İkinci doz için 10-17 Temmuz haftasını bekliyorum. Annem ve babamın 3. doz aşıları o günlere denk gelecek. Bu sefer ailecek gidip olacağız; ama işlerimden dolayı, bu aralar her günüm yorgun geçiyor. Bayram öncesini uygun bulduk.
Aşı olmadım Türk aşısını bekliyorum tabi dikkat ediyorum da. Vurulduğum biri ise yok desemde mesela dün birisi gittiğim doktorda Canım kelimeleri havada uçuştu ama banane:))
Hala olmadım aşı korkuyorum yan etkisinden devlete güveniyorum aslında ondan şüphem yok ama. Biontek vurulanlar ikinci gün yari ölü oluyolar sanki 'ya bendede olursa korkusu var
Kimse yok 1. doz aşımı olmuştum biontech temmuz'un 7 sinde de 2. Doz aşımı olacağım inşallah kolumu kıpırdatamamıştım ve her yerim ağrımıştı eklem yerlerim falan geçti 1 gün sürdü oda
Hiçbir zaman olmadı olsun istemem gerek yok -VESSELAM-
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her kadının artık bir tane sosyal medyadan bir tane mahalleden bir tane de işindeem veya okulundan en az üç sevgilisi var zaten. Kimsenin dördüncüsü olmasam da olur.
Bu arada Acı çekmek özgürlükse Özgürdük ikimiz de O, yuvasız çalıkuşu Bense kafeste kanarya O, dolaşmış daldan dala Savurmuş yüreğini Ben bölmüşüm yüreğimi Başkaldıran dizelere Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de elleri çığlık çığlık yan yana iki dünya ikimiz iki dağdan iki hırçın su gibi akıp gelmiştik buluşmuştuk bir kavşakta unutmuştuk ayrılığı yok saymıştık özlemeyi şarkımıza dalmıştık mutluluk mavi çocuk oynardı bahçemizde aramakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı yalanmış hepsi yalan sevmek diye bir şey vardı sevmek diye bir şey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konutlukta Deprem kargaşasında Yaşadım birkaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimizde acılardan artakalan işte o bakışlarmış kuğu diye gözlerimde gün batımı bulutlarmış yalanmış hepsi yalan savrulup gitmek varmış ayrı yörüngelerde...
Bölücü falan bir ara kendimi dağa çıkmış gibi hissettim 😄
Aşı olmayanlar virüsü yayarak hem sürecin uzamasına hem de aşıya ulaşamayan diğer kişilerin hastalanmasına ya da yaşamlarını kaybetmesine neden oluyor.