Güzellik & Bakım Erkeklerde en çok hoşunuza giden fiziksel özellik nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sıralama yapar mısınız? İdeal kilo>kas>yakışıklılık Kas>ideal kilo>yakışıklılık Yakışıklılık>ideal kilo>kas İdeal kilo>yakışıklılık>kas Kas>yakışıklılık>ideal kilo Yakışıklılık>kas>ideal kilo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sorumu süper soru seçen KS adminlerine teşekkür ediyorum Erkeklerde en çok hoşunuza giden fiziksel özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
firdob_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Yakışıklı olunca ztn kilo ve kad olmadına grk var mı 😂🤣nefes alsın yeter abe 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinden Yorumla medoş2121 +1 yıl kendin içinmi sordun haha Yorumla Soran +1 yıl @medoş2121 Hayır yorumu yazan kızın söylediği şeylerden bir şey anlaşılmıyor demek istedim Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Boy niye boy boy boy boy 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Peki boyu da katarak 4 lü bir önem sıralaması yapar mısın? Yorumla XxBloomxX +1 yıl Boy ideal kilo yakisiklilik kas Yorumla XxBloomxX +1 yıl Ama boyu cikarirsak c dedim Yorumla Soran +1 yıl C şıkkı dediğin hangisi? Şık yok ki burada. Yorumla Soran +1 yıl Sen boya çok bakıyorsun sanırım. Peki boyu uzun olup zayıf olsa? Yorumla XxBloomxX +1 yıl Iste o olmaz cirkin duruyo oyle olacagina ort. boy olsun kalipli olsun Yorumla XxBloomxX +1 yıl Hanggisi olabilir aw a b c demek ki 3. Olan Yorumla Soran +1 yıl Tamam da o sıra bende aynı durmuyor awk. Oya göre değişiyor Yorumla XxBloomxX +1 yıl Aa degisik. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yakışıklı olunca ztn kilo ve kad olmadına grk var mı 😂🤣nefes alsın yeter abe
Hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinden
kendin içinmi sordun haha
@medoş2121 Hayır yorumu yazan kızın söylediği şeylerden bir şey anlaşılmıyor demek istedim
Boy niye boy boy boy boy
Peki boyu da katarak 4 lü bir önem sıralaması yapar mısın?
Boy ideal kilo yakisiklilik kas
Ama boyu cikarirsak c dedim
C şıkkı dediğin hangisi? Şık yok ki burada.
Sen boya çok bakıyorsun sanırım. Peki boyu uzun olup zayıf olsa?
Iste o olmaz cirkin duruyo oyle olacagina ort. boy olsun kalipli olsun
Hanggisi olabilir aw a b c demek ki 3. Olan
Tamam da o sıra bende aynı durmuyor awk. Oya göre değişiyor
Aa degisik.
Hiç bişey