19 yaşında olarak hiç içimden gelmiyor biriyle konuşmak, buluşmak, sevmek, sevilmek, birlikte anılar edinmek, onunla mutlu olmayı dilemek... bende bu hevesler hisler tükendi. sizde?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu beğenir misiniz- çok kolay kocaman like butonuna basabilirsiniz
Yok bee. Zamana bırak. Bir gün aşık olursun çok seversin sevdiğin kadar sevilirsin daha çok sevilirsin. Fakat geçiçi herşey. Yalnız kalırsın garip kalırsın ıssız olursun
Evet o yüzden de olabilir flörtoz değilsin kişilik olarak benim bahadır yok hiç isinabildigim biri olmadı bende saldım sende sanırım o şekilde bir durum var
Uzun zaman olmuş ben kalk bı silkelen bagimlilik yapıyor ben de o durumu yaşıyor sayılırım psikolojik olarak iyi hissetmiyorsun belki orda bir şey yok ama mutusuzsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gerçekten ilişki yapmamışsındır bi gerçekten sevsen o zaman görürsün aslında
çok istiyorum
Artık ilişkiler tek kullanımlık mendil gibi olmuş insan kolay kolay kimseye güvenemiyor.
Henüz olgun ve kaliteli bir insanla tanışmadığın çok belli
Biseler yqşamıssın demek ki piskolojik felan ondandır
ya çok insan tanıdım tek sorun o olabilir. erkeklere doydum
Doğrudur kuzu
Daha dur bakalım. Neler neler göreceksin
dünya uzun günler kısa farkındayım
Yok bee.
Zamana bırak. Bir gün aşık olursun çok seversin sevdiğin kadar sevilirsin daha çok sevilirsin. Fakat geçiçi herşey. Yalnız kalırsın garip kalırsın ıssız olursun
Mutsuzsun ya da boş bir şey olarak goruyorsun
asla mutsuzum diyemem de kovalayamıyorum aşk denen mereti
Evet o yüzden de olabilir flörtoz değilsin kişilik olarak benim bahadır yok hiç isinabildigim biri olmadı bende saldım sende sanırım o şekilde bir durum var
eskiden çok insanla randevulaştım da sıkıldım gerçekten
Bir durum var ya da bir şeyler yaşamışsin kafan dolu
sadece sıkıldım gerçekten
Ne zaman dan belli böylesin pandemiden dolayı ise gayet normal
aralıktan beri
Uzun zaman olmuş ben kalk bı silkelen bagimlilik yapıyor ben de o durumu yaşıyor sayılırım psikolojik olarak iyi hissetmiyorsun belki orda bir şey yok ama mutusuzsun
Neden heyecan vermiyor, ulaşmak istediklerine odaklandın ve çabuk elde ettin yahut daha aşık olmadın ve öncelerini aşk zannediyorsun.
Aşk meşk işlerine ara ver başka şeyler yap
1 yıldır sahalarda değilim
Devam o zaman seni heveslendirecek adamla karşılaşana kadar
hadi inşallah aptallaşmayı özledim
Aynen aşk müthiş bir şey
Pandemi psikolojisi bu galiba, herkes aynı.
yok ya dışarı bir çıkıyorum herkes yalnızlıktan nefret eder olmuş manita kasmış ama hiç bana göre değil
İlginç, derdin ne ki o zaman? Dmden konuşmak ister misin mahsuru yoksa?
fark etmez
Cevap vermicek misin?
Daha yasin 19 ne bu bosvermislik kuzum
ben de onu sorguluyorum
İleride düzelir
bu dünya aklımdakine uymadı uymasın
Çokmu aykırısın
hayır şarkı sözü beyamca
😊😊😊😊😊😊
Aynısıyım
Aha bu ben :D
Mineral ekskliği