulkede olursam olayim orasi benim ulkem degil kardesim
Evlendiğinde ne olduğunu gördük devleti yıktılar perişan oldular.
İnsanlarda benim görüşüme saygı duymak zorunda
zamaninda hakanlardan birisi çinlilerin sarapcisi oldu be devletimizi iki paralik insanlara peskes cektiler boyunduruk altina girdiler. Al sana tarihten örnek daha bir sey soylemeyecegim artik
Neyse ya
Değişen bir şey yok bizde Rus kızlarını seviyoruz
Bayılmıyoruz size yani 😂
Bize bayılıyorsunuz demedik ki yabancılarla evlilik yapın diyorum zaten Bence Türk'ler birbirleriyle evlenmemeli
Tamam yabancılarla evlenin zaten aksini iddia etmedik ya da bize bayılıyorsunuz demedik Türk erkeğiyle Rus kadını iyi gidiyor Türk kadınıyla da Avrupa erkeği
Bazı Türk kızları güzel oluyo ama yabancıların çoğu güzel jsjxdjd
Erkeklerde de aynısı geçerli Orta Doğu'lu erkekleri değil Avrupa'lı erkekleri yakışıklı buluyorum
@Zzzazzz Türkiye Orta Asya kıtasında bir Avrasya ülkesi Ancak tiplerin ve kafaların Orta Doğu'lu olduğu kesin Türk erkeklerinin neredeyse hepsi esmer
@Zzzazzz yoo yani insandan insana değişir ama genel olarak koyusunuz
Tabi kızlarda koyu erkeklerde coğrafya faktörü
Erkek düşmanı seni miktir oluo gide bilirsin italyaya.
Erkek düşmanı mı? Ashahshhahs lan ne alaka yabancı erkekle Türk kızının evlenmesinin daha uyumlu olduğunu düşündüğümü söyledim aynı şekilde türk erkeği de yabancıyla evlensin düzgünce fikrimi belirttim Ayrıca burda kalmaya hiç niyetim yok gidicem İtalya'ya hiç merak etme ;))
Miktir olup gide bilirisin kısaca miktir git. 😅😂😂
Baskıcılar gerçektenn
Aynen öyle
Gavurlara kız verilmez ama onlardan kız alınır sana güle güle ;)
Vermek? Almak? Bu düşünce yapından dolayı istenmiyor olabilir misin mesela sen?
@yeşimkayaa11 #İslamdaki kural bu
Arkadaş dinsizleri seviyor galiba ;)
Ülkemizde yabancı damatlara duyulan tepki malumunuzdur. başta "aaa aileye yabancı biri girer mi, ailesiyle anlaşabilir miyiz..." gibi sosyal ve ahlaki sorunların dışında ayrıca sünnet konusu da bir süre düşünülür. "saçmalama anne (baba), hangi devirde yaşıyoruz!" tarzı itirazlarla kolaylıkla konu kapatılabilir. yine de bi süre aileye itiraz etme durumu söz konusudur.
nitekim kızın mutluluğu daha önemli olup da iş ciddiye binince, damadın ailesine inanılmaz bir misafirperverlik gösterilir, ülkemizin güzelliklerinden bahsedilir, yemekler yedirilir, göbekler attırılır. fakat damadın ailesi genelde soğuktur ve kendilerinden aynı ilgi beklenemez. yine de uyumludurlar. Genelde bütün Türk kızının ve Yabancı erkeğin evliliği bu şekilde olur. Zaten bu devirde yabancıya kız verilmez bilmem ne gibi şeylerin pekte önemi kalmadı
@yeşimkayaa11 #avrupadaki türk kizlari hep müslüman istiyor
Ben islamdaki kurala laf etmedim. Kız bi malmış gibi bahsetmene laf ettim okuduğunuda anlamıyorsun sevgili romantik biri.
Niye
Hiç bişi herkes istediğiyle beraber olur insanlık önemli ırk değil
Musluman kadın musluman olmayan erkekle evlenemez. Anca hayal kurun. Ama dinsiz olanlar icin gecerli degil tabi
Herkese kendi doğrunu dayatman ne kadar normal? Sende gayrimuslumle evlenemezsin o zaman. Bu tamamiyle sacmalik dogmasi ataerkilliktan kaynaklaniyor erkek kizi aldigi icin onemi yok ama kiz yabanci erkege giderse onun mali oluyor ya olmaz evlenemez o yuzden
Eee bananeee bananeee herkes musluman mi bananeeeeeeeeeeeeeeee ben sana zerdustlugu anlatiyor muyum? Bananeeeeeeeeeer
Kimin dinli kimin dinsiz oldugunu bilemezsin bu yorumu buraya yapman çok saçma islam halifesi değilsin islam yayar gibi dinle alakasi yokken ovlonomozsoonn diyemezsin.
