Bir sene önce en yakın arkadaşımla konuşmayı kestik, bir sebebi yok yollarımız ayrıldı ve 9 ay kadar hiçbir şekilde görüşmedik.
Sonrasında ben ilk adımı attım ve barışmak istediğimi söyledim, fakat kendisi istemedi, hatta saygısızca davrandı. Senden büyük bir darbe yedim, beni bir daga rahatsız etme güzel bir arkadaşlığımız vardı ama bundan sonra olmayacak gibi ağır laflar etti. Ben hiç cevap vermedim kendi halinde bıraktım.
Şimdi bana istek atmış niyetini anlamıyorum? Ben de birkaç gün sonra hesabı herkese açık yaparken onun isteğini kabul etmiş oldum o anda unuttum istek attığını. Şimdi de öyle hikayelerimi izliyor. Niyeti ne sizce?
Sonrasında ben ilk adımı attım ve barışmak istediğimi söyledim, fakat kendisi istemedi, hatta saygısızca davrandı. Senden büyük bir darbe yedim, beni bir daga rahatsız etme güzel bir arkadaşlığımız vardı ama bundan sonra olmayacak gibi ağır laflar etti. Ben hiç cevap vermedim kendi halinde bıraktım.
Şimdi bana istek atmış niyetini anlamıyorum? Ben de birkaç gün sonra hesabı herkese açık yaparken onun isteğini kabul etmiş oldum o anda unuttum istek attığını. Şimdi de öyle hikayelerimi izliyor. Niyeti ne sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence de barısmak istiyordur, boş yere atmamıştır o isteği ☺️
Ben normalde hep olgun davranıp affederim. Ama bu sefer pek umursamıyorum açıkçası. Sen olsan affeder miydin? O kadar laflar etti burda daha söylemediğim.
ben birileriyle aram bir kez bozuldugunda maalesef tekrar ısınamıyorm eskisi gibi asla olamıyorum, karakterim böyle.. affederdim ama eski samimiyetim asla olmazdı olamazdı. Gördügüm yerde merhaba merhaba anca bu kadar. Kin tutamam kimseze ama sogduysam malesef geri dönüşü daha olamıyor
sana zeytin dalı 🕊 uzatıyor
Ama olur mu böyle dengesizlik, o kadar laflar etti daha burda saymadığım. Dalga mı geçiyor
pişman mı acaba 🙄
Sen olsan barışır mıydın?
çok mu ağır konuştu
Ortak arkadaşımız var bir kez onun hakkında konuştuk daha doğrusu sadece adı geçti diye delirdi. Adımı anma rahatsız oluyorum falan dedi. Çok büyük bir darbe yedim senden biçak izi taşıyorum falan diyor sanki kıza ihanet ettim. Sadece zamanında ona geri dönüş yapmadığım için trip attı. Ben de o hiç adım atmadığı hep benden beklediği için ne aradım sordum bu kadar yani.
pekte ağır bişeyler olmamış aranızda aslında eğer telafi ederse barışırdım
Arkadan girmek istiyor olabilir