Annesi ve babasının baş rolünde olduğu harika bir aşk hikayesi anlatacağım :) Biz hikayeyi yazmaya başlayalı çok oldu. Çok güzel şeyler oluyor. Anlatacağımız günler için sabırsızız. Onlar için milyonlarca fotoğraf biriktirmiş olabiliri. :)
Benim var lise aşkımdı ama itiraf edilemeyen aşıktık biz kendisi ikizler bende aslan burcuydum sürekli bana bakıyordu onunla dolu dolu anılarım oldu 1 sene oldu görmeyeli o kadar aşıktı ki gelip itiraf bile edemiyordu çok sevdim onu çok sevdi beni ne zaman okula gelmesem sürekli beni arkadaşıma sorardı beni sürekli onunla ilgilenmemi isterdi defter kitap kalem... sınav notlarımı ona yardımcı olmamı özellikle hep isterdi bende yapardım arkadaşımla kavga ettiğimde n oldu diye sorardı ağladığımda neden ağlıyorsun diye sorardı uff geçmişe gittim de şimdi gerçekten özlemişim onu...
Bir şiir kitabı yazıyorum. O kitaba mektuplarımı da ekleyeceğim. Böylece inanılmaz sayıda yaşanmışlıklar ile bir hayat, bir aşk öyküsü bırakacağım ardımda.☺
Evet ilerde cocuklarıma anlatacagım aşk hikayelerim var ama biraz büyümeleri lazim tabi Annelerinin aşik olduğu başka adamların olduğunu hemen söylemem herhalde