Farkındaysan soruyu soran kişi hayal kurmuyor. Belki de senin kurduğun hayalleri yaşıyor
Kuranda yaziyoda git camiide anlat burasi yeri değil aptal
Milletin beyni var kimsenin senin dinle ilgili nutuklarına ihtiyacı yok Dine göre hareket eden evlenmez zaten ancak bununda günümüzde pek bir öneminin kaldığını düşünmüyorum
Aynen gerizekali yeri burasi kiz duzgunce kaliteli bi sekilde fikrini beyan etsin sende gel vaaz ver sanki sana dini acidan sordu herkesin beyni var o ucube aklini kendine sakla
Daha hesabi yeni acmissin xper1 ilk cevabinda bu. Ogrenmis oldun yeri burasi degil
Zorunuza derken?
Sanane lan neysem neyim. Sen hayatinda bi kere bile kuran okudun mu acaba? Sorsam hangi ayette gectigini bilmezsin ama imamlik taslarsin ben okudum en azindan okudum ama gelip buraya dayatmiyorum, cunku herkesin dusuncesi kendine. Dini boyutunu sormamis
Benim zoruma giden bir şey yok. Ben onunla ilgili fikir beyan etmedim zaten
Dini emirleri umursarsak ona göre hareket ederiz Demek ki biz dine göre hareket etmemeyi seçiyoruz bu devirde kim öyle yapıyor ki zaten? Hangi Türk kızına sorsan Türk'tense Avrupa'lıyla evlenmeyi tercih eder Artık bu tür Din şeylerinin pek önemi kalmadı eğer Kur'an da yazıyorsa ve çok umrundaysa sen evlenme yabancıyla
Müslüman erkek dinsiz biriyle evlenemez. Ehlikitap bir kadınla evlenebilir. Yani Müslüman, Hristiyan veya Yahudi bir kadınla
Lan banane bananeeeeee bananeeeeeee ne diye bana vaqz veriyorsunuz haci misiniz hoca misiniz bananeeeee
Ben İslam dinine göre olanı söyledim tabii. Sizin yazdığınız cevaba karşı. Hassasiyetiniz varsa doğrusunu bilin hiç olmazsa
@matmazelmaria laf anlatma arkadaşım hala ilgilenmediğimizi anlamıyorlar.
Okuduğum için dinsiz olmuş olabilir miyim? :) ateisler butun dinleri arastirir oyle secerler yolunu okuyup inanabilirdim ama yatmadi kafama okumadan ne musluman nede dinsiz olunmaz. Bana daha fazla yazma tesekkurler
100 tane din varsa sen 99 tanesini reddediyorsun birine inaniyorsun bende 100unude inkar ediyorum bu senin inancin sana saygi duyuyorum ama bana dinini dayatma kurallarini anlatma ilgilenmiyorum tesekkurler
Ay yeter diddirtdit evlen yazma yahu yazmaaa istemiyorum bildirim
Kusura bakarım herkese saygı duymak zorundasın. Islam hoşgörü diniydi noooldu😂 eksik okumuşsun canim sen.
Sen oku sen iman et, seni ilgilendirmez benim şahsi meselem maneviyatım Allah inancım. bana bu konuda tek bir şey diyemezsin yazma artık baydın.
Ya he he
Sen bul. İddia eden sensin
Yoo müslümanım ve gayette evlenirim Sanki islamın her şartını yerine getiriyormuş gibi bir bu mu gözünüze battı? Yabancıyla da evlenirim dinime de inanmaya, namazımı kılmaya, Kur'an'ımı okumaya devam ederim Günahı sevabı Allah'la benim aramda
Ay bu kuran bile okumamistir. Erkek inancsizla evlenemez ehli kitap sahibiyle evlenebilir ancak. Buda meal ve tefsiri buyur
Ortak koşan kadınları iman edinceye kadar nikahlamayın, inanan bir cariye, hoşunuza gitse de ortak koşan bir kadından daha hayırlıdır. Ortak koşan erkekleri de inanıncaya kadar nikahlamayın, inanan bir köle, hoşunuza gitse de ortak koşan bir erkekten daha hayırlıdır.
