Eğitim & Kariyer Bir erkeğin evlere temizliğe gitmesi abes mi karşılanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Temizlik yapmayı seviyorum hem parası da güzel yani Güncellemeler1 yıl Peki siz evinize erkek temizlikçi çağırır mıydınız? Güncellemeler1 yıl Evinize erkek temizlikçi çağırır mısınız? Bir erkeğin evlere temizliğe gitmesi abes mi karşılanır? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pansy65 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence abes filan değil sonuçta ihtiyaç için çalışıyorsun zaten memnun kalan sürekli çağırır ve çevresine de önerir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle oluyor zaten genelde Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yani alışılmış bir şey değil pek ama artık sosyal medyadan da görüyoruz temizlik yapan erkekler var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Kadir ezildi falan yapıyor Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Evet instagram da da kel bir adam vardı foşur foşur temizleyen😅 Yorumla Soran 1 yıl Elimize sağlık 😂 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl 😅 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 443 cevap paylaştı. Bence normalleştirin😃 ama işte eve erkek gelip temizlik yapmasini her Türk erkeği izin verirmi sanmam jsjjs 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok zaten kadinlar çekiniyor genelde ama ben normalden ucuza yaptığım için arada çağıran oluyor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Eve boyacı da çağırıyoruz sonuçta cekinecek bir durum yok evde mahremi olan erkek olursa sıkıntı olmaz Yorumla Soran 1 yıl Evde nasıl erkek olsun hepsi iste çalışıyor Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Vardiya diye bir sey var Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kadir Ezildi yaparken nasıl sorun yoksa sende de sorun yok boş ver 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama o evlere temizliğe gitmiyor diye biliyorum Yorumla befoderler 1 yıl Misal diyorum işte. Onlar da temizlik yapıyor. Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 1 yıl Hayır ( Erkekler) de çok güzel temizlik yapıyor ! ! 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet çoğu kızdan daha güzel temizlik yapıyorum Yorumla GiZLiZEVKLi 1 yıl Elinize sağlık Yorumla
Busecimm61 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne alaka pompacı olan bayanlar garipmi karşılanıyor ekmek parası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onlara alıştı artık insanlar ama ben evlere temizliğe gidiyorum diyince tuhaf bakıyorlar Yorumla Busecimm61 1 yıl O zaman hastanede temizlik yapan insanlarda utansın Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Günlük temizlik görevlisi arayan şirketler hastaneler var erkek kadınEv zor olur biraz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ama diş alan da çalışamıyorum ev ortamında daha rahatım Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Sorun olmamalı, temizlik yapacaksın sadece sonucta 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet temizlik yapıyorum sadece Yorumla Sitsili 1 yıl Ne güzel iste Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ulan adam saki o*spuluk yapiyor. Adam gibi calisiyor. Ne ml ml yorumlar boyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kötü bisey yazan pek yok aslında herkes normal karşılamış Yorumla
gizlitinkerbell Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Bizim toplumumuzda biraz abes karşılanabilir ama gayet doğal bişey aslında sevdiğin işi yapman çok güzel kötü şeyler diyenler olursa dinleme herkesin hayatı kendine 🌸 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen pek bahsetmiyorum zaten Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl abes otesi abes yani abes de yaninda az kalir 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden erkekler temizlik yapamaz mı Yorumla yarenimsii 1 yıl yapabilir de evlere niye gidiyo Yorumla Soran 1 yıl İş için Yorumla mechlbestekar 1 yıl Sen yap o zaman Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla mechlbestekar 1 yıl Kıza diyorum abes diyor ya Sen yap o zaman diye Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl yalniz yasayan erkeklere gidebilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıyorum zaten