sevgilim arkadaş çevresini hep önüme koydu. hep onlarla beraberken değişti, toz kondurmadı o insanlara. kızlı erkekli çevresi var. Kızlardan biri onun evinde kalmak istedi ben izin vermedim diye yeri geldi bağırdı bana baska bi arkadasının yanında. uzak mesafedeyiz zaten. şehir dışından beni görmeye 3-4 ayda bir geliyordu. her geldiğinde arkadasları da geldi genelde onlarla takıldı ya da planlarımıza dahil etti bas basa olamadık bile doğru düzgün. kendi şehrinde arkadaşlarıyla, benim şehrime geliyor yine arkadaşlarıyla. baska bi arkadası şehir dışından onun şehrine gelmiş takılmaya 10 günlüğüne 10 günün 10 u da onunla olucam senle aksam 1 -2 saat konusuruz dedi. bende artık çok sıkıldım bana hiç zaman ayırmıyor biz de az konusuyoruz uzakta olmamıza rağmen. Bana 4-5 gün zaman ayırmasını arkadasına da 4-5 gün zaman ayırmasını, en azından eşit olmasını istediğimi söyledim. ben senden önce de böyleydim bu insanları kenara atamam senle 1 ay ara verelim dedi. yani o insanları kenara atamazken beni kenara attı. Bende kökünden ayrıldım ara falan istemedim. Bu kadar arkadaş meraklısı biriyle ömür geçer mi? ben mi durumu abartıyorum yoksa gerçekten ortada değersiz hissettirme mi var çünkü hisler yanıltmaz ve ben kendimi inanılmaz değersiz hissediyorum. yüz yüze gelicektik bi ay sonra bana o güne kadar sabret vs dedi sizce bu kadar tahammül edebilir mi insan iyi mi yapmışım yoksa beklemeli miydim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilin içine kapanık birisi mi? Genelde özgüveni olmayan insanlar arkadaşlarına daha çok düşkündürler çünkü
Kendi hislerini saklayan biri duygusal hislerini tek bana açabiliyor ama gayet de her şehirde eli ayağı var çok arkadaş çevresi var hepsine de düşkün maşallah
bence iyi olmuş önüne bak derim tabi ki arkadaş da önemli ama onlar için seni üzmesi en önemlisi sensin ya kendini önemse
Bir keresinde o arkadaşlar için yol ortasında bile beni bırakıp onlara gitti. Çevresinde onlar yokken dünyanın en iyi sevgilisi ama bi arkadaş olduğu zaman direkt değişiyor
bana arkadaşları tarafından dolduruluyor gibi geldi
Benden haz etmeyen erkek arkadaşıyla 10 gün görüşecek Zaten ama onun dışındaki arkadaşlarının hepsi beni çok seviyor
garip bir durum ama böyle şeyler yapması yanlış üzüyorsa seni sal gitsin
sence geçer mi hadi bakalım bu soruyu benim sorduğumu düşün ve sence geçer mi?
Öncesinde inanılmaz düşünceli ağlasam kıyamayan bi adamdı yeri gelir evde üşümiyim diye faturamızı bile öderdi sonra bir şeyler değişti onda çok farklı biri oldu. Yüz yüze gelince belki eskisi gibi olur diye düşünüyordum ama o insanları kenara atamam diyip beni atması son nokta oldu
eskisi gibi olmicak demek ki. daha fazla acı çekme yıpratma kendini üzme. bir * önce bitir ve en kısa sürede acını yaşa atlat
Siz sevdiğinize böyle yapar mısınız arkadaşlarınız için
saçmalama yapmam tabii. arkadaşlarımım yeri elbet ayrı ama sevgilim ya değer veririm onla vakit geçiririm onu özel hissettiririm
Peki şehir dışından arkadaşın gelse 10 gün boyunca hep görüşür müydün onla kiz arkadaşınla sadece akşam konuşmak suretiyle
ya şehir dışından gelmiş illaki ona vakit ayıracağım ama seni mutlaka haberdar ederdim her boş vaktinde arar gönlünü alırdım
Dimi yani kusura bakma ben böyleyim alışacaksın demek yerine ya da akşam eve gelir gelmez senle konuşurum demek yerine sevgilisine de vakit ayırmalı
kendine eziyet etme bırak tekmeyi bas ne bok yerse yesin biraz kendinize önem verin arkadaş yaa
Valla doğru
anladıysan ne mutlu banaaa
Tek sıkıntı şu yaptıklarını görmüyor benim kendimi kendi kendime değersiz hissettiğimi düşünüyor. Hatasını nasıl anlar
anlayacak bi tipi yok bence
Hiç aklın fikrin yok mu senin
Kardeşim o konu çözüldü bile olaydan sonra arkadaşları dışarı çağırsa benim güzel sevgilime sözüm var onla vakit geçiricem diye ekti hep insanları
Dimi sen bi yerdesin o bir yerde o evde kalarak hepsini ekti senin kadar saf olsam yeter bana ne derdim kalır ne tasam
Görüntülü konuştuğumuz için biliyorum :)
Biliyorum o flimi aynen doğru diyorsun :)
durumum yoktu okuyamadım