Ben 18 yaşında evlendim sonra şiddet gördüm ilk aydan itibaren (sebebleri saat 9 da çöp atmaya kapının önüne çıkmadan tutun, akşam yemegini geç hazırlamaya kadar yersiz yersiz şeylerdi ) babamın desteği ile boşandım çocuk falan yapma bundan dedi 3 sene oldu bosanali bazen taliplerim çıkıyor ama boşandım deyince saçma sapan bahaneler söyleyip gidiyorlar bazense kayinanne adaylarım açıkça 'kusurlu bu kız' diyorlar ve gidiyorlar artık zoruma gitmeye başladı ben namussuzluk yapmadım ki edebimle nikahimla evlendim olmadı kötü biri çıktı boşandım neden mal muamelesi görüyorum neden bana kusurlu deniyor ben bir ürün muyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış olman bence sorun diil, benimde hoşlandığım bir kadın var ve o da benim ondan hoşlandığımdan daha fazla beni ( seviyor) ama bir çocuğu var ve eşi pislik bir tip , bense hiç evlilik yapmamış biriyim , evet bu yüzden ailem ve çevremdekiler yadırgar bu durumu milletin ağzı torba diil büzesın ama yinede bunlar göze alınabilir engeller, esas sorun eski eşi hiçbir şekilde huzur vermez bunu bildiğim için pek yanaşmıyorum , ama gördüğüm ve sahit olduğum da başka bişey var ki o da ikinci evliliğini yapan kadınların mutluluğu ikinci evliliklerinde bulduğu, yani daha çok gençsin bence her halükarda evlenir ve mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılBen sorunlar olacağını biliyorum insanların endişesini de anliyirum eski eşi rahat vermez bir kere boşanan için hayat daha az eğlencelidir vs bu tarz şeyler söyleseler anlarım ama iyyy ayyy aman aman Allah korusun demelerine gerek yok bende zaten 20 kıl oğlan çocuğu istemiyorum bana bekar biri denk gelince ben direkt yok diyorum bir kere evlilik geçirmiş kişiler tercihim ki sorunlar çıkmasın
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evlenip boşanmış olman, senin bir insan olarak , bir kadın olarak veya bir gelin adayı olarak kıymet ve değerini hiç bir şekilde düşürmez. Ben , anlattığın durumu damat adayının "cehaletiyle" bağdaştırıyorum açıkça.. Ayıplı mal tabiri ne kadar iğrenç bir tabir... Okuyanların affına sığınarak , bu tabiri kullanan veya bu tavırda olan diyelim , kayınvalide adayları, düğün gecesinin ertesi gün eve gelip kanlı çarşaf görmek isteyen, hatta bakın kanlı çarşaf diyerek bunu balkona asmaya kalkışan tarz insanlar olsa gerek.. Bağnaz ve cahil insanlar.. Bunu keşke , yaşadığı bölgenin örfüne adetine göre yaşayan insanlar , saygı duymak lazım diye geçiştirebilsem ama hayır.. Her şeye ve herkese , veya kültür adı altında bize itelenmeye çalışılan saçmalıklara saygı duymuyorum. Kabul de etmiyorum.. Sen de etme..
Ama ne yalan söyleyeyim bunu diyen bir kadın , yani kayınvalide adayı , kendisini de ikinci sınıf insan veya mal olarak görüyor olmalı ki , kızı yaşındaki gencecik bir hemcinsine bu şekilde bir mantaliteyle yaklaşsın.. veya zamanında kendisine biçilen değer buysa kendisi evlenirken , bunun acısını sana yansıtmak belki de.. Bu tip insanları önemsememen gerekiyor. Adı üstünde, bağnaz ve cahil insanlar demek ki.. Kadına insan olarak değer vermeyen insanlar kendileri de.. Bu tip insanların, senin kayınvaliden olmaması , senin için çok daha iyidir aslında..
