Bekar ve yalnız bir evde yaşayan erkeğin evine arada temizlikçinin gelmesine ne diyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
soru benlik. 7 yildir bekar yasiyorum memurum iki haftada bir duzenli olarak bi abla geliyor 250 lira veriyorum. dip bucak temizler. yani anormal bisey gormuyorum. bunu
Peki evde olur musunuz temizlik sırasında?
hayir rahat rahat temizlesin abla, zaten calinacak ozel esyam oyle yok alirsa mermilerimi tabanca serjorumu ev esyalarini calwr 1 yildir duzenli olarak geliyor zaten. sagolsun yemek yapar bide.
Oooo ne güzel ama siz iyisiniz, art niyetiniz vs yok işte... ben benimki ne düşünür, ne gözle bakar bilemiyorum ki
olurmu ya. istesem genc kizlarda vardi gelip bizden biri temizlesin diye. bekar bi erkegim yani gelse evde zaten durmamda hos olmazdi hani 30 lu yaslarda bi abla bosanmis e parayada ihtiyaci var normalde 150 200 e gelirler ben 250 veririm. bazende 300 falan
Aynen evde durmanız hoş olmaz, ince hareket ve vaayy ayrı zamanda cömertsinizde, maşAllah ne güzel 🥲
herkeze cinsellik gozuyle bakmak karaktersizliktir. ne demek istediginizi anladim.
Aynen öylee...
malesef ulkemiz cinsel acligin afrikasi. ornek iki gun once ihbara gittik adamin biri oz yegeniyle iliski esnasinda yakalanmis. dayak yemisler biz zor aldik kalabaliktan 2 serjor bosalttim dagilmalari icin. kiz resit isteyerek yapmis. biz sadece bunlari korumak icin gittik.
Ciddimisiniz? rezalet ve ötesii, utanç vericii, öz yegen ve dayı/amca? Ööğğ 🤢
Dünya ne hale gelmiş beee, bu yüzden bu felaketler bitmiyor
cok var boyle alistik ya. artik midem bulanmiyor.
ayenn oyle..
Çok mu var? Omg felaket!! 😮
İşte gelde bir adama güven ve evlen
herkezi ayni kefeye koymamak lazim bu yasa kadar evlenmememin sebebi erken oldugu icindi. 27 yasindayim. zamani geldigini dusunuyorum
Koymuyorum da güvenmeye korkuyorum, kaç darbe yedim be... aynen, hayırlısı olunca, gün gelince olacaktır zaten
Gelir ne var bunda? Kendisinin zamanı yoksa ya da temizlik yapmayı sevmiyorsa bu demek değil ki pislik içinde otursun
hiçbir sakınca yok ki? erkekler ev işlerinde marifetli olmadığı için gayet mantıklı
Öylede, bir şey olur falan... bir senedir ayrı yaşıyor ve bunu bana yeni söylüyor, normal mi?
evet bence normal. erkekler sorun olacağını düşünmediği şeyleri geç söyler. ama onun aklına senin düşündüğün tarz birşey olsaydı sana en başta söyler ve senin bunu düşünmemeni sağlayıp arkadan hizmetçiyi götürürdü. ama ayıp etmeyelim büyük ihtimalle temizliğine gelen kişi 40 yaşından büyük teyzenin biridir
İnşAllah öyledirr, çok sinirliyim, yazıp yazıp duruyor, görüldü atıyorum
yapma bunu ya. gereksiz yaptığın güzel kardeşim. sonra çocuk sıkılacak vazgeçecek pişman olacaksın. git yaz gönlünü al. olmadı temizlik günü evine git gör niye mantıklı Güzel davranmak varken böyle saçma şeyler yapıyorsunuz.
Mesafe var kardeşim, istediğim zaman öyle çıkıpta göremiyorum... bana kız konusunda bi kaç kez dürüst davranmadı, güvenmiyorum samimiyetine, tamam belki kötü bir şey yapmıyordur ama...
he bak daha önce yediği hurmalar varsa haklısın. yav sizde böyle hep eksik yazıyorsunuz yorum yaptıktan sonra farklı birşey çıkıyor
Sdsjdsj aynen, Instagramda kızın birini takip ediyordu, öyle kim olduğunu sormuştum, tanımadığını söyleyip silmişti, sonra ben hesabımı bi kaç günlüğüne dondurup tekrar açtığımda bi baktım ki ne göreyim, aynı kızı takibe almış? Sonra ne bileyim ya, güvenmiyorum kendisine
vay hıyar oğlu hıyar. abi bende mi sorun var anlamıyorum. biriyle olmaya başladıktan sonra ben herkesi siliyorum çıkıyorum takipten tek aptal ben miyim
Estağfurullah, en iyisini yapıyorsun gerçekten, hiç değişmee, hep böyle kal!
peki bir erkek bunu yapınca neden görünüz kalkıyor?
Genelleme yapıyorsun, her erkeğin bir olmadığı gibi, her kızda bir değil. Ben şahsen daha çok sever, daha çok bağlanırdım... ve güvenim tam olurdu
@ipotekkafalar valla karşıma hiç böyle biri çıkmadı. kimin için yapmayı düşündüysem iki gün sonra götü kalktı
@ipotekkafalar yeapp?
@ipotekkafalar ben allah yolundayım
Demek ki havalı tiplerle birlikte olmuşsunuz hep
lan havalı tip değildi ilk başta. biraz ilgi şefkat gösterdik hoşuna giden şeyleri yaptık ondan sonra havalı oldu
@ipotekkafalar kardeşim allah yolundayız gece gece yoldan çıkarma bizi töbe estağfurullah Allahu Ekber
Tamam işte kendini bi b*k sanan kızla birlikte olmuşsun, özgüven gelmiş sadece ama karakter aynı
“Tövbe estağfurullah Allah’u ekber” 😂😂
karıya bak gelip miyavlıyor ulu orta yerde şimdi tutucak köpeğin biri görecek ebesini
valla doğru insan olduğuna inancım kalmadı
@ipotekkafalar sana 48 inde dayı lazım jcmsncdn
@ipotekkafalar az önce kızın biri adımı bildi şimdi de bu. var bu işte bir ibnelik ama hayırlısı
Kız kardeşim gelmeyene kadar benim de evime temizlikçi geliyordu.
Peki temizlikçi geldiğinde siz evde mi duruyordunuz?
Bazenleri
Uslu durduğu sürece ve kadın efendi olduğu sürece bir sıkıntı çıkmaz
Olabilir temizlik yaomak istemiyordur temizlikçi çağırıyor olabilir ynai ne var bunda
Eee nolmuş. İş bu iş. Birileri ekmeğini kazanıyor. Ne kadar art niyetli olmuşsunuz.
her şeyde bit yeniği aramayın adam çalışıyor vakti yoktur ayrıca günümüzde maalesef erkekler ev işlerinden anlamıyor olabilir
Eski konuştuğum çocuğun evine geliyodu 45 yaslarinda bi kadin. Ama takmiyodum ben. Gelsin napiyim...
45 yaşlı, 20’lerinde falan olsa kötü
Oyle deme bunlar o yaslardaki kadina art niyetle bakiyolar asıl. Yani hepsine degil se biraz rahat ve vucudunun yaşına göre gideri varsa hatta kanı bozuksa asıl onla seks düşünüyorlar olgun fantazisi yani anladin mi.
Ama ben kadina bakmadım bile umrumda değildi çocuğunki pek calismiyodu çünkü hshsjsjddsdf
Kötüü yaa üff
Art niyetli olan var mı peki?
Bilmiyorum, görüştüğüm kişi bana bunu yeni söylüyor ve bir yıla yakın yalnız oturuyor?
Bişi çıkmaz o işten.
Nerden biliyorsunuz
Mantıklı düşünelim. Ben seni temizliğe çağırıyorum sen benle seks yapar mısın
Tövbeee
Hayır yani erkek belki bi kaç hareket yapar, kadında şeyse iştee üff neler düşünüyorum
Bak işte saçma düşünüyon
Gelebilir ne var bunda
Aklıma küçük Emrah'ın annesi geldi
Niye, ne oluyordu?
O da temizliğe gidiyordu ya oradaki adamla cinsellik yaşıyordu
Ciddi misin? Hiç izlemedim 😅
Ne kötü ama, bu devir kötü ya... olur mu olur
En azindan o sahnelerini YouTube'dan aç izle 😂😂 bence aklına direkt kötü bir şey gelmesin her erkeğin içinde art niyet yoktur. Kadın belki gerçekten ekmeğinin peşinde biridir o tür şeyler yoktur. Ortam öyle bir hale gelmiş ki herşeyde bir şey arar olduk sende haklısın
Öylee, kadın ufak bir şey yapsa adam hemen düşüyor... bazen kadın bir şey yapmasa bile adam onu taciz ediyor... öyle bir devirdeyiz ki, bazı hocalara baktığımızda bile hocalığından şüpheleniyor insan. bu devirde bazı hocalara bile güvenilmiyorken, eşe dostta gvenmek mi?
Kesinlikle öyle valla haklısın, bir çoğu insanın zihninde sapkınlık var ondan kimse için bu bunu yapmaz diyemezsin çünkü emin olmak zordur. Böyle biri ise zaten eve gelen temizlikçi tek değil gittiği her ortamda arayış içinde olup birini düşürme derdin de olur
Ayneeenn öylee... temizlikçinin kim olduğuna bağlıyken, adamın ise ne düşünceler içinde olduğuna... sevgilisiyle bel altı konuşmak isteyen ya da konuyu oraya getirmeye çalışmak isteyen biri nasıl davranır, ne gözle bakar hiç bilmiyorum
İkisinde de irade mevcutsa sıkıntı yok
Bana da feliyor, gayet normal
Ne var bunda
Normal bir durum
normal degıl mı =
Genç ve kadınsı ise sıkkıntı olabilir
Bencede
Evi bok mu götürsün?
Hizmetli prn