2–Bakara Suresi 221
Ateistler Allah’a maddeyi ortak koştukları, yaratılışı tesadüflere bağlayıp Allah’ın yaratıcı, sonsuz, varlıkların sürekliliğini sağlayan gibi sıfatlarını maddeye verdikleri için ortak koşanlar sınıfındadırlar
Sana yardımcı olayım: kurul.diyanet.gov.tr/.../musluman-erkek-gayrimuslim-bir-kadinla-evlenebilir-mi-
AYETTE HER SEY COK NET YALVARIRIM YAZMAYIN OZELDEN KONUSUN
@Zzzazzz kitap oku biraz okuduğunu anlamiyorsun.
En iyisi sen ikimiz de engelle. Çünkü ben cevap verme hakkımı kullanıcam
Buna değmez ama haberin olsun😚
Zırlamana değmiş
Ne?
Kardeşim cidden kitap oku ya. Yarım yamalak mı okuyorsun, n' apıyorsun?
Hristiyan ve Yahudiler dinsiz mi? Emredersin paşam
Türk kadını profli düşük genelde yani umursanmamalı. İlişki olayına önem vermek ayrıca saçmalık.
Ülke melez bir toplum olur bu gidişle. Cocukta ki milliyet anlayisi degisir hangi milliyetten olacak
Bana da İtalya' dan bulsana bir tane yakışıklı 😂
Hiçte umrum da değil nedense
Yabancı gelinlerin sayısı arttı zaten
Kesin böyle olmuştur. Nabız ölçme sorusu :D
Nabız ölçme sorusu? 😂
İnternet ortamından alınmış fotolar.
Ne atarsam atayım senin için "internet ortamından" alınmış olucak o yüzden sen inanmasanda olur 😂
Fotoğrafta öpüşen kız Türk değil.
Kız benim? :D
O kız çekya ya da polonyalı değilse başka bir şey bilmiyorum ispatında zorunlu değildi illa foto paylaşma gereği duydun.
Tipten millet analizi yapıldığını ilk defa duydum :D Çekya'lılarla Polonya'lılara benzediğimi bilmiyordum teşekkürler normalde fotoğraf atmıycaktım dediğin gibi bir şey kanıtlamam gerekmiyor ama böyle yazan bir kaç tane çıkınca paylaşmak istedim Şimdi de "sen bunun altınada yatıyorsundur" "ahlaksız" "bu sen değilsin" diyorlar :DD boşver sen böyle düşünsende olur
Görüşlere özellikle baktım benden başka böyle yazan olmamış.
Çirkin yorumlar onlar ben insanın hayatına karışmam da bu tarz sorular kurgulanmış geliyor bana😀
Yazılan yorumların altında erkeklerden var öyle yazan birkaç tane k*ncık kaldırdık yorumlarını
Ben de internet ortamında her milletten kızla aşırı rahat iletişim kurarken Tükler hiç cevap bile vermiyor. Benim de bi yurtdışı görüp rahatlamam lazım. Mesaj attığım kızlar Avrupada' da değil alakasız ülkedeler. İran' a bile gitsem çok rahat biçimde kız arkadaş bulurum. Burada 27 yaşına kadar anca 2 kızla olabildim.
Cevap vermek zorunda değiller. Sevgilim olmasa ve Türk biri mesaj atsa bende cevap vermezdim. Türklerle kurduğum bütün ilişkiler erkek olan arkadaşlarımla görüşüyorum diye mini giyiniyorum diye bitti Artık bir önyargım var Cidden hayattaki en büyük şansım İtalya'ya gitmekmiş
Cevap vermek mecburiyetleri yok da işte beklentileri yüksek diyorum. Hiç bu kadar kapris görmedim başka kızlarda.
Öyle düşünüyor olabilirsin ama bunun Türk ailelerin kızlarını yetiştirme tarzıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ya da muameleye muamele şeklinde Beni kısıtlayan eski sevgilime karşı bende sürekli kaprisli tripliydim Şuanki erkek arkadaşımla hiç böyle bir sorun yaşamadım
gitsinler de kurtulak madem ya
Ulusal kaşar
Eminönünde aç gelen geçen çaksın sana
Boş düşünce net
Buda ayri bir gerzkali işte.
Sensin canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?