.. Bu konuda düzgün düşünen pek çok insan var.. Böyle insanlara da denk gelirsin illa ki.. Emin ol herkes böyle değil.. Bir şekilde henüz sana denk gelmemiş.. Bizim ülkemizde her nedense pek çok yerde, boşanan insanlar yine kendileri gibi boşanmış insanlarla evlenme yoluna gidebiliyor.. Sen nasıl genç yaşta boşanmış bir kadınsan, senin gibi türlü sebeplerle eşinden ayrılmış pek çok erkek de var.. Böyle bir insanla tanıştığını varsayalım , bu tip bir problemle karşılaşmayacaksındır mantıken.. ki zaten damat adayı da kullanılmış ayıplı mal statüsünde olacağı için, malum insanların nitelendirmesine göre.. Kendi çocuğuna da öyle diyemeyeceği için, sana da diyemeyecektir..
Öncelikle , bu konuda canını sıkmamalısın. Bu tip insanlardan uzak durmalısın ve önüne bakmalısın.. Düzgün düşünmeyi bilen, gerçek anlamda kültürlü , daha kaliteli veya mümkünse köken olarak şehirli insanlarla bu tip sorunları yaşama olasılığın azalacaktır. veya... he rdoğru her yerde söylenmez misali, bilemiyorum , duruma göre, evlenmeyi istediğin insanın , bu durumu ailesine bir süre anlatmaması, veya hiç bir zaman anlatmaması da gündeme gelebilir mi bilmiyorum.. Hoşuma pek de gitmese de bu fikir.. duruma göre, neden olmasın.
.. Bir de şu var.. Aklı başında bir erkek , ben bu kadını sevdim ve evlenmek istiyorum dediğinde, sen boşanmış da olsan hatta evladın bile olsa, o erkek ailesini bir şekilde buna ikna edecektir.. veya ailesine bu durumu, doğru zamanda söyleyecektir.. daha en baştan söyleyip ortalığı ayağa kaldırmayacaktır.. daha ilerideki bir dönemde söyleyecektir.. ve sana olan sevgisinin ardında durup bir şekilde seni ailesinde kabul ettirecektir zaten. Senin karşılaştığın damat adaylarının belki de hemen hepsi , ya taşra örfünden gelen çarsaf kontrol vs gibi bir aile yapısına sahip insanlarmış, veya gerçek anlamda gestapo anneye sahip ana kuzusu tiplermiş. Zaten onlar hiç kız bile seçmesin, annesi bulsun seçsin kızı , onlar evlensinler.. Sonra da akşamları yiyecekleri yemeğin menüsüne kadar da yine kayınvelide karar versin hatta..
Seven gerçek delikanlı gibi adam, gerekirse masaya yumruğunu vurur. Ben bu kadını seviyorum ve evleneceğim. Sizler de benim ailem olarak, evladınız olan bana duyduğunuz sevgi saygının hürmetine, benim seçtiğim kadını bağrınıza basacaksınız , bu da sizin bana olan sorumluluğunuzdur demeyi bilir... Sen böyle birine denk gelmemişsin.. Hatta iyi bile olmuş, ezik adamlarla işin olmasın..
Kendi değerini asla düşük zannetme.. Sen bir insan ve kadın olarak , sadece sen olduğun için çok değerlsin. Elalemin örümcek kafalı kayınvalide adayının lafıyla değerin düşmez senin...32 Yorumla
Soran+1 yılGözüm doldu okurken teşekkürler yorumunuz için
Bir kere bir kadın olarak kendini değerli gör
Yazın baştan sona kendini değersiz gören birini bana gösteriyor.
Kafanı da biraz modernleştir. Yok dünyada bu yaşadığımız coğrafya hariç böyle dertler. Gayet insani bir durum. Ama olur evlenmiş biriyle evlenmek isteneyebilir, buna bişey diyemeyiz ama sana bir kusurmuş veya hataymış gibi hissettiremez. O da yobazlıktır.
