Erkeğin bir anda terketmesi?

biz konuşmaya başladık flört falan iyi ilerliyorduk zaten önceden de birbirimizi tanıyorduk bir kez görüştük falan bu beni çok beğendi ve başlarda aşırı ilgili davranmaya başladı işte ilk buluşma da sarıldı etti falan bende buna sınır koymaya başladım yani hep dedim ki temas olmasın şöyle böyle ciddiyet falan hep böyle ciddi gittim ama yine telefonda güzel konuşuyordum tatlı tatlı flört ediyordum neyse buluştuk ve bana benimle devam edemeyeceğini söyledi işte kafamız uyuşmuyor gibisinden yani neymiş beni beğeniyormuş güzelmişim çok iyiymişim falan ama karakterlerimiz uyuşmazmış birde bana ilk sorduğu soru sen ne zaman sonra evlenmek istiyorsun oldu bende dedim ki iki sene sonra o da dedi ki ben daha geç düşünüyorum 5 sene sonra falan hani seni de oyalamak istemem gibisine ben hiç tepki vermedim neden diyede sormadım direkt tamam nasıl istersen öyle olsun saygı duyuyorum falan dedim yani hiç büyük tepkiler vermedim buna ama bu çok stresliydi yani böyle ayaklarını sallıyordu hep elindeki şeylerle oynuyordu elleri rahat durmıyordu göz teması kuramıyordu anlamadım yani neyin stresi sonra ben tepki vermeyince şaşırdı sanırım nasıl yani falan oldu böyle öyle demedi de dedi ki sen gerçekten çok iyi çıktın ben bu kadarını beklemiyordum falan neyse işte bir şekilde bitirdik yani konuşmayı ben başlamadan bitsin o zaman dedim sonra öyle işte bu erkonun kafa yapısını anlayabilen varsa anlatabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

Erkeğin bir anda terketmesi?