Böyle biriyle ayrılmak?

sevgilim arkadaş çevresini hep önüme koydu. hep onlarla beraberken değişti, toz kondurmadı o insanlara. kızlı erkekli çevresi var. Kızlardan biri onun evinde kalmak istedi ben izin vermedim diye yeri geldi bağırdı bana baska bi arkadasının yanında. uzak mesafedeyiz zaten. şehir dışından beni görmeye 3-4 ayda bir geliyordu. her geldiğinde arkadasları da geldi genelde onlarla takıldı ya da planlarımıza dahil etti bas basa olamadık bile doğru düzgün. kendi şehrinde arkadaşlarıyla, benim şehrime geliyor yine arkadaşlarıyla. baska bi arkadası şehir dışından onun şehrine gelmiş takılmaya 10 günlüğüne 10 günün 10 u da onunla olucam senle aksam 1 -2 saat konusuruz dedi. bende artık çok sıkıldım bana hiç zaman ayırmıyor biz de az konusuyoruz uzakta olmamıza rağmen. Bana 4-5 gün zaman ayırmasını arkadasına da 4-5 gün zaman ayırmasını, en azından eşit olmasını istediğimi söyledim. ben senden önce de böyleydim bu insanları kenara atamam senle 1 ay ara verelim dedi. yani o insanları kenara atamazken beni kenara attı. Bende kökünden ayrıldım ara falan istemedim. Bu kadar arkadaş meraklısı biriyle ömür geçer mi? ben mi durumu abartıyorum yoksa gerçekten ortada değersiz hissettirme mi var çünkü hisler yanıltmaz ve ben kendimi inanılmaz değersiz hissediyorum. yüz yüze gelicektik bi ay sonra bana o güne kadar sabret vs dedi sizce bu kadar tahammül edebilir mi insan iyi mi yapmışım yoksa beklemeli miydim
Böyle biriyle ayrılmak?