Evlenmek zorunda değilsin ayrıca. Zaten çoookkkkk genç evlenmişsin. 18 yaş nedir? Kötü bişeyler yaşanmış bitmiş ve tekrar plan kuruyorsun, takipler çıkıyor diyorsun. Bu kadar evlilik ile kafayı bozmayın. Lütfen biraz bireyselleş. Bir birey olarak, kadın olarak kendine değer kat. Kendini eğit, geliştir, kendi paranı kazan. O zaman sana gelip manavdaki portakal muamelesi yapmazlar. Sen seçersin.36 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi yorumdu 👍👍👍👏👏👏
Soran+1 yılKendimi seviyorum ama her gün asagilanmak kolay değil güçlü kalmak zor
Soran+1 yılAilem değil çok şükür her gün kadınlar mahalleli vs pisi pisi biseyler konuşur ben geçerken , sonra tabi dul olduğunu öğrenen sapıklar da bakire değilsin nasılsa koca özlemişsindir diyerek taciz ediyor öyle şeyler işte
- +1 yıl
Bak o sapık dediklerin, tvde izledik dimi, içimiz bulandı, o çocuklara tecavüz olaylarını.. Hah işte onlar.
Sapık çocuk ayırmaz, kız erkek de ayırmaz. Öyle iğrenç tipler. Onların laflarının takılacak bir tarafı da yok.
Herkesin ailesinde biri boşanabilir kendi de öyle, kız kardeşi de annesi de..
Bu sadece seni güçsüz görmeleri sebebiyle, erişemediği ciğere mundar diyelim kafası. Yobazlık!
Çok yobaz bir yerde yaşıyorsun.
Ama bak insan standartı kendisi belirler. Seviye düşükse sen yukarıda kal. Oraya inerse cesaret verirsin.
Çok duygusalsın, daraltma hayatını, aç zihnini, rahat yaşa biraz. Çık dışarı elini kolunu sallaya sallaya gez. Paşa gönlüne sor ben şu an ne yapmak istiyorum, neyse verdiğin cevap git onu yap. İnsanlar öyle insanlara saygı duyar, çekinir.
Soran+1 yılŞimdi memurluk. Sınavına girdim iyi nette yaptım yakında atanirim insalalh çıkıp gidersem orda söylemem en azından kafam rahat olur inşallah teşekkürler yorum icin
Sana değersiz hissettiren talipleri değerlendirmeye alma.
Önce sen bu durumu kusur olarak görme, böyle olduğunda seninle tanışanlar da değişecektir.
İnsan kendi enerjisine uygun kişileri hayatına çekiyor, sende olmayan seni bulmaz.
Bir sebeple bu insanlar sana bir şey anlatmaya çalışıyor, bu durumun okumasını doğru yaparsan aşabilirsin.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış biriyle elbette evlenirdim.. Ailemde bir şey demezdi.. Kendini asla degersiz hissetme atsana böyle davrananlar emin ol sevginin ne demek oldugunı bilmiyorlar tatmamışlar.. Hayatı yaşamayıp sadece başlarına gele le yetinip kabulleniyorlar buda o ları mutlak mutsuzluğa sürüklüyor kendilerinin yapmaya cesaret edemediği şeyi başkasının yapabildiğini görünce hemen dışlıyorlar..
Başkaları için kendini asla üzme.. Elbette sana deger verip seninle evlenmek isteyecek birini bulursun ama buda bir şart degil.. Hayatını yaşa insabları hele böylelerini asla kaale alma.. Senin degerini asla onlar belirleyrmez.. :)11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum teşekkür ler
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSenin bir suçun yok gençlik hevesiyle bir evlilik hatası yapmissin o kadar. Seni anlamayip sana on yargı ile yaklaşan kişiler mutlaka olacak ama üzülme mutlaka seni sen olduğun için seven ve kabul eden biri çıkacak. Benim de bir bayan arkadaşım balayinin ikinci günü kavga edip ayrıldı. Senin sebeplerin gibi arka masada adam varmış ona neden bakmış basit sebepler. Seneler sonra onu anlayan bilen biri karşısına çıktı ve çok kutlular. Sadece geçmişte yaptığın erkek tercihini tekrarlama doğru kişiyi bul.
