Sorum daha cok erkeklere
''Erkek adam temizlik yapmaz'' mı dersiniz?

Annem çalışan birisi ve genelde Süpürge tutarım bazen camları silmişliğim bile var... Zaten eşim çalışan birisi olursa ve hastalandığı durumlar olursa gene yaparım.. Zaten ev işi diyoruz ama kadının yapamayacağı iş lerde olabiiliyor erkek gücü gerekiyor... Kavonoz açma muhabbeti gibi.. Ayrıca eşim hastalandığı zaman bile gerekirse onu kendi elime banyo bile yaptırırım yani çorba artık çok klasikleşti..
Bizim camlar biraz sıkıntı bir yerde o yüzden dışarıda kileri silmesine izin vermiyorum pek... Bunları gözükmesin diye yazmadım... Dediğim gibi eşim hasta olduğunuda banyosunu yaptırırp sonra sıcak bir çorbasını verip saçlarını tararım daha sonra ona sarılır uyurum...
Evet Birde bunları Hak eden Prenses bulmam lazım..
Annem hastalandiginda halsiz oldugunda yardim amacli etrafin bir kabasini alirim yani ne var bunda ilerde esimde yatak dosek salya sumuk hastalanirsa gene ev islerine musait oldukca yardim eder yasam alanimizin duzenini ayni tutarim
Böyle bir görüntü olacaksa yapmasın adam.
Ailede temizlik yapılacaksa erkek yardım eder.
Babam sağolsun bulaşıkta yıkar evi de süpürür. Bende yarım ederim abimde.
Neden yapmasın. Ama bu fotodaki gibi değil. Eşine annesine ablasına yardım etmeli. İş bölümü yapılmalı
Cevap
76Cevap
Temizlik imandan gelir ama bunu gusül ile karıştıran var müminler var.. İkiside yanlış..
Ne temizlik imandan gelir ne de gusül temizliktir.. Bu mümin kardeşler temizliğe iman vurgusu yapıp ev temizliğinde imanı eşine bırakırlar.. Karısına takdırdığı türban ile sevap point takarlar.. Demokrat olmak lazım imandan önce..
Babam camları siler merdivenleri yıkar , perde takar.. Annemi yalnız bırakmaz..
yok efendim erkek adam bunu yapmaz erkek adam şunu yapmaz hee o erkek adam b*k içinde yüzsün öyleyse ;)
çalışan bir kadının eşi olarak yardım etmesi gerekmekte, yemek temizlik vs. ama ev hanımının eşi olan bir erkek için bence yapması abest kaçar..
Bulaşıkları yıkarım, yerleri süpürürüm, ocak silerim, çöpleri atarım. Bulaşık için eldiven isterim ama.
yapar tabi annem temizlik yaparken ben bir defasında evdeki eşyaların tozunu almıştım ama fazla tozda yoktu boşuna uğraşmıştım :D fakat 2-3 ayda bir periyodik olarak perde takarım affetmem :D eşyaların yeri değişeceği zamanda herkül herdaim görevdedir :D
Keske yapsa cook yoruluyorum ben süpursem oda silse
yapar yapar da herkes oturup o yaparsa olmaz. bu foto nedir yaa :D :D
sanırım karısı ceza vermiş :D
yapan çok azdır :/ ama vardır
ahaha resimdeki erkek durumunda ben olsam valla ben yapmazdım. ^^ ama normalde tabi ki eşine yardım etmelidir.
erkek adam mağrada yaşmyor neticede yapcak illaki ama bu resimdeki gibi bir şey çoğu kişi için hayal kadınlar kendinizi kadnırmayın boşa:)
Temizlik imandan gelir boş yere söylenmediyse tabiki erkek adam da temizlik yapar ben yapıyorum bir tarafımda eksilmiyor yani
Onca kadın bilgisayar başındayken yapmaz ama yalnızken yapar...
Eğer eşi hastaysa ya da yapacak gücü yoksa yapar elbette ama keyfi olarak yapmaz.
yapar yaparda resimdeki gibi değil herkes bir işin ucundan tutarsa öbür türlü olmaz
İşte yapar evde'de gerektiğinde yapar yani tek yasıyorsa
Ufak tefek işleri yapabilir tabi kendi istegi dogrultusunda
Valla ben yapıyorum. Odamı kimseye temizletmem kendim temizlerim. Temizlik imandandır
Erkek adam temizlik yapmaz erkek adam kıllı olur erkek adamın ter kokusu çekicidir. İyice piş bir oluşum oldu bunlar
bu şekilde olmasa bile öğrenci evinde mike mike yapar , yaptırırlar :D:D:D:D
Tv ye göz kulak olurum evde üstüme yoktur bu konuda :D
Benden tam ev erkeği olur :) Merak etme o iş bende.
o fotodaki çok saçma boyu kadar kızları olan erkek iş yapmaz ✔ 🚫
Yeri gelir yapar. temizlik erkekler için onur kırıcı bişey değil
temizlik yaparda böyle olacaksa atarım kafalarına süpürgeyi
fotoğraf çok hoş:D
temizliğin cinsiyeti olmaz yapacaklar tabi :D
bu derece yaptırmam ben zaten acırım :D
Hanım oturuyorsa bn yapıyorsam olmaz ama hastaysa yaparım
yalnız yaşıyorsa benim gibi bayanlar kadar olmasa da yapar ki yapıyorum..
tşkrler
Yapıyoruz maalesef... Nerede o eski ev hanımları :(
Tabiki yapar evde o da yaşıyor sonuçta bir zahmet yani :p
bu kadar kızın onunde temizlik yapan erkek erkek değil kılıbıktır tamam hayat müşterektir ama bu kadar da değil... ayaklarını da yıkasın bari ordakilerin tek tek hizmet hizmettir.
Yapar ama ben yaparken onlar öyle otursunlarda görelim😅
Normal şartlar altında yapmaz. bir eşi ablası kardeşi sevgilisi yoksa o evde o zaman yapar. Ben ünv. De yaptım yani hem temizlik imandandır
Erkeklik adamlikla bir alakası yok iğrenç iğrenç gezip yaşamaktansa yapmalı
Yapar yapmalı. Temizlik kadını erkeği olmayan bişeydir.
resme göre kesinlikle hayir.. ihtiyaca göre kesinlikle yapmali yoksa kendisi pislik içinde yaşar
Erkek adam temizlik yapmaz, erkek adam eşine yardımcı olur:)
Yapar tabi ama resimde ki kadar atmosfere girmesine gerek yok:D
Resimdeki gibi bir olay olamaz. Tek başına yaşıyorsa ya da evliyse iş birliği şeklinde yapar ancak..
Evde tek olunca bizimkiler tatil e gidince yapıyorum #D
hiç adetim değildir ama evdeki bayanlar rahatsızlandığında azcık toz alabilirim :D
evde 4 tane kadın varsa niye yapsın yahu bu herifde amma kılıbıkmış..
Onların wifisini keserim kalkıp kendileri yapsın
Yapan adamlar becerebilen erkek gözümde king'tir
bu temizlik değil ki çin işkencesi :D
bu fotoğrattaki gibi yapmaz ama :)
bn ynız yaşıyorum paraz günleri bnim temizlik günüm niye yapmasın :-D
Bu resimde ki gibi asla olmasın:D
Temizlik falan yapamam.
Bu devirde zor varsa bizm evede gonderin :))
Al snin olsn :p :D
Ahahah çok komik foto 😂😂😂
Olmaz böyle
Öyle adamı baştacı ederim :D
Aynen tam evlenilcek erkek 😅
yapcaklar tabikide bide yemek yapanlarda cok tatli oluyolar
Bu günleri de mi görecedik :D
Temizlik imandandır cinsiyet olmaz.
Eyvallah.
Erkek adam ne gerekiyorsa yapar
yapar da o fotoğraf olmamış
Beceriksiz
Sus beceriksiz, elinden bir iş gelmıyor
Yazabilse bide, bunda bile beceriksizsin
Beceriksiz
Peki !
dsfdsf
Ben hanım degılım diye kaç kere söylıcem sana?
Peki !
yapabilrde elbise ne alaka :D
bu resme bakarsak yapmam
evet yaparım
Hayat musterektır temızlıkte yapar camlarıda sıler
Yapar tabi ki. Özellikte yalnız yaşayanlar.
bence adamın erkekliğini temizlemişler burada :D
Yapar neden yapmasın ki
Yapar tabi ki. Onun da eli ayağı var
tek yaşıyorsan öğrencilikte vs evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar