Ben çok seviyorum böyle hikayeleri, dinleyince ne kadar da temiz hikayeler çıkıyor bazen. Bizimkileri maalesef aileler karar vermiş annem evlendiği gün görmüş babamı. Bana kendin bul kendin gör oğlum der o yüzden hiç karışmaz canım annem. Sizler de anlatır mısınız hikayeleri?
Bakışarak aşık olmuşlar birbirlerine e tabi babam mahallenin yakışıklı delikanlısı annemle de yeni taşınmışlar. Babama bir sürü kız bulurlar babam beğenmez. Annemi görür vurulur gidip babaanneme bana o kara kızı isteyin demiş. Sonra evlenmişler. Büyük aşk dolu bir evde büyüdüm ben birbirlerine bir kez dahi bağırdılsırnı duymadım annem 44 yaşındayken akciğer kanserinden öldü tam 3 yıl evvel babam 3 yıldır sık sık mezarını ziyaret eder çiçekler ekler yasinler okur arkasından vefa denen şeyi en güzel babamdan öğrendim ben. Şimdi gelde evlen böyle güzel bir aile yetiş insan ister istemez seçici oluyor.
Aşk olsa belki bir gün biterdi.. ama hep imrendim ilişkilerine. Sadakat ile örülü duvarlarına ne babam anneme bir günler günü öf dedi ne annem babama. Oysa ki ben daha 12 yaşımda iken babam 40li yaşların sonuna doğru felç olmuşken anneme hiç birşey yük gelmedi.. kendime onun sabri sadakati gibi bir aşk diledim hep..
Rahmetli babam gençliğinde tam bir motosiklet çılgınıymış. Altında motor ile dağlara, bayırlara bile giriyormuş. Yol dar geliyormuş. Öyle der babamı tanıyanlar. 🙂 Bir gün farklı köyde düğüne gitmiş. Orada annemi görmüş. Daha sonra motorla devamlı annemin köyüne gelip gidiyormuş. Köylü bu kimin çocuğu diye soruyormuş. Malum yabancı sima 😄 Bir şekilde annemi tavlamış. Ve kaçırmaya karar vermiş. Sonrası ise evlilik. 🎈
Şimdilerde nerede böyle masumiyet. O eski aşkların yerini çok farklı şeyler aldı.
Biliyorum çok komik, istanbuldan memlekete gidiyorlar orada babam görüyor ediyor tutuluyor ağaç teperinden dikizlemeler vs sonra anam kayboluo ortadan babam üzgün yıkık... istanbula dönüyor peder bey, bir gün cama cigarasını tüttürmeye cıkıyor bir bakıo anam karşı pencerede ohaa diyor.. tabi köylüsü evin sahibi pata küte gidiyor eve mafirliğe tanışma isteme falan fıstık muhabbet işte
Evet, ikisi de burnu havada kimseyi begenmeyen tıplerdenmıs. Birbirlerini görürler arkadaşları yakıstırır ama ikisi de asla ıstemezmıs. Babama sen bu kızı seninle gorusmesı ıcın ikna edemezsin demısler, olay iddiaya donusmus. Babam 1 sene boyunca saatlerce annemi bekleyip aynı otobuse bınmıs. Bırgun sansına annemin kartını kaybetmesi ve babamın bulmasıyla baslamıs hikaye. Tabı bir suru kavga kıyamet ama gorusmeye baslamıslar sonunda. Babam annemi tanıdıktan sonra iddiayı fes etmıs, ben bu kızla evleneceğim demıs. Annem hala babamla toplamda 5 sene cıktıklarını kabul etmez, sadece arkadastık kızım biz baban sakayla karısık evlenelim dedi ben de gelin iste dedim bir baktım gercekten gelmişlerdi der 😄
Bizimki karışık 🙈🍁😂babam başka bir kızı seviyormuş hatta nişanlanmışlar ama dedemler istememiş zorla annemşe evlendirmişler babam annemi ilk hiç sevmemiş hatta ben doğunca bile... Askere gitmiş benim yüzüme bakmamış.. 😔Sonra askerden dönğmce ben 1 yaşındayken dayananamamış beni kucagına almış😍bundan 4 yıl önce felan gerçek baba sevgisini anladım
Babamı seviyorum ama annemi hamileyken aldatmış 2 kere anneme de söylemiş. Severek evlenmişler babam annemi hala daha çok sever onsuz adım atmaz. Ama işte annemi üzmüş her kavga ettiklerinde annem babama seni asla affetmeyeceğim öbür dünyada görceksin sen diyor...