10 Yorumla
+1 yılDeli saçması evlenmiş boşanmış olunca ne oluyorki bu bizim milletimiz artık şu kızık olayından kurtulmalı ya evlenmek sünnet boşanmak farz olmuyorsa yürümüyorsa boşanmayıpta ne yapacak hayatını iyce zindanamı cevirecek bizim milletimizin gözünde koskocaman bi at gözlüğü dünyaya oradan bakıyorlar bu ülkede dul olarak yaşamak gerçekten çok zor sanki dul bayanlar ortadaymış gibi bakıyorlar yeter artık bu gözlüklerden kurtulmalı artık
14 Yorumla
Soran+1 yılTavizler ahlaksız teklifler de cabası
- +1 yıl
Aynen valla o kadar insan varki gece koçasıyla gündüz kimle ne yaptıgı belli değil ama o evli o yapmaz zihniyetinden kurtulmalı insanlar haaa kimin ne yaptıgıda kimseyi ilgilendirmez herkes kendi kapısını süpürsün kimsenin kimseyi yargılamak haddi değildir
Soran+1 yılKeşke bunu bilseler neyse benim imtihanın da bu , teşekkür ler
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun valla kimsenin lafına sözüne takılmayın bu hayat sizin ve kimse içinde yaşamıyorsunuz
+1 yılSana kusurlu diyenler ezik... bende 23 yaşındayken ailesinin zengin koca bulduk diye oynaya oynaya görücü usulüyle evlendirdikleri ama 6 ay sonra adamın kapının önüne koyduğu bir kadınla evlendim... He boyumun ölçüsünü aldım yıllar sonra o ayrı... ama evlenmiş boşanmış diye hor görmek çirkin sözler söylemek insanlığa sığmaz...
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmış bir kadın olduğu için mi mutsuz oldun
- +1 yıl
Yoo hayır para para para dediği için... bitmedi para istemesi.. niye daha çok kazanıyomusun... yanına giderdim öperdim severdim aldığım tepki yaa biz ne zaman zengin olucaz...
Soran+1 yılHmm anladım umarım hayatimiz iyi yönde gider
Welcome to Türkiye bebeğim boş beleş insanları takma benim akrabam 2 yaşında çocuğu varken 2. evliliğini yaptı çünkü eşi terk etmişti herkes kusur görcek diye bişey yok sen evlenmişsin ve anlaşamadığın içinde boşanmak hakkın bu seni kötü biri yapmaz❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılAlakasız kişiler yüzüme ayy sen boylemisin falan diyip gidiyor birden bokk görmüş gibi davranıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalığın daniskası... Her insan evlendiği gibi boşanabilir de. Bunda ne gariplik var anlamış değilim. Mutsuz bir evliliktense mutlu bir yanlızlık bence daha iyi. Senin bir kusurun yok. Cok biliyo o kaynanalar. Kendileri zamanında ne haltlar yedi Allah bilir. En azından cocugun yok şanslısın. Üstelik yaşın daha genç. Bence bosanmıs bir erkekle veya kadınla evlenmek absürt birşey değil. İnsan olsun yeterli.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen bir ürün değilsin ama bazo geri kafalı insanlar bazı gereksiz kişiler bunu normel karşılamıyorum ne güzel diyorsun edebimle evlendim yapamadık ayrıldık diye ama kimse kimsenin ne çektiğini bilmez bence boşanmış insanla herkez evlenebilir yani hiç evlenmemiş bir insan bile birkere manteliteleri yanlış onların
10 Yorumla
+1 yılTürkiye sartlarina göre maalsef böyle Kültürel acidan gelisemiyoruz ne yazik. Kadinin bir esya, bir mal, ev iscisi, cocuk bakicisi olarak görüldügü fakat asla Insan olarak görülmedigi bir ülkede yasiyoruz cürümüs, örümcek agi ile bezenmis beyinlerin cogunlukta oldugu bir ülkede böyle seyler yasaman gayet normal (aslinda olmamasi gerekli). Ümidini kaybetme Elbette birgün seni oldugunu gibi kabul edecek birisi karisina cikacaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle öyle bir hayvanla nasıl evlendin bilmiyorum ama iyi ki kurtulmuşsun. Soruna gelecek olursak, bu tamamen geri kafalılık ve yobazlikla alakalı. Evlilik kadar doğal bir şey boşanmak. Bu tiplerin genelde bekaret takıntısı da oluyor. Oysa bekar olup birliktelik yaşamamış insan sayısı yok denecek kadar az bu devirde. Açık görüşlü olmak lazım. Geçmişe çok takılmamak lazım.
