Neden benim kaderimde hiç sevilmek evlenmek yok😭😭😭😭 yanlız yaşamak çok üzücü ama benim nasibim yok çok ağlıyorum bende sevmek sevilmek istiyorum neden namusuz kötü kızlar evleniyor da ben evlenemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yanlis kişi hayatımda olacaksa yalnızlık mükemmel. Bekle sabret doğru kişi doğru zamanda gelecekse beklemeye değer.
Saol ama sorun zaman ya da doğru kişi değil. Kalp ameliyatları geçirdiğim için hiçbir zaman sevilmedim ve evlenemeyeceğim
Yine dediğim gibi. Beklemeyeceksin sabredeceksin. Seven çıkacak illaki seni sevecek sayacak uzerine titreyecek biri cikacak sabretmen gerekli zaman.
Ama ilerde beni seven biri olmayacak kalp ameliyatları geçirdim diye kimse beni sevmek istemiyor benim suçum ne ki? Ben istermişim ameliyatlar geçirmeyi hasta olmayı benim niye sevilmeye hakkım yok?
O sevmeyenler iste yanlis kisiler seni üzecek kisiler. Birak sevmesinler dünyanın sonumu zamani gelince oyle bir cikar karşına ki seni sartsiz koşulsuz sever zaman biraz
Keşke dediğin gibi olabilseydi keşke ilerde evlenebilseydim ama nasip izin vermiyor bana
Yaşın kaç ayıptır sorması ?
Sorun yaşım değil ki kalp ameliyatları geçirdiğim için evlenemiyorum diyorum 25 yaşımdayım
Sorunu tam anlayamadım o zaman. Sorun senin evlenmek isteyip ameliyat olduğun için evlenmen riskli olmasi mi kalp ameliyati oldugun için erkeklerin sende uzak durması mi?
Aynen öyle
Sakin ol yalnız değilsin bu durumda benim de nasibim yok bende evlenemiyorum ama böyle isyan etme tamam ağla ama isyan etme
Kendini korumayanlar daha önce gidiyor burda haklısın.
Evet erkekler namusuz kızlarla evleniyorlar
İlle namussuz değil ama bu da farklı bi imtihan. Niye olmuyor demeyin duaya devam edin
Evet benim nasibimde evlenmek yok yanlız yaşamak var ve birsürü kalp ameliyatı geçirdim hiç evlenemeyeceğim bunların hepsi benim imtihanım ama ölene kadar yanlız yaşamak çok üzücü
Dertleşmek istersen dinlerim. Kalp ameliyatı olmak kusur değil. Tanıdıklarım var karı koca ikiside kalp hastası iki çocukları var. Bu kadar ümitsiz olma
Sorun yaşım ya da ümitsizlik değil sorun nasip. Bazı insanların nasibi yok benim de yok buna çok üzülüyorum
Benim de yok napalım. İllaki bir gün çıkar. Herkesin önünde farklı engeller var.
Tamam sen nasibi bekle ama her insanın nasibi yok işte
Yok diye diye yok etmişsin sen
Bir şey olmuyorsa ileride daha iyisi olacağı için nasip olmuyordur😊
Ama beni bu zamana kadar gerçektende seven beğenen biri olmadı hiçbir erkek bana aşık olmadı hiç çıkma teklifi almadım hiç beğenilmedim hiçbir zaman evlenmeye hakkım yok ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum benim için hayırlı olanı yanlız yaşamak ama ben iyi değilim yanlızlıktan çok yoruldum
Merak etme elbet nasibin gelecektir birgün karamsar olma, vakti geldiğinde sen de sevdiğin biri ile yuva kuracaksın
İşte bu imkansız sorun bu zaten benim nasibim yok yanlız yaşamak zorundayım. Ama çok üzülüyorum yalnızlığıma
Merak etme bir gün karşına biri çıkacak seni senden edecek
Ama benim nasibim yok sorun bu zaten. Eğer her insanın nasibi olsa kimse bekar ölmezdi hiç evlenmeden ölen insanlar var hepsi yanlızlığı kendisi tercih etmiyor ki
Allah büyük :) eğer bir olursa beni hatırla :)
Benim kaderim sabit. Asla sevilmek ne demek yaşamaya hakkım yok çünkü kalp ameliyatları geçirdim evlenmeye ve sevilmeye hakkım yok yanlız ölmeye mahkumum
Ameliyat olduğun için seninle kimsenin evlenmeyicene mi inanıyorsun
İnanıyorsun değil zaten böyle. Erkekler vicudunda ameliyat izi olan kızlarla evlenmek istemiyorlar ki
Saçma ben aşka inanırım şahsen her haliyle severim karşıdaki kişiyi
Sen haklısın ama erkekler böyle düşünmüyorlar işte
Ama erkekler diyorsun her erkek aynı değil ki
İnan bana yıllardır çok acı çekiyorum yanlızlıktan çok yoruldum ama nasibimde evlenmek yok bu yüzden de yanlızlığa mahkumum
İnan bana evlenirsin bak
Bu dünyada sevilmek ne demek yaşamayacağım
Kaç yaşındasın canım sen yanlıs anlama senden küçüğümdür hemde bayağı
Bende aynı şeyleri düşünüyorum, şimdi boşverdim
Ben de öyle düşünüyorum
Namussuz ol ozmn. dd. ss.
sende namussuz ol evlen
İnsanlara namustan dem vurmak haddine mi senin
İşte senin gibiler kötü kızlara sonsuz değer verdiği için böyle oluyor
Ooo yine sen
Edecem sabir et