Berdel olmuşlar hemde çok küçük yaşta bu yüzden annem olsun babam olsun küçük yasta evliligede boyle torelerede karsidirlar bize hep kendi istediginiz biriyle mutlu olun evlenin derler
biliyorum tabi. ama hikayeden cok nisanlandiktan sonra birbirine yazdiklari mektuplar cok guzel babam gemiciydi. uzak kaldiklarindan bisuru mektup yazarlardi birbirine. annem saklar hepsini.
Biliyorum 😊 annem bankacıydı. Babamda bankada görmüş Sonra annemin arkadaşına demiş ondan hoşlanıyorum diye. Tanışıp evlenmişler. 28 yıldı geçmiş ama aşkları devam ediyo 😊
Annem o zamanlar nişanlıymış ama nişanı atmış. O arada babam anneannemin arkadasının ogluymus bir aksam annemin canı sıkkınken babam annemleri bir bara götürüyor ondan sonra o barda annemle dans ederken anneme o gece aşık oluyor. Ondan sonra 2-3 sene flört edip evleniyorlar ve ben dünyaya geliyorum.
Hemen anlatayım anama demişler bir çocuk var bak bakalım beğencen mi falan. Babam ve arkadaşları sahada top oynuyor. Annem perde arkasından görüyor babamı çok beğeniyor. İçinden inşallah budur falan diyor ve dedikleri kişi de oymuş. Neysem tanışıyorlar falan. Babannem annemi istemiyor tabi tipik kötü kaynana yani.😂 Neyse arada çok olaylar oluyor bizimkileri ayırmak için neler yapıyorlar neler. Ayrıl kavuş falan... Anneannem de istemiyor tabi çünkü babam annemi istemeye gittiğinde babannem gitmemiş babam istemiş annemi😂 bunlar herşeye rağmen seneler sonra kavuşup evleniyorlar. Amcamı da teyzem kapıyor bu zaman içerisinde Babannem bayılmacalar babannem çıldırmacalar😂😂 bu özeti çok eğlenceli hikayeleri var.
Dayım ve babamın çok yakın ortak bir arkadaşları varmış. Bir gün annem dayım ve arkadaşı olan kişi sinemaya gitmişler orda babamla karşılaşmışlar. Annemle babam orda birbirinden hoşlanmış. Sonra flört etmeye başlamışlar ve evlenmişler
Annemi amcasının oğluna vereceklermiş annem istememiş. Babaannem pazarda görmüş annemi babama istemeye gitmişler hemen. Babamında o ara sevdiği varmış ancak babannem bacakları güzel değil diye almamış. Annemgiller gürcü babam pek sıcak bakmasada 1980 yılında anaya hürmet diyerekten evlenmişler. Benden önce 3 ablam doğmuş. Ben bebekken çok ağlarmışım geceleri babam bir gece anneme ya bunu balkondan at ya da sustur diyince annem sabahına beni alıp annesine götürmüş geri dönmemiş. Babamda yalvar yakara ikna etmiş annemi. Aralarında aşk var mı desem öyle aşk yok ancak sevgi var hele babamın anneme saz çalıp şarkı söylemesi muazzam derecede mutlu ederdi ben küçükken. Şimdi biri 65 biri 60 yaşında yaşlandılar yinede saygıları halen devam ediyor birbirine.
En İyi Cevaplar