genelde Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bi inşaatta bi temizlikte para var gidin valla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşaat çok zor ya oralarda çalışamam Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Bence olur yani neden olmasın olmalı yani 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede olmalı Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 478 cevap paylaştı. Erkgk adam ev işi yapmaz. para kazanır getirir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Para kazanıyorum zaten Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 601 cevap paylaştı. İşini iyi yaptıktan sonra karşılanmaz sanıyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç duymadım, bilemedim. 0 0 Yorumla
nissanzlı Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ney ney ndmd 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu 😃 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Gayet normal 😑 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normal mi Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Olmaz 0 3 Yorumla KaplanKral101 1 yıl Olmaz derken abes karşılanmqz anlamında Yorumla KaplanKral101 1 yıl Ben çağırmam, evde anam bacım var Yorumla Soran 1 yıl Pek kadinlar çağırmıyor zaten Yorumla
Deryaa___Bakırkoy Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl var mı iş beraber gidelim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Oluyor ama genelde bekar erkekler çağırıyor beni Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Oyyy Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Sıra bende diyolarmı Yorumla Soran 1 yıl O ne demek Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl boş ver Yorumla diablok 1 yıl 😂 😂 😂 Yorumla
jackhans70 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl kaç para 0 2 Yorumla jackhans70 1 yıl ee bak Yorumla jackhans70 1 yıl memnunlar mı Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden abes olsun ki 0 0 Yorumla
AtinalıKreusa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Hayır neden olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Normal mi yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence abes filan değil sonuçta ihtiyaç için çalışıyorsun zaten memnun kalan sürekli çağırır ve çevresine de önerir
Evet öyle oluyor zaten genelde
Yani alışılmış bir şey değil pek ama artık sosyal medyadan da görüyoruz temizlik yapan erkekler var
Evet Kadir ezildi falan yapıyor
Evet instagram da da kel bir adam vardı foşur foşur temizleyen😅
Elimize sağlık 😂
😅
Bence normalleştirin😃 ama işte eve erkek gelip temizlik yapmasini her Türk erkeği izin verirmi sanmam jsjjs
Yok zaten kadinlar çekiniyor genelde ama ben normalden ucuza yaptığım için arada çağıran oluyor
Eve boyacı da çağırıyoruz sonuçta cekinecek bir durum yok evde mahremi olan erkek olursa sıkıntı olmaz
Evde nasıl erkek olsun hepsi iste çalışıyor
Vardiya diye bir sey var
Kadir Ezildi yaparken nasıl sorun yoksa sende de sorun yok boş ver
Ama o evlere temizliğe gitmiyor diye biliyorum
Misal diyorum işte. Onlar da temizlik yapıyor.
Hayır ( Erkekler) de çok güzel temizlik yapıyor ! !
Evet çoğu kızdan daha güzel temizlik yapıyorum
Elinize sağlık
Ne alaka pompacı olan bayanlar garipmi karşılanıyor ekmek parası
Onlara alıştı artık insanlar ama ben evlere temizliğe gidiyorum diyince tuhaf bakıyorlar
O zaman hastanede temizlik yapan insanlarda utansın
Günlük temizlik görevlisi arayan şirketler hastaneler var erkek kadın
Ev zor olur biraz
Biliyorum ama diş alan da çalışamıyorum ev ortamında daha rahatım
Sorun olmamalı, temizlik yapacaksın sadece sonucta
Evet temizlik yapıyorum sadece
Ne güzel iste
Ulan adam saki o*spuluk yapiyor. Adam gibi calisiyor. Ne ml ml yorumlar boyle
Kötü bisey yazan pek yok aslında herkes normal karşılamış
Bizim toplumumuzda biraz abes karşılanabilir ama gayet doğal bişey aslında sevdiğin işi yapman çok güzel kötü şeyler diyenler olursa dinleme herkesin hayatı kendine 🌸
Aynen pek bahsetmiyorum zaten
abes otesi abes yani abes de yaninda az kalir
Neden erkekler temizlik yapamaz mı
yapabilir de evlere niye gidiyo
İş için
Sen yap o zaman
Neyi
Kıza diyorum abes diyor ya Sen yap o zaman diye
yalniz yasayan erkeklere gidebilir
Öyle yapıyorum zaten genelde
Bi inşaatta bi temizlikte para var gidin valla
İnşaat çok zor ya oralarda çalışamam