Aşk İlişkileri Bir erkekte sevdiğiniz fiziksel özellikler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aklınıza gelen söyleyin :) bir çok detay olabilir. Güncellemeler+1 yıl Daha fazla görüş yapıcak yok mu :)? Bir erkekte sevdiğiniz fiziksel özellikler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
huat67 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Gülüşü.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Direk genetik bir şey. Zor bu be :) Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaslı olması 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Hangi kas türü Peki. Genel bir kas bütünlüğü mü yoksa belli bölgeler var mı? Yorumla MarsRafinha +1 yıl Bilhassa omuz hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler. Eğer eklemek istediğiniz kas dışında bir şeyler varsa dinlemek isterim :) Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ben de uzun olduğum için uzun olması hoşuma gidiyor. Yorumla Soran +1 yıl Boynuz ne kadar ve erkek kaç olmalı? Yorumla MarsRafinha +1 yıl 170 boyum. Benden uzun olsun yeter Yorumla Soran +1 yıl Bu arada damarlı eller cidden kızların hoşuna gider mi damarlı kollar falan Yorumla MarsRafinha +1 yıl Evet bayağı Yorumla Soran +1 yıl Nerelerde damarlar hoşunuza gider Peki Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız mı oldunuz Yorumla MarsRafinha +1 yıl Yok rahatsız olmadım. Genelde kollar eller bacaklarda falan hoşuma gidiyor ama bir yere kadar. Şu Steroid kullananlarda çok hoş durmuyor. O ne öyle tıpci olsan üzerinde anatomi çalışırsın Yorumla Soran +1 yıl Peki yanlış anlama ama erkek cinsel organında damar hoş duruyor mu. Genelde böyle bir beğenti varmış yoksa şehir efsanesi gibi bişey mi bu Yorumla MarsRafinha +1 yıl Hiç görmedim o yüzden bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki anlayışın için teşekkür ederim :) Yorumla MarsRafinha +1 yıl Rica ederim Yorumla
OğlakkOcakk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Güzel eller 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Bu bende var galiba bi kaç kız ellerimi beğenmişti mutlu oldum şimdi :) Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama ellerim damarlı değil galiba damarlı eller hoşlarına gidiyormuş :) Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Gerek yok ki ne fark eder Yorumla Soran +1 yıl Ellerimi görmek ister misin :) Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Peki :) Yorumla Soran +1 yıl Başka ne ekleyebilirsin eller dışında Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Geniş omuz Yorumla Soran +1 yıl Peki kas hoşuna gider mi Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Fazlası itici Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerde kalça nasıl olmalı Peki Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Ne biliyim Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler güzel yorumlarınız için Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl 🙂🙂 . Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsun Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Tatlı sen? Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkıldı ya özelden konuşsak olur mu :) kolay gelsin bu arada :) Yorumla OğlakkOcakk +1 yıl Olur teşekkür ederim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gülüşü..
Direk genetik bir şey. Zor bu be :)
Kaslı olması
Hangi kas türü Peki. Genel bir kas bütünlüğü mü yoksa belli bölgeler var mı?
Bilhassa omuz hoşuma gidiyor
Çok teşekkürler. Eğer eklemek istediğiniz kas dışında bir şeyler varsa dinlemek isterim :)
Ben de uzun olduğum için uzun olması hoşuma gidiyor.
Boynuz ne kadar ve erkek kaç olmalı?
170 boyum. Benden uzun olsun yeter
Bu arada damarlı eller cidden kızların hoşuna gider mi damarlı kollar falan
Evet bayağı
Nerelerde damarlar hoşunuza gider Peki
Rahatsız mı oldunuz
Yok rahatsız olmadım. Genelde kollar eller bacaklarda falan hoşuma gidiyor ama bir yere kadar. Şu Steroid kullananlarda çok hoş durmuyor. O ne öyle tıpci olsan üzerinde anatomi çalışırsın
Peki yanlış anlama ama erkek cinsel organında damar hoş duruyor mu. Genelde böyle bir beğenti varmış yoksa şehir efsanesi gibi bişey mi bu
Hiç görmedim o yüzden bilmiyorum
Peki anlayışın için teşekkür ederim :)
Rica ederim
Güzel eller
Bu bende var galiba bi kaç kız ellerimi beğenmişti mutlu oldum şimdi :)
😅😅
Ama ellerim damarlı değil galiba damarlı eller hoşlarına gidiyormuş :)
Gerek yok ki ne fark eder
Ellerimi görmek ister misin :)
Hayır
Peki :)
Başka ne ekleyebilirsin eller dışında
Geniş omuz
Peki kas hoşuna gider mi
Fazlası itici
Erkeklerde kalça nasıl olmalı Peki
Ne biliyim
Peki teşekkürler güzel yorumlarınız için
🙂🙂 .
Napıyorsun
Tatlı sen?
Canım sıkıldı ya özelden konuşsak olur mu :) kolay gelsin bu arada :)
Olur teşekkür ederim