Bunun cözümü olmalı
Sevgilim Kız gibi küsüyor ne olur yardım edin?
Bunun cözümü olmalı
Benim erkek arkadaşım da aynısını yapıyor. Durduk yere küsüyor ne olduğunu bile söylemiyor. Sen daha iyi bilirsin falan diyor. Trip atıyor.
Bu çok büyük bir sorun çünkü aramızdaki problemleri konuşmadığı için çözemiyoruz.
Bu erkekler ayrıca duygularını da dile getirmekte zorlanıyorlar.
Bu durumun ilişkiyle veya seninle alakası yok psikolojik bir sorun.
Kendilerini anlatamazlar ve anlaşılmamaktan korkarlar. Bu yüzden küsmeyi seçerler.
Sakın küsmesini sert bir tavırla karşılama. Sürekli bana küsüyorsun bıktım bu huyundan falan diye çıkışma. Ve o küsünce sen de ona küsme. Yorucu olduğunu biliyorum ama sabırlı ve sakin bir şekilde anlamaya çalış.
Ben bu konuyu erkek arkadaşımla konuşmuştum. Bana küstüğün zaman seni anlamıyorum aklındaki şeyi söylersen beraber çözebiliriz. Seni seviyorum, senin yanındayım biliyorsun vs vs. Diye. Şimdi sebebini söyleyip öyle küsüyor :D konunun üstüne gidince de sinirleniyor. Bazen sabrımı koruyamıyorum ben de sinirleniyorum ama sabırlı olmak lazım. İletişime geçtiği, şikayet ettiği ufak tefek şeyleri önemsediğini görürse zamanla daha fazla iletişime geçmeyi öğrenebilir.
Benim sevgilimde öyleydi arada hala öyle yapıyor bende her şeye küsüyormuş gibi yapıyorum bazen de dalga geçiyorum oy oyy benim minik bebişim küsmüş mü falan😂 Büyük ihtimal ilgi bekliyor sevgine muhtaç onu çok sevdiğini ona hissettir asla kızma aksine bunu yapması senden bişeyler beklediğini ve sevdiğini gösterirken bence☺️☺️
Çok tesekkür ederim bende öyle deneyim bir .. Barışınca..
Şu an küsüz :( artık bunalmıştım bende sinirden yeter artık haklı olduğum halde sürekli senden özür dileyip gönlünü alıyorum yapmayacağım artık senin köpeğin değilim dedim
Köpek lafına kırıldı demekki öyle düşünüyorsun diye şimdi yazmıyoruz
Ne yapmalıyım? Yine benmi özür dileyecem off :((
Özür falan dileme artık bence ona uzun bir paragraf yaz Nasıl biz seviyoruz uzun yazıları onlarda seviyor. "Bak aşkım de ben seni gerçekten çok seviyorum sana değer veriyorum seninle bir yaşamım bir geleceğim olsun istiyorum birbirimizi böyle kırmayalım sen küsünce ben kötü hissediyorum ve böyle şeyler söylüyorum beni de anla kendini benim yerime koy" falan de yani özürden çok öneride bulun çok fazla özür dilersen özür dilemeninde artık bir anlamı kalmaz
Umarım barışır biter aranızdaki bu dargınlık sen seviyorum belli eminim oda seviyodur şimdiden başarılar dilerim unutma yuvayı dişi kuş yapar şimdi alttan al sonra söylersin ilerde böyle böyle yapmıştın bana diye☺️☺️☺️
Saol canim yaa cok cok saoll ❤
Bana demin mesaj atmış ayrılır gibi benden adam olmaz ben sana layık değilim çok özür dilerim senide artık daha fazla üzmek istemiyorum gibi sadece normal bir şekilde özür dilemesini beklerdim ama böyle ayrılıktan bahsetmesi beni çok kırdı 😞 bide adam olmaz demiş ben ona adam gibi özür dilemedin dedim ya hani
Bende dedim ki sadece onu bekledim başka bişey değil ondan beri yazmiyor ne yapsam
"Sen beni daha tanımamışsın beni en çok üzen bu lafın oldu Bu kadar mı oldu bizim ilişkimizde bitiriyoruz sen istiyorsan bitsin ama bana böyle şeyleri sorma " de
Ben seni böyle kabullendim sadece çok fazla üst üste gelince sinirlendim bende sinirlenebiliyorum bazen lütfen daha fazla uzatmayalım bu konuyu bitirelim de
Tesekkür ederim canım çok saol
Şimdi yazacağım
Öyle erkek mi olur, sen de tepkini koy ortaya baktın düzelmiyor salla gitsin ömür boyu onun nazını mı cekeceksin?
Bırakamıyorum işte çok seviyorum o da seviyor ama çok bunaldim sürekli gönlünü almakla meşgulüm :(
Öyle hayat mı gecer Allah askına sevgi de bir yere kadar yani onla bir ömür gecirecegini düşün sonra düzelmiyorsa bırak yani hayata 1 kez geliyorsun daha rahat ve normal bir insanla mutlu yaşlanmak varken niye ömrünü heba edesin ki , hem o davranısları evlendiğinde düzelmeyecek ve giderek sevginin önüne gecmeye başlayacaktır benden söylemesi.
