@Bidolutatlılık sen öyle pek dul biri ile yuva kurmaya cekiniyorlar, farkli düşünceleri oluyor, zaten kolay kolay ciddi düşünmüyorlar en başta, amaç cinsellik.
Bu zihniyet bir tek doğuda kaldı. Biraz açık görüşlü olun ya. Kadının şeyine adamın şeyi girdi diye namussuz olmamalı kadın. Erkek de bu şekilde görmemeli
@Bidolutatlılık Bunun ileri görüşle alakası yok , sen neyden bahsediyorsun, bak yorumlara çoğu hayır diyecek doğu batı ile alakası yok ki, tecrübe ile konuşuyorum bende , ben doguluyum ama , sahsen evlilik bile bana ters , bundan sonraki hayatımda sevgilimle mutlu mesut aynı evde yaşarım en fazla onun dışında sıkışık bir durum beni kaşar, özgür ruhlu olduğum için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşıksam evet evlenirim tabi ki de
Buna kadinlar Evet der çoğunluk, erkeklerin Çoğu hayır der.
Çünkü kendileri her şeyi yaparken, kadın evlenip boşanınca sorun ederler. iki yüzlü oldukları için
@Barış_LonelyForever Valla ondanmi, yoksa farklı düşüncemi bilemem, ama erkeklerin çoğu istemez yani, oysaki bir kadın boşandı diye namussuz olmuyor.
İşte cahil kafası.. namusu başka bir şey sanıyorlar. oysa insanın temiz kalpli olması ve karakterli olmasıdır namus.
@Barış_LonelyForever herkes sen gibi düşünmüyor işte.
Ya başkasıyla yatmamış ki evlendiği adamla yatmış. Ne namussuzluğu. Erkekler de öyle görmüyor nerden çıkarıyorsunu
@Bidolutatlılık sen öyle pek dul biri ile yuva kurmaya cekiniyorlar, farkli düşünceleri oluyor, zaten kolay kolay ciddi düşünmüyorlar en başta, amaç cinsellik.
Sen öyle sanıyorsun diyecektim, atlamışım.. anlatım bozukluğu olmuş.
Bu zihniyet bir tek doğuda kaldı. Biraz açık görüşlü olun ya. Kadının şeyine adamın şeyi girdi diye namussuz olmamalı kadın. Erkek de bu şekilde görmemeli
@Bidolutatlılık Bunun ileri görüşle alakası yok , sen neyden bahsediyorsun, bak yorumlara çoğu hayır diyecek doğu batı ile alakası yok ki, tecrübe ile konuşuyorum bende , ben doguluyum ama , sahsen evlilik bile bana ters , bundan sonraki hayatımda sevgilimle mutlu mesut aynı evde yaşarım en fazla onun dışında sıkışık bir durum beni kaşar, özgür ruhlu olduğum için.
Kişilik meselesi. Ama ben daha olgun erkekler daha az sorun eder derdim
Ben evlenmeyi tercih etmem.. şartlarımız heyecanlarımız olabildiğince eşit olsun istiyorum..
Evlilik harici herseye varım.
büyük konuşmak ıstemıyorum ama evlenmem kanımca