Sevgilim işsiz ve ben Hemşireyim?

Arkadaşlar 1 senedir çok iyi kalpli ve sabırlı bir erkekle tanişiyorum ben 23 yaşindayim ve Hemşirelik okuyorum yakinda universiteyi bitirip işe başliyacam sevgilim 28 yaşinda ve işletme bitirmiş ama işsiz. her konuda anlaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz tek anlaşmadığımız konu benim Hemşirelik oğrencisi olmam ve sevgilimin işsiz olmasi. Sevgilimin iş bulmasi için çok çabaliyorum web uzerinden hatta universite hastanemizde bile iş bulmaya çaliştim. sevgilimin dünyaya bakış açısı biraz farklı hiç bir şeyi onemsemiyor ve bazen neden yaşıyoruz olup gidcez diyor.

6 sene boyunca antidepresan kullandi bunun bir sorun olduğunu duşunmuyorum çunku her konuda onu desteklicemi ve anlayişla yaklaşacağimi ona gösterdim ancak biraz hayata karşi motivasyonu düşük her ne kadar ben heyecanliyim o daha sakin ve sabırlı.
Aslında o beni tamamliyor ama dediğim gibi iş bulma çabasi yok ben daha çok onun için çabaliyorum bazen yoruluyorum keşke benim duygularimi anlasa diyorum çunku dağ gibi erkek istoyorum biraz benim için çaba gösteren ve bana korkma ben yanindayim diyen bir erkek istiyorum ben her ne kadar güçlü olsam da içimde kuçuk duygusal bir kadin yaşiyor bana biraz yardim edin sizce napmaliyim ondan uzaklaşmak mi doğru? yoksa gelecekte problemim olur mu? Onu sevdiğimden eminim
Bu konuda Bana yardim edin arkadaşlar 😞
Sevgilim işsiz ve ben Hemşireyim?