Arkadaşlar birisi peşimi bırakmıyor sizce ne yapıyım bir duygusal yaklaşım oldu ne yapmam lazım?

Arkadaşlar Merhaba. Gündüzleri hava serinleyince yürüyüş yapmaya gidiyorum spor sahasına.1.90 boyunda esmer birisi hem önüme geçiyor hem arkama tesbih salladı. Ben bir yere oturdum oda geldi yanıma oturdu. Nerelisin filan diye muhabbet başlattı. Konuştuk sonra kız filan diyor kaba dilden konuşuyor. Ondan sonra o akşam ordan ayrıldık. Dün yine spor sahasında peşime takıldı. Oysa mı ki evi sahaya bakıyormuş yürüyüş yapanları görüyormuş. Bana diyor ki seni arkandan fiziken hemen tanıyorum geliyorum dedi. Ondan sonra cafeye gidelim mi dedi bana bende gidelim dedim. Onun tanıdığı cafeye gittik. Orda çalışan bir kızı tanıyormuş. Beni oradaki kızlarla tanıştırdı. Yanındaki kıza diyor ki bu çok sessiz sakin hiç konuşmuyor diyor. Sonra bir başka kız geldi nerelisin diye sorunca Kastamonu deyince oranın insanı tehlikeli olur dedi. Böyle bir anda arkadaşlar tanımadığım etmediğim ortamda buldum kendimi. Benim peşimi bırakmayan kişi ise çok kaba kadına değer vermeyen biri. Yani adam yobaz bildiğiniz. Ben ise gayet kibar son derece nazik biriyim.
Arkadaşlar birisi peşimi bırakmıyor sizce ne yapıyım bir duygusal yaklaşım oldu ne yapmam lazım?