20 Yorumla
+1 yılKendi çocukları pür pak sanki, evlenip boşanan insanlara kirli gözüyle bakan yobaz bağnaz bir görüş bu. Hayatın insana ne getireceği hiç belli olmuyor kınadıkları şeyi yaşamadan ölmezler merak etme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bi dul hatta çocuklu bir dul la dul demem sinirim ve bana yaptığından yoksa benim gözümde bekar çocuğu da vardı ailemi arkadaşlarımı karşıma aldım benş bırakıp başkasınw gitti biliyorum çok zoruma gitti ne desem ben kabul ederdim olabilir anlayamazsın boşanırsıb Çoğu kabul etmiyor etmez de evlendiğin kendin mi istedin sevgili miydiniz
113 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun , görücü usulü idi
Cevap sahibi+1 yılİşte en büyük sorun durumu iyiymiydi ve çok erken evlenmişsin
Soran+1 yılBabasıyla birlikle dukkan isletiyorlardi yani yarı yarıya para kazanıyordu ama öyle yuskek kazanmiyorlarfi , bide benim okuluma da laf etmediler okusun dediler okudum da yani ama psikoloji pert bı sekilde
Cevap sahibi+1 yılBi anda mı böyle oldu yoksa yavaş yavaş mı ve niye acele ettin evlilikte nerelisin v3 tekrar evlilik düşünüyor musun
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatına Düzgün biri denk gelmemiş bence evlenip boşanmanmamoş olabilir ne var bunda
Soran+1 yılAilesi düzgün insanlar kendisi de böyle durmuyordu hatta sessiz sayılırdı okulum tek sorundu onada laf etmediler bende dedim ne var kotarabilirim evliliğide hayatida ilk ay başladı sen nerdesin eve geldim yoksun diye üstüme cullandi resmen halbuki çop atmaya çıkmıştım , tekrar evlilik yakın zaman için düşünmüyorum ama gelecekte düşünüyorum daha çok benim gibi çocuğu olmayan boşanmış kişiler tercihim ya da eşi ölmüş çünkü eni sonu başıma kakabilir ben bekardim da sen bosanmistinda vs vs olmasın diye
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme lütfen nefret ediyorum bu sen boşanmış kadınsın lafından ve erkek boşanınca sorun yok kadın boşanınca yok olmaz yok boşanmış kimse kusura bakmasın ben boşanmış kadınla evlenmek isterim ama görüyorum ki çoğu kız önüne gelenle yatıyor onla evlenmem işte en azından boşanmış kadın nikahlı eşi ile önüne gelen değil çocuğun uok maalesef toplumumuz çocuğu da laf ediyor brn şahsen önceki kişinin çocuğunu da kabul ettim ve ederim öylr olmalı zaten o çocuğun suçu yok annesini kabuk ettiysen onu ds etmelisin çocuğu dışlayıcı olmak başka gözle bsjmaj iğrençlik
Soran+1 yılAynen öyle bir kızım olsa zaten evlenmezdim en azından kızım evlenene kadar bir oğlum olsa da oğlu olan biriyle evlenirdik o da belki cocugun yok diye evlilik uzak değil bana
Cevap sahibi+1 yılNe mezunusun şu an nerelisin
Soran+1 yılPsikoloji okudum
Cevap sahibi+1 yılBölümün de iyi güzel evlliği hemen düşünme 2 yıl kadar bekle som evliliğinden dolayı sorunlar yaşaya bilirsin diğeri ile yaşadığım kötü olaylardan dolayı
Soran+1 yılHm bakalım hayirlsii hayatımızda
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı seni tanımak isterdim
Kadınların üzerindeki pis zihniyetlerini çeksinler artık bunu yapan da başka bir kadın ve anne ne yazık ki.
Ailesi insan olmasını bile bu sebeple böyle davranmaz umarım karşına insan olmasını bilen çıkar kendi ailem içinde sorun değil bunlar.10 YorumlaO tip insanları boşver. Aa pardon insan dedim. Talihsiz bir evlilik yaşamışsın ve ayrılmışsın. Bu olaya kötü bir şeymiş bakan insanlardan uzak dur başına bir kez daha gelmesin saçma sapan şeyler. Mal falanda değilsin. Canını sıkma bunlar için.
10 Yorumla
+1 yılSorun sende değil sorun ezelden beri gelen örümcek kafalı düşünce yapısı ve düşünmeyen insanların. Ama iyi yönüne bak bunun iyi yönümü olur dersin ama böyle örümcek kafalı biriyle 2. Yanlış evlilik yapmaktan kurtuluyor sun
10 YorumlaBen evlenirim benim için sorun değil ama ailem asla evlenmeme izin vermez kıyamet kopar çok ayıp şeyler bence yani evlenmiş ise bir insan ne olmuş insan bosanamazmi çok saçma ama malesef ko bu düşünceler çok yaygın
10 Yorumla
+1 yılEğer birlikte mutlu huzurlu aşk yaşayacaksak ve iyi biri ise evlenirim. Ailem sıcak bakar mı bilmem ama bana karışamazlar. Sonuçta ben evleniyorum onlar değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar, diğer kadınları bu şekilde görüp erkeklere de bunu empoze ettiklerinden dolayı oluyor bu sıkıntı.
Belki herkes istemeyecek ama seni de isteyecek biri çıkacak karşına.
Ayrıca babanın kıymetini bil on numara adammış10 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissetme... Sana öyle bakanlar kusurlu kesinlikle.! Kadının değerini anlamamış cahil insanlar var hep olurlar onlar, öyle kişilerden uzak duralım yeterli.
10 Yorumla
+1 yılHahahahhahahhahah aynen kanka biz bi urun degiliz iyi dedin kusurlu ne dmek oluyosa s. ktir et onlari onlar mal arıyolarki kullanabilsinler kimsenin malı olmaya gerek yok opuyorum seeni 🥰🥰
21 Yorumla
Soran+1 yıl😘
Cahillikten dolayı dar fikirli insanlardan dolayı olan bir durum ve de üzücü ama herkes öyle çıkmaz içini rahat tut 👍👍
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bi işe gir çalış ewde koca bekleme. kendi dengini kendin bul. kimin ne dediğinede takılma ayrıca herkes kendi ayıbını çuvala basar senin ayıbını duvara asar milletin huyu bu. başkalarına aldırış etme kendi yolunu çiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık sorun etmem annemlede bu konuyu konuşmuştuk zamanında ne ben ne o bu konuyu dert ediyor ayıp bişi yapmışsın sanki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik iste burada devreye giriyor sirf bakire degilsin diye yargilaniyorsun ama herkes oyle degil yani emin ol
10 Yorumla Bakma bizim millete sevgili olup 100 kisiyle yatsan evlenirler, ama evlenip bosandiysan ooo bundan olmaz mantigindalar.