Öylemi diyorsun? Ama inanki diğer herşe
Herşey dört dörtlük yani sadece bu sorunumuz var baska birsey yok ve birbirimizi çok seviyoruz düzelmezmi diyorsun bu sorun?
Valla bir insanın huyu 7 de neyse 70 de de odur, he biraz kendini düzeltmeye calısır mı bilemem o senin tepkine baglı yani biraz uyarı verip böyle devam edersen daha fazla katlanamam vs dersen belki akıllanır, seviyorsa zaten dikkat etmelidir bu kadar taviz vermeyin erkeklere.. kör kütük aşık olup kusurları görmezden geldiğinizde evlilikte 3-5 ay sonra kriz cıkıyor hep. O yüzden evlilik ve sevgilik olayı cok farklı biraz dikkat etmek lazım, düzelemeyeceğini dusundugun an kendi yoluna devam et, hayata 1 kez geliyorsun sonucta, niye trip cekesin ki
:(( görüslerin için teşekkür ederim
Rica ederim, her zaman hayırlısını dile, önemli olan budur cunku. Bazen bazı seylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır sen Allah dan hayırlsıını dile, belki ayrılırsan üzülürsün ama ilerde daha mutlu olabililrsin.
otur konuş sevgilinle çok duygusal biri galiba ve seni gerçekten sevmese öyle yapmaz
Evet çok duygusal beni gerçekten çok seviyor bende onu kaybetmek istemiyorum ama bunalmaya başladım :(
Konuşşam yine küsecek ama artık ona dil dökmektende bunaldım sürekli gönlünü almakla mesgulüm
Cevap
8Cevap
Bende aynı durumu yaşıyorum :/ bir şeyleri sormaktan konuşmaktan korkuyorum hatta ilişkimiz ciddiye gidiyor diye evlenmek istiyorum diye net ve açık olmamız yerine hep susuyor küsüyor yorulmaya başladım psikologlara dinleyerek Konuşulmayan çözülmeyen sorunları o kişiye bırakarak anca çözülür ben bir insan sakinken öfkelenmeye ve sinirlenmeye başladım hergun kişiliği ile ilgili okuyorum psikolojim bozuldu eskiden me yaşadıysa benden çıkarıyor bunu ben hak etmiyorum 5 yıldan sonra hayatımıza birine alalım derken bu çıktı işte artık sabrın sonu selamettir düzelmeyen insan kendi haliyle bırakırsın
çok uzun yazmışsın okumadım :D Tek dyeceyim küs gitsin dediyin gbi iyi huylu ince ruhlu bişeyse ki bu tür erkekler herzaman deyerlidir bende öyleyim :D Küs gitsin dayanamaz gelir özür diler. :D
Nolur okusana :(
Anlamadım? Ama o benden bekliyor özürü
merak ettim aslında acaba koç burcu mu ya benimkide öyle de ondan sordum bunun psikolojikmen acıklaması şu olsa gerek o annesıne kucukken ıstedıgını kuserek aldırmıs ve yaptırmıs sanada aynısını yapıyor sen ona beni annen gibi goruyorsan ben annen değilim de sen erkeksın ve bende bır kızım farklıyız bız de. bende aynı durumu yasıyorum ve sureklı bende aynı seyı sevgılıme soyluyorum tpatıp aynı durum yanı :(
kız gibi yapma dediler kız gibi yaptım ben ne yaparsam diye bir şarkı vardı onu söyleyin birlikte asadhahsak kad:D :D
trip atan erkek annesiyle günlere katılsın örgün örsün ne biliyim takılsın işte kafasına görre erkek adam trip mi atarla çeker köşeye sıkıntısı neyse söyler konuşur halleder
Ya yazık öyle deme hiç maço bir erkek değil çok tatlı bir insan herşeyini çok seviyorum bir tek bu huyunu değil
Üff en itici erkek tipi. Söyleyim bir süre sonra çekilmiyolar
Onu babasımı emzirmiş?
Çok duygusal biri
Maço erkek değil çok romantik
Erkek dedğin küsmez !
Yaw küsüyor işte :(
ayrılarak sorun çözülür...
Ben onu çok seviyorum
bu onun huyu ve huylu huyundan vazgeçmez sna iyi sevmeler..
Kiz gibi birini nerden buldun
Yaw aslında çok iyi biri gerçekten tek sorun bu
Ama bunalmaya başladım yani aslında ben trip atmak isterim ama o naz yapıyor :(
Onunla konustun mu peki bu sorunu?
Evet şu an küsüz :(
Hikaye gibi yqzmışsin be
Ya napayım şu detayıda bu detayıda yazayım derken uzadı ne olur oku ve yardımcı ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?