Arkadaşlar 2 yaşında kızımız var adı lara ,
Çok babacı bana da düşkün ama eşimi görünce ya bacağına sarılıyor ya onu daha çok sevsin diye şirinlik yapıyor babasına
Eşim sabah işe gidiyor ağlıyor kızım baba diye eve gelince ojesini aliyor. babasina götürüyor sürsun diye ona , eşim ile yatarken odasından pıtı pıtı gelip ortamıza yatıp beni saf dışı bırakıyor bu çocuk niye böyle 😄o kadar da seviyorum ki kızımı ama çok babacı değişir mı huyları acaba?
Çok babacı bana da düşkün ama eşimi görünce ya bacağına sarılıyor ya onu daha çok sevsin diye şirinlik yapıyor babasına
Eşim sabah işe gidiyor ağlıyor kızım baba diye eve gelince ojesini aliyor. babasina götürüyor sürsun diye ona , eşim ile yatarken odasından pıtı pıtı gelip ortamıza yatıp beni saf dışı bırakıyor bu çocuk niye böyle 😄o kadar da seviyorum ki kızımı ama çok babacı değişir mı huyları acaba?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
e babalarına aşık oluyorlar. :D normal. Çok alıştırmamanız lazım gerçi aranızda yatmaya falan. Malum sizin de bir hayatınız var.
Ya var hayatımız da giriyor aramıza onu bırakmıyoruz da sarılıyor babasına bırakmıyor 😂sonra da baba kız öyle uyuyor
:D olsun olsun. Umarım sağlıklı ve uzun ömürleriniz olur hep mutlu mesut olursunuz :)
Teşekkür ederiz abisii💖 darısı sana
Teşekkür ederim bana uzak şeyler :) Biz arkadaşlarınkileri seviyoruz öyle yetiyor :) İyi geceler.
Kizlar babaya duskun olur erkekler anneye. Benimde erkek yigenim 3 yasinda annesi olmadan hicbiryere gitmez kalmaz
Erkek olsaydı da çok anneci olurdu işler böyle ilerliyor
Bilmiyorum 😂1 tane daha şart oldu bize
Planlamalar başlasın
Fırsat bulursak
🤣🤣🤣
Hayda senelik izinler filan ayarlanır koçsunuz siz aslansınız gençsiniz yaparsınız kendimi bu konuşma devam ederse torun isteyen kaynana gibi hissedeceğim
Zamanla degisir soze de cok baglanir kucuk kiz cocuklari babayi daha cok sever normal yani
Ben de öyleyim babama
öyleydin herhalde. zira taş çatlasın 4-5 yaşına kadar olur bu duru. ergenliğe girdikten sonra baba sadece para lazım olunca hatırlanır bir kız için
Hayır benim babamla ilişkim hala çok sağlam. Adam bana şiir yazıyor.
asdafgg ne kadarda saftirikmiş :)
Babama mı dedin onu zırtapoz. Azını yırtarım senin
kötü birşey mi dedim ya? alla alla
yaprak dökümünde ki alı rıza gibi resmen :)
Saftirik ne demek. Sevgi, kıymet gibi güzel duygular beslemek mi?
Oğlun olduğunda bu soruyu baba soracak😂
Kızlar babayı sever
Kızlar babacı olur
Ay ay hem de ne babacı😄
Yemek yerken bile elini babasının tutmasını istiyor
Kıskanma kıskanma hadi🤣
😂😂😂amaaa yaa
Ben öyle sezdim valla🤭
Kıskanma değil de yani biraz bana da ilgi canım hahaha
Çok fenasın. Gösteriler canım takma okadar kıyamam ya ilgisiz kalmış🤣
Niyesi ortada