10 Yorumla
+1 yılo aptal kadinlarin cocuklarida kendi gibidir. Allah askina boyle biriyle evlenecegine bekar kal daha iyi
10 YorumlaÇocuğu yoksa boşanmış olup olmaması gram önemli değil benim için. Geçmişi geçti gitti, geleceği birlikte inşa ederiz
10 Yorumla
+1 yılSen biricik oğullarına kız beğenen kokuşmuş kaynanalardan medet umma kardesim git aşkını kendin ara bul
10 Yorumlamal olan asıl kendılerı hem cınslerıne bıle saygısı olamayan kadınlar analar lanet ınsanlar
20 Yorumla
+1 yılGeri kafalı cahiller o yuzden karsısına adam akıllı biri illa cıkar canını sıkma
20 YorumlaBen de dul olmuş olsam olabilir ama ben hiç evlenmedim o yüzden düşünmem
10 YorumlaO yaşadığın bölgeyle alakalı bence başka yerlerden bakman daha faydalı olacak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence yanlış bir ülkede olduğun için. Bulunduğun Coğrafya kaderdir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Seninki zorunlu boşanma olmuş. Kusur sende değil. Umarım kafana göre birini bulursun
10 Yorumla
+1 yılKusurlu falan değilsin bizim ailede bu sorun olmazdı asla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karakterdeki kişilerin başta kendilerini belli etmeleri daha iyi. İnan bana evlilik dışı ilişki yasayıp evlenenlerden fazlan var eksiğin yok. Sabırlı ol hak eden biri çıkacak
10 YorumlaOyle dusunenlerle ztn olmaz bosver elbet bulursun kismetini
10 Yorumla
+1 yılevlenirim neden evlenmeyeyim anlastiktan sonra sorunolmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilir neden evlenilmesin, insanlık hali sonuçta ve her şey herkes için. İnsan bir eşya değildir ki ikinci el muamelesi görsün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Seversem evlenirim ailemde karışmaz bna bn mutluysam bitmiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılşu an evlilik düşünmüyorum ama işte talipler tabi çıkıyor konuşunca bunlar oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok saçma düşünce bunlar boşanmış olman birşeyi değiştirmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim ve ben istedikten sonra ailem karışamaz kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılbence gayet normal evlenirim ailem de bişe demez dese de sevdikten sonra sıkıntı değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Sen boşanmış kurtulmuşsun benim gibi çocuğu için sabredenlerde var o yüzden evlenirsin ama düzgün birini bulabilirsen
10 Yorumla
+1 yılElbette ki evlenirim... Ayrıca elalem ne der umrumda bile olmaz... Karşımdaki insanın dürüst olması yeterli... Hiç kimse ilerde ayrılırım diye evlenmiyor...
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenilmesin... erkekler evleniyor... kadinlar neden evlenmesin... sahsen oyle bir derdim yok...
10 YorumlaGeçmiş olsun haklısın
Bu toplumun genelinde var
İnşaallah bunları takmayan sevecek birini bulursunuz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır evlenmem o b*ku bir kere yiyecektim olmadı çok şükür
01 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde ifade etmek zorunda degildin
+1 yılNeden olmasın herkesin başına gelebilir evlenirim aşık olursam
10 YorumlaKesinlikle yanlis senin icin boyle düsünenler defolu bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlün eski kocanda değilse ve çocuk yoksa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek mi evlenmistiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılYarı severek yarı mantık
+1 yılyok ben evlenmeyi düşünmem başkası evlenir :D
20 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Sadece sevgili olurum
10 Yorumla
+1 yılCehalat işte. Umarım kafana göre birini bulursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılNe evliliği daha hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. asik olursam neden olmasin
10 Yorumla
+1 yılGayet normal bence evlenilir
10 YorumlaTabii ki neden olmasın Ben de boşandım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bulacaksın iyi birini.. 😘
10 Yorumla
+1 yılO bos insanlarin lafi takma
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış bir kadınla evlenir misiniz? Aileleriniz bu konuda açık